- Gündem konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güçlü bir depremdi en azından eviniz sizlerin hayatını kurtarmış yani görevini yapmış. Ama çok ya da az hasarlı demek bu fotoğraflara bakarak mümkün değil öncelikle uzman ekiplerin karot testi yaparak incelemeleri gerekiyor, çok geçmiş olsun...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu tarz incelemeler binanın gerçek durumunu asla ortaya koyamaz.
Binanızın sağlamlığı, en zayıf noktasının gücü kadardır. Yani ölçüm alınmamış herhangi bir noktasında zafiyet olursa, binanın yıkılmasına sebep olur.
Zemininiz sağlam ise bu size iyi bir gösterge olur. Kötüyse maalesef durum kritik olur.
00 Yorumla
korkunun ecele faydası yok tedbirinizi alın günahlarınızı terk edin ölüm kesinse kimse sizi kurtaramaz ama siz de önleminizi almak zorundasınız başka kişilere gösterin taşınma imkanı varsa taşının
00 Yorumla
Binayı ayakta tutan bu sivalar tuğlalar değil bunlar ara duvar binayı ayakta tutanlar kolonlar ve kirisler.. Biraz araştırma yap öğrenir bakarsın kendin.
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 kez gelinip bakılmış galiba. 1 kez çevre bilmem neyden 1 kez belediye gelip bakmış 1 kez de sitedeki mühendis mi ne bakmış işte dükkandaki kolonlara da bakmışlar işte sağlammış kesilmemişler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılAilene saygin varsa sat orayi hic parasina falan bakma cikar elden , baska bir ev al mumkunse müstakil... Adanadayim laf olsun diye demiyorum biz yasiyoruz aynisini
014 Yorumla
Soran+1 yılBenim değil ki babamin. Ayrica başka ev alamayiz. Bu ev deprem öncesi 3 trilyondu şimdi 1 trilyona gidiyor. Arsamız var oraya yapamıyoruz ev çünkü demir falan her şeyin fiyatı arttı
- +1 yıl
1 trilyona dublex ev yaparsin , zaten arsan varmış... Macera aramayin oara geri gelir can gelmez ikna et babani.
Soran+1 yılBabam yapamayız diyo
- +1 yıl
Siz nerdesiniz bilmem de Adana'da bu dediğim mümkün
Soran+1 yılDiyarbakırdayız… teyzemler Adana da kiralar uçmuş dediler
- +1 yıl
Kirayla isin yokki bizim evde mülk.
- +1 yıl
Adanada nerdeler
Soran+1 yılBir fuar da kalıyorlar şu an
Soran+1 yılAma müstakil istiyorlar satın alamazlar kiralık bakıyorlar 60-70lik
- +1 yıl
Bizim oralarda var yardimci olurum , ziyapasa oturuyorum ben söyle onlara, ortadogu hastanesi civarlarında mustakil ev var
Soran+1 yılFiyatlari nedir
- +1 yıl
Yillik 30 civarlarinda iyi buyuk bir mustakil ev..
Soran+1 yılİsmi falan var mi sitesi
- +1 yıl
Dm at bilgilerini veririm gorduklerimin
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrayı satıp müstakile geçmeye bakın adanadayım apartmanda kalıyorduk çok kötü sallandık halen psikolojim bozuk. Müstakil evimizde de kiracı vardı yazın kontratı bitiyor kontratı bitince müstakile geçmeyi düşünüyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılarsamız var lakin ev yok. Babam ev yapamam diyor çünkü metal tahta artık He ne varsa fiyatı arttı diyor. Prefabrikte olmazmış 5-6 yıla eskirmiş. Ben de panik ataklar geçirdim baktılar olmuyo toplanma alanına geldik. Ama ne zamana kadar burada kalacagız? Doktor uyku ilacı yazdı işte bakalım ne olacak
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDuvarlara çok takılmamak lazım statigi etkilemezler statigi etkileyecek yerlerde durum nedir ona bakmali
00 Yorumla Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Sıva çatlağı bunlar. Kolonlar ve Kirişler sağlamsa hiçbir problem yoktur.
Sıva çatlağı depremlerde olabilir, bu çok olağan bir şey.
00 YorumlaYıkılmasını mi bekliyorlar acaba ağır hasar vermek için
018 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü Kİ?
Soran+1 yıl3 kez gelinip bakılmış galiba. 1 kez çevre bilmem neyden 1 kez belediye gelip bakmış 1 kez de sitedeki mühendis mi ne bakmış işte dükkandaki kolonlara da bakmışlar işte sağlammış kesilmemişler
Soran+1 yılYok. Evi satacağız arsamız var ama ev yok orada. Prefabrik eve bile razıyız ama babam 6. ayda diyor. Şu an birine kiralamış ekinlerini ekmiş galiba ondan ;(
Soran+1 yılDiyarbakır
- +1 yıl
Bende Elazığ da yaşıyorum, 2010 ve 2020 Elazığ depremini belki hatırlarsınız , 2 evimizde yıkıldı bu 3. Ev deprem izalatoru var bu evde raylı yani , buradan taşınırsaniz sizde öyle bir ev bakın , kendiniz yaparsaniz müstakil ev mutlaka izalatorlu yapın, bir eve yaklaşık 15 tane gidiyor 400.000 TL ama canımızdan değerli değil para
Soran+1 yılBabama söyleyeceğim. Ama çok korkuyorum, uyuyamıyorum. Sanki uyursam depreme yakalanacağım. Hemen gitmek istiyorum evden hemen taşınmak istiyorum ama babam 6. ay dike resmen nasıl dayanacağım 😭
Soran+1 yılUmarım geçer gerçekten travma oldu artık ben de çok korkuyorum
Soran+1 yılSadece namaz kılmadım hiç. Onun için korkuyorum. Ayrıca ölmekten de korkuyorum tabi ki
Soran+1 yılama ya iman ettikten sonra inanırsam? nasıl inandıracağım kendimi bilmiyorum gerçekten çok zor durumdayım
- +1 yıl
Sana inan dediğim için inanıyorsan buda doğru değil , Mevla'ya kendin ulaş ki niyetin cehennem korkundan iman etmek olmasın , inandığın için olsun imanın bunun tek yolu bu. Araştır ve oku sonrada uygula bir adım atarsan Allah a hissedeceksin artık inandığın için iman ettiğine
Soran+1 yılTamam çok sağ ol
Gündem konusunda 689 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun. Uzman değiliz fotoya bakarak ne desek boş ama ürpertici bir foto. Umarım en doğru kararı uzmanlar veriyordur.
00 Yorumla
+1 yılBuran resme bakıp bi şey söylemek zor... Uzmanları yerinde görüp size bilgi verebilirler.
00 Yorumla
+1 yılSıva dökülmüş bu önemsiz. direklere bakmalısın mümkünse
01 Yorumla- +1 yıl
O da yetmez. Zemin etüdü ve temel durumunu kontrol gerekir.
+1 yılE devlette hasar sorgusu yapılıyor deprem bölgesin de yaşıyorsanız evinizin sağmalığına bakın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKolonlar ne durumda kolonlarda yarık varsa o eve oturulmaz
0172 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnayladılarsa sorun yok
Soran+1 yılÖyle de çok korkuyorum şu an psikolojim bozuldu galiba uyuyamıyorum 15dk gözüm kapandı sallanıyormuş gibi hissettim şimdi de köpek havlıyo çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılYer neresi
Soran+1 yılDiyarbakır
Cevap sahibi+1 yılAilecek deprem çantanızı ve yaşam üçgeni olarak bir yer belirlediniz mi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAma evde kalmak istemiyorum toplanma alanına gitmek istiyorum 😭 diken üstündeyim şu an evde uyuyamıyorum annem de bir şey olursa gideriz diyor nasıl ikna edeceğim
Cevap sahibi+1 yılMecbur korkarak yaşayacaz bu şeyleri deprem ülkesi olduğumuz için her önlemi almalıyız yaşam üçgeni doğalgazdan uzak birde ayarlayın tamam
Soran+1 yılO da kurtarırsa tabi
Cevap sahibi+1 yılonuda Allah bilir olmadı taşının o bölgeden iç anadoluya gelin
Soran+1 yılArsamız var aslında ama ev yok. Prefabrik ev yap diyorum babama ona da razıyız diyorum 6. aya kadar yapamam kiraya verdim adam ekinlerini ekmiş diyor
Cevap sahibi+1 yılBak o olur içiniz rahat eder var mı kaybettiğiniz kişiler bu depremde
Soran+1 yılHayır yok çok şükür
Cevap sahibi+1 yılDiyarbakırın kuzeyindemi oturuyorsunuz
Soran+1 yılMerkezindeyiz işte bilmiyom ki
Cevap sahibi+1 yılBu depreme dikkat edin ailecek tamam mı haberini atıyorum kuzeyde yaşayanları etkiler bu deprem
www.milliyet.com.tr/.../yedisu-fay-hattinda-buyuk-deprem-bekliyoruz-6901368
Soran+1 yılBingöl 1 saat Erzincan 5 saat uzağımız da bunj biliyordum zaten ama şimdi görmek çok korkuttu ne yapacağım bilmiyorum ölmek istemiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılZaten şuanki olan o bölgedeki depremden korkmayın bitti ordaki stres sadece ufak artçı olur şimdi bu bingöl erzincan hattı ve marmarada büyük deprem bekliyorlar bilim insanları önlemi alın ailecek
Soran+1 yılNasıl alabiliriz ki ancak binadan çıkmamız gerekiyor 😔
Cevap sahibi+1 yılYaşam üçgeni bulunduğunuz yerde sehpa olsun koltuk yanlarında ailecek bulunur sehbaları genişce dizip başınızı koruyup cenin pozisyonu alacaksınız
Soran+1 yılOf inşallah ya 😭
Cevap sahibi+1 yılDeprem olduğunda uyuyormuydun
Soran+1 yılEvet sallantıya uyandım
Soran+1 yıl11. kattaydım bi de çok kötü sallandık
Cevap sahibi+1 yılBir tane video izledim avize resmen sanki elde sallanıyor gibiydi unutma aklında olsun ilk depremde yavaş dalgalar gelir sanarsınızki gelip geçecek o an hemen yaşam üçgeni sonra büyük dalgalar geliyor o an anlaşılıyor gerçek deprem olduğunu
Soran+1 yılBizim de öyleydi ayakta zor durduk. Ben şoka girdim galiba sadece ayaktaydım
Cevap sahibi+1 yılDiyarbakırın yerlisimisiniz 11. kat bayağı yüksek yer olmadı iki katlı bir yere taşının
Soran+1 yılO sırada teyzemdeydim. Şu an 5. kattayım ama 7. kat gibi 2 katta boş daire falan yok resimdekiLer işte. Evet yerlisiyim doğma büyüme
Cevap sahibi+1 yılKardeşlerinle sarılarak bir arada yatın annen babanda yakın olsun sizlere genelde doğuda hep kışın olmuş bu depremler demekki kışın etkiliyor doğuda depremi ona göre önlem alırsınız belki evlenir gidersin o bölgeden
Soran+1 yılbabam şehir dışında annem 2 kardeşim başka odada aynı odada kız kardeşim var uyumuş o da evlenmeyi düşünmüyorum Kİ ben
Cevap sahibi+1 yılNiye düşünmüyorsun okuyormusun
Soran+1 yılYo okumuyorum ama evlenmeye isteğim yok
Cevap sahibi+1 yılGerçi doğuda erken yaşta evlendirirler kapalımısın
Soran+1 yılHayır değilşm bizimkiler de sorun yok isteyen istediği zaman evleniyor baskı yok
Soran+1 yılHatta şimdiye kadar hiç bahsi açılmıyo bile hatta tam tersi babam evlenme diyo
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun babana doğru demiş düzgün insan yok ki evlenebilesin
Soran+1 yılAynen erkeğin eline bakma diyo pra bekleme ondan diyo
Cevap sahibi+1 yılDoğru demiş sen para mı beklersin yoksa mutlumu olmak istersin sevdiğin yanındayken
Soran+1 yılMutlu olmak isterim tabi
Cevap sahibi+1 yılDiyarbakıra küçük İstanbul derler her şehirde yıkılan bina var mı birde yerlisi beyaz tenli olurmuş
Soran+1 yıl23 bina yıkldı diyorlar esmeriz ya genelde 😀
Cevap sahibi+1 yıl:D bu iyiydi gece gece güldürdün
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBeyaz beklerken siyah çıktı ondan
Soran+1 yılEsmer dedik be siyahi degil
Cevap sahibi+1 yılBende biliyorum ona güldüm işte akılda siyah canlandı
Soran+1 yılHahahha
Cevap sahibi+1 yıl:) uykun yokmi
Soran+1 yılVar ama uyuyamıyorum
Cevap sahibi+1 yılKorkma olanla ölmüşe çare yok ki
Soran+1 yılElimde değil ki
Cevap sahibi+1 yılAradan 1 saat geçti uyumadın mı
Soran+1 yılDaldım ama uyandım galiba bilmiyorum
Soran+1 yılBen gerçekten çok kötüyüm
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum uyu uyu ben varmışım gibi uyu yanında
Soran+1 yılOlmuyor işte öyle güneş ne zaman doğacak
Cevap sahibi+1 yıl8'e doğru aydınlanır
Soran+1 yılOf daha çok var
Cevap sahibi+1 yıl1 saat var kısa çabuk geçer
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılKardeşine sarıl uyu
Soran+1 yılUyuyamam ki yine ღ
Cevap sahibi+1 yılEşin olsaydı yanında uyurmuydun
Soran+1 yılE herhalde 😀
Cevap sahibi+1 yıl:) kardeşinle uyuyamıyorsun eşimle uyurum diyorsun :) bende uyuya kalmışım
Soran+1 yılYani kardeşimle zaten aynı odadaydım yataklarımız yanyanaydı bir şey değiştirmezdi ki… ben hava aydınlanınca uyuyabildim. Sabahken hayat nasılda normal gibi..
Cevap sahibi+1 yılTabi eşin korur kollar üzerine siper olurdu
Soran+1 yılDoğrudur
Cevap sahibi+1 yılNapıyorsun şimdi
Soran+1 yılKitap okuyorum
Cevap sahibi+1 yılİyi güzel zamanını böyle harca ne kitabın ismi
Soran+1 yılMelez sözleşmeleri mitoloji kitabı
Soran+1 yılSabah sorun değil gece korkuyo insan
Cevap sahibi+1 yılNe konusu tam olarak gece uyumayacakmısın
Soran+1 yılHematoi ırkı, tanrılarla yaratıkların soyu. İki Hematoi çocuğu Safkan sayılıyor ve tanrısal güçlere sahip oluyor. Hematoilerle ölümlülerin çocukları olan Melezlerde ise bu güçler yok. Bu melezlerin sadece iki seçeneği var: eğitimli birer Avcı olup iblis avlayabilir ya da Safkanların evlerinde kölelik yapabilirler.
Bir Melez olan Alexandria, yaşamını tuvalet temizleyerek geçirmek yerine tehlikeye atmaya razı ama bunu da yüzüne gözüne bulaştırabilir. Avcılık öğrencilerinin uyması gereken belli kurallar var. Alex’in bu kuralların hepsiyle başı dertte ama en fazla birinci kural onun için büyük sorun:
Safkanlarla Melezler arasında ilişki yasak.
Ne yazık ki Alex, Safkan Aiden’a çok fena âşık. Ancak bu aşk onun tek büyük sorunu değil; daha büyük bir sorun, okuldan mezun olana kadar hayatta kalmak ve bir Avcı olmak. Görevinde başarısızlığa uğrarsa ölümden ya da kölelikten de kötü bir son onu bekliyor: bir iblise dönüşmek ve Aiden’ın avı olmak.
Daha korkunç bir şey düşünülebilir mi?
Soran+1 yılKonusu bu
Soran+1 yılUyuyabilsem uyurum tabi
Cevap sahibi+1 yılHımm Yunan mitolojisi ya da Mısır Tanrıları gibi hikaye modunda uyu tabiki hayat öylede böylede devam ediyor
Soran+1 yılelimde değil ki. Gerçekten elimde değil uyumamak. korkudan kalp krizi geçireceğimi bile düşündüm ben bu gece. üzerimde hırka battaniye var titriyordum resmen duvarlar üzerime doğru geliyordu sanki üstüme yıkılacak hibi
Cevap sahibi+1 yılPanik atak oluşmuş sende şu an o bölgede psikoloji danışmanlığı açıldı mı hiç araştırma yaptın mı
Soran+1 yılBilmiyorum ki bakayım ben
Cevap sahibi+1 yılBak bakalım öyle danışmanlık merkezi açacaklar diye duydum
Soran+1 yılBaktım da yok gibi ya
Cevap sahibi+1 yılYaşam koçu lazım size
Soran+1 yıl🥹🥹🥹
Cevap sahibi+1 yılBak böyle bişey varmış neymiş bi araştır bakalım
www.meb.gov.tr/.../tr
Soran+1 yılProgram bunlar da ne numara var ne bir şey
Cevap sahibi+1 yılMeb yayınlamış demekki gereksiz
Soran+1 yılArkadaş buldu birkaç tane online psikolog desteği ücretsiz depremzedeler için
Cevap sahibi+1 yılSende danış iyi olur sohbet ederek aşılır
Soran+1 yılAynen inşllah ya
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ailece mutlu ve huzurlu olursunuz
Soran+1 yılİnşallah ya 🥹 sizde kendinize dikkat edin lütfen
Cevap sahibi+1 yılEderim sen iyi ol ben önemli değilim
Soran+1 yılHer canlı önemlidir bana destek olduğunuz şcin teşekkür ederim. Siz nerde yaşıyorsunuz bu arada?
Cevap sahibi+1 yılAnkara 'da yaşıyorum
Soran+1 yılGüvende kalın
Cevap sahibi+1 yılSiz güvende kalın kalbimiz hep o bölgelerde❤
Soran+1 yılTeşekkürler 💜
Cevap sahibi+1 yılDikkatli ol tamam
Soran+1 yılTamamm sendeee
Cevap sahibi+1 yıl❤👍🙏
Soran+1 yılYaşıyon mu
Cevap sahibi+1 yılGördüğün gibi
Soran+1 yılHahahaha güzel güzel öyle aklıma geldin de sorayim dedim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim nasılsın esmer kız
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın nasıl oldunuz durumunuz nasıl
Soran+1 yılEh iyi olmaya çalışıyoz sen nasılsın
Cevap sahibi+1 yılAllaha şükür iyiyim sahuru bekliyorum
Soran+1 yılSahur yapıyom ben de afiyet olsun sana
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim Allah kabul etsin eviniz ne durumda çözüm olarak naptınız tam tuyormusun orucu
Soran+1 yılTeşekkürler senin de. Tuğlalar falan düşmüştü işte yaptılar onu da. Kolonlar vs sağlam. Evet orucumu tutuyorum namaza da başladım çok şükür
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin kapandınmı tamamen
Cevap sahibi+1 yılEvinizde oturuyorsunuz ozaman
Soran+1 yılYok ya kapanmadım 😅 kapanmayı düşünmüyorum maalesef. O yönden bir şey değişmedi.
Soran+1 yılEvet, senle konuşmamızdan 3 gün sonra falan Çanakkale’ye gittik kafa dağıtmaya babamın yanına. 2,5 hafta falan kalıp geri geldik. Aynı odada yatıyoruz hepimiz.
Cevap sahibi+1 yılCrop mu giyiniyorsun kız yoksa :)
Soran+1 yılYok ya giymiyorum pek rahat değil. En son giydiğimde teyzemler demediklerini bırakmamıştılar yahu
Cevap sahibi+1 yılBoyun kaçki uzunmusun yakışıyor mu
Soran+1 yılBoyum 1.63 kilom 46
Cevap sahibi+1 yılGiyme zaten nasıl rahat ediyorlarki onun içinde sevindim buna evinizin sağlam olmasına hep beraber bir odada kalıyorsanız yaşam üçgeni için bir yer belirleyin yinede
Soran+1 yılSadece tek bir yer var zaten o da yatak odası yatak yüksek etrafında dolaplar falan var da hepimiz sığmıyoz
Cevap sahibi+1 yılGayet boy kilon iyi
Cevap sahibi+1 yılKıyamam size devlet yardım ettimi
Soran+1 yıl10.000 mi 15.000 mi ne
Cevap sahibi+1 yılTokiden ev vermeyi düşünüyorlar mı
Soran+1 yılYok be vermezler
Cevap sahibi+1 yılSokaklar caddeler nasıl oldu orada
Soran+1 yılNormal ya
Cevap sahibi+1 yılAdın ne senin o kadar konuştuk ismini lütfetmedin :)
Soran+1 yılAleynaaa
Soran+1 yılSeninnn
Cevap sahibi+1 yılGüzelmiş kız ismin Cüneyt benimkisi
Soran+1 yılTeşekkürlerrrr memnun oldum
Cevap sahibi+1 yılBende kime benzetirler seni
Soran+1 yılDerken wonsowmdkw
Cevap sahibi+1 yıl:) kime Kız
Soran+1 yılAnneme teyzelerime hahah
Cevap sahibi+1 yılOnlar kimlere :)
Soran+1 yılKimisi dedeme kimisi neneme 6 teyzem var benim 😅
Cevap sahibi+1 yıl5 teyze var bendede biride vefat etmişti
Soran+1 yılMekanı cennet olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin kime benziyorsun kız merak ettim:)
Soran+1 yılYahu dedim ya anneme diyee
Cevap sahibi+1 yılDeden eben kime benziyor :)
Soran+1 yılne bilim
Cevap sahibi+1 yılGüzel bulurlar mı seni
Soran+1 yılEbet napcan
Cevap sahibi+1 yılUzun mu kız saçların
Soran+1 yılehhh omzumun altinda biraz yılbaşında kesmiştim o zaman belimi geçiyodu
Cevap sahibi+1 yılNiye kestirdin kız uzun saç yakışıyor mu sana
Soran+1 yılkesip boyadım boyatmwsaydım kesmezdim değişiklik yapmak istedim kısa saçı daha cok yakıştırıyorlar genelde
Cevap sahibi+1 yılŞimdi boyalı mı hangi renk
Soran+1 yılBakır evet boyalı
Cevap sahibi+1 yılBakır ten iyi oldumu esmere gidermi
Soran+1 yılgitti ki hala boyalı herhalde
Cevap sahibi+1 yılSevenin oldumu kız bu yaşına kadar
Soran+1 yılHeee oldu
Cevap sahibi+1 yılOkul zamanları mı yoksa mahalledenmi
Soran+1 yılOkul ayrıca mahallede oturmuyom ben
Cevap sahibi+1 yılSitede oturuyorsun değil mi
Soran+1 yılYes
Cevap sahibi+1 yılÇanakkale'yi beğendin mi
Soran+1 yılEh işte ya
Cevap sahibi+1 yılDiyarbakır mı güzel
Soran+1 yılBen Çanakkale’nin küçük bir ilçesine gittim ve açıkçası sıkıcıydı Diyarbakır özletti
Cevap sahibi+1 yılDiyarbakır küçük İstanbul gibi değil mi öyle derler
Soran+1 yılEvettt cok gelişti Diyarbakır
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bu zor günleri atlatırsınız yazında bahçe evine geçin Bingöl depremi olacakmış uzmanlar öyle söylüyor aklınızda olsun her zaman deprem olacakmış gibi gelsin aklınıza
Soran+1 yılÖyle zaten inş yapacak babam teşekkürlerrr
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kalın sağlıcakla
Çok aman aman hasrlı degıl gıbı gorunuyo önemli olan kolonlar saglam olsun evin emelı kolonlara baglı diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok hasarlı görünmüyor
00 Yorumla
+1 yılBinayı ayakta tutan kolonlar
00 Yorumla
+1 yılDuvarin yarisi yerde zaten nasi saglammis
00 Yorumla- Gündem konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılHiç anlamam ama son fotoğraf korkuttu beni
00 Yorumla - Gündem konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılSıva çatlağı kolonlar sağlamsa korkmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsizin bina nanay hala hasar diyor
00 Yorumlaabla ev dökülüyor
00 Yorumla
+1 yılKorkunç güvenilir değil 🥺
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUzman çağır test yaptır ama oda pahalı olur yaaaa
010 Yorumla
Soran+1 yılSitede mühendis mi be varmıs o bakmış sağlam diyo ama bilmiyom korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılAyyy
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun bacım
Cevap sahibi+1 yılBizim eve gel sjsjsjajJjajagshajs
Cevap sahibi+1 yılburada kal
Cevap sahibi+1 yılAga sakin ol deprem olmamışki Allah korusun
Cevap sahibi+1 yılHa sen onu mu diyon
Cevap sahibi+1 yılHatamam
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
Nere bura
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!