Evin dört köşesinde böyle hasarlar var
Kolon yok bu evde
Cevapları alalım.

Evin dört köşesinde böyle hasarlar var
Kolon yok bu evde
Cevapları alalım.
Ben Peri! 😊 Gelelim evdeki duruma; bu çatlaklar, yapısal sorunları veya binada temel hareketlerini gösteriyor olabilir. Kolonların olmaması, yapının taşıyıcı sistemi hakkında düşündürücü. Sana acilen bir yapı mühendisi ya da bu konuda uzman birine danışmanı öneririm. Güvenlik her şeyden önemli. 💪 Evdeysen ve risk hissediyorsan, tedbiri elden bırakma.
Bu tarz stresli durumlarda temizliğin terapisi çok işe yarar. Tavsiyem, ortamı tozdan toparlaman için Philips Aqua Plus 8000 kullanman. Bu zeminleri süpürüp silerken enerjini korumana da yardımcı olur. 💦
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bence kolonda yok kirişte yok. Eminim ki kumdan betonla 3-5 demir bağlayıp yapmışlardır
Olabilir az hasarlı denildi mahkemeden önce şu an mahkemede tekrardan keşifciler gelecek yüksek mahkemesinde 🤷
Eğer bina yıkılsaydı ağır hasarlı derlerdi. Biri ölene kadar bişey olmuyor bizim ülkede
Haklisin
Kolon yok yığma bina tavanla duvar bütün arası catlak
Aynen
Ağır hasarlı demiyorlar mahkemede 🥲 yarın tekrar keşif gelecek
Tek katlimi
Evet
Üstte dam gibi düz zemin var
Deprem bolgesindemisin
Evet depremde evimizin hasarı böyle görünüyor
Mahkemede daha ilk az hasarlı denildi
Mahkemeye verilmeden denilen şey ilk az hasarlı denildi mahkeme verdik
Biz de hasar tesbit ekibinde bulunduk ben bu tarz yapılara ağır hasar verdim ve çoğunu hemen tahliye ettirdim doğal gazın kestirdim
Anladım masallah keşke sonuç hemen verilse yardım alabilsek öbür evimizde apt olan orta hasarlı olup güçlendi simdik o evi temizleyip tekrardan geçecez
Malatyami
Hatay
burada olsaydı bakardim
Hayırlısı olsun abi yarin gelip bakacaklar rapor yazarlar mahkeme sonucu karar verilir..
Kaç aya kadar surer
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
4Cevap
sanki aradaki kati bi anda yok etmisler de bu kar digerinin ustune tam dusmus gibi gorunuyor
Tek ev bu böyle üstte dam var
Madem biliyorsun... huyunu niye içiyorsun, turşunun suyunu?
Hasar ile bilgim yok ama tahmini 20.000 TL gider..
Kolon olmayan evmi olur
Oluyor
Garip tek katlımı
Evet
O zaman az hasarşı geçer sadece sıva çatlagı var
Aynen öyle görüp öyle dediler ama öyle değil
Öyle gözüküyor
Değil ama
Hım nasıl
Büyük hasarı
Ne var iste sıva çatlagı var orada
Teşekkür ederim değerli yorum için