Geç kalınmış bir karar.
Yerinde bir karar
Muhalif sesleri susturmak için bir karar
Destekliyorum
Başka bir fikrim var.
İlgilenmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O hal kararı yerinde bir karar oldu, vatandaşlara herhangi bir rehavet ya da zorluk çıkaracak bir durum yok, yetkililerin işlerini daha kolay yapmasını, ve sorunlu suçlu kişilere daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır... Karşı çıkanlar pek fazla vatandaş olarak bu ne şiddet anlamış değilim...
Başta ohal olması gerekir diye konuşulurken ben tüm ülkede olmasına karşı çıkmıştım, KS'deki bir soruda. Daha sonra 3 ay süreyle sadece on ilde yapılınca açıkçası bana mantıklı geliyor. Yerinde bir karar diyorum. Dilerim uygulamadaki eksiklikler giderilir. Fakat çok orijinal bir süreç. Zorluğu ve herşeyiyle. Devlet halka olduğu kadar halk ta devlete destek olmalı. Bir de eklemek istiyorum Türkiye çok acil afet bakanlığı kurmalı. Bundan sonrası için önemli.
Deprem bölgesi için bazı olaylara karşı olumlu bir süreç yağmalama, hırsızlık vs. Ama basın ve haber alma özgürlükleri kısıtlanırsa sıkıntılı bir durum olur...
Eig için teşekkür ederim...
Cevap
9Cevap
Ohal kararı yerinde bir karar oldu
Hatta o yağma, hırsızlık yaparken görülenlere 'vur' emri verilmesini, yardım kolilerine tuhaf tuhaf şeyler koyan orsp çocuklarının da tespit edilip üzerlerinden silindirle geçilmesini istiyorum !
O dediğin hukuk devletlerinde yapılamıyor. Evet bende sinirimden kuduruyorum ama hukuk devletinde o dediğin yapılamaz.
Yol kesip 'boşalt kasayı' diyen, terkedilmiş evlere girerek ziynet eşyalarını çalan her kim varsa ANASINI AVRADINI YOLUNU YORDAMINI S*KEYİM.
Hukuk devleti diyorsun?
Sözümüz yok, ama bu kaos ortamında, bu acı karşısında bu ilmek ilmek bacım çocukluğunu yapan her kim varsa en azından sakat bırakılmaları gerektiğine inanıyorum.
Bacım = o r o s p u
Ona gereken cevap verilir merak etme sen. Askerin silah kullanması için vur emrine gerek yoktur mesela. Bir kere halk izin vermez. Ve bunlar için OHAL olması da gerekmez
OHAL için geç bile kalınmıştır.
Ben öyle düşünmüyorum ama sizin fikrinize tabiki saygı duyuyorum
Hırsız var diye bağırmak yasak olsun kararı.
10 il ve ilçelererinde meydana gelen depremde hasar gören binalar yetişemeyen insanlar bu durumu fırsata çevirmek isteyen kendini bilmezler yüzünden mecburiyetten alınmışbir karardır !!!
Doğru karar ama insanlara muhaliflere şiddet uygulanmaması lazım.
Mülteciler ülkeden derhal men edilmeli ve Suriyedeki tüm askerler Türkiyeye tekrar dönmeli azda olsa kendi milletimizle uğraşırız
Zaten her istediğini yapan bir şahış var ohale gerek yoktu.
Evet ülke harabe olmus elbette bu gibi ağır kurallar olmalıydı
OHAL var ama uygulanmıyor yağmacılar askere saldırıyor ama vurulmuyor tacizcisi sapığı hırsızi hâlâ var
Yerinde karar yağmacılar yoksa talan ederdi heryeri
Elbette çok yerinde bir karar
Yerinde bir karar
Yerinde karar. Geç değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?