Gündem Deprem esnasında etrafta oluşan mavi ışıklar neyin nesi? KeşfedilmemişbirRuh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden oluşur?Çoğu depremde çoğu kişi farkedip soruyor bende merak ediyorum. Sebebini bilen var mı? Deprem esnasında etrafta oluşan mavi ışıklar neyin nesi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Fay hattında oluşan enerjin yer kabuğunda oluşan çatlamalar sonucu gazların hızla hareket etmesi ve çarpışması sonucu oluşan elektromanyetik bir ışıma gibi bir şey diyebiliriz. Büyük depremlerde nadir olarak görünür. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Sanırım kamera ışığı 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl İlmi bir açıklaması vardır eminim ama bilgim yok maalesef 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Fay harekete geçtiği elektriksel değişim olması lazim. 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilmiyorum. Celal Şengör'e de sordu Fatih Altaylı o da bilmiyorum dedi 0 0 Yorumla