Gündem Gökyüzü neden bu renk deprem mi olacak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Lütfen bilen birileri cevap versin endişeli bir şekilde bekliyorum.Saat 03.00 Gökyüzü neden bu renk deprem mi olacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DişiAslanlarDiyârı Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kıyamet alametleri arasında buda vardı 🤔 gökyüzü tam kararmaz gün batım rengine bürünür diyordu 😳 3 1 Yorumla DişiAslanlarDiyârı +1 yıl Şeyde olabilir Amerika 96 saate İstanbul'u işgal edecek onunda belirtisi olabilir. Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bende İstanbul'dayım ama gökyüzü geleceğinden daha karanlık.. 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Muhtemelen Avrupa yakasindaisn Yorumla kuryeparçası +1 yıl Yok kız, Çekmeköy'deyim Yorumla kuryeparçası +1 yıl Silsene şu ilçeyi yazdığım yeri Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ben bir davarım... Yorumla Soran +1 yıl Senin silmen lazım Yorumla kuryeparçası +1 yıl Neyse geçti artık...Bak deprem de olmadığı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok şükür 🤣 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Kalpten öldün sanmıştım Yorumla Soran +1 yıl Yoo 🤣 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Peki Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Illa deprem mi olunca bu renk oluyor. Normal gökyüzü 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Karanlık olması gerekmez mi bu saatte Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Amerika gemileri yine kıyılara cıkarmış görünüyor. 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Götyüzüyle yer altının alakası yok 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yokmuş çok şükür bir şey olmadı Yorumla
benzek1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne alaka ablacım git uyu yağmur bulutu onlar 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah inşallah öyledir uyuyamıyorum 😭 Yorumla
gtasandancj Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Rahat ol depremin gök yüzüyle alakası yok 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah çok teşekkür ederim Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Yoo normal burası da aynı 2 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Biz gece sallandik be, alış bence artık. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok geçmiş olsun Yorumla Yaban00 +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ben de istanbuldayim ama hava karanlık 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Neresinde Yorumla Kağannnn1 +1 yıl Esenler Yorumla Kağannnn1 +1 yıl Demekki anadolu yakasında deprem olacak Yorumla Kağannnn1 +1 yıl Şaka şaka iyi geceler dua edip yat bişey olmaz merak etme Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Kağannnn1 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Ay ışığıdir depremin ışıkla ne ilgisi var 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Deprem olmadan önce hava aydinlaniyormus videosunu izlemiştim Kahramanmaraş depreminin Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Olsaydı çoktan olurdu ama evinde deprem çantası bulundurmaya dikkat et hazırlıklı olmakta fayda var Yorumla Soran +1 yıl Var var hazırladım şu an yanımda Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Ahaha yok şu an için demedim deprem bölgesindeyiz ya konu açılmışken söylüyim dedim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama korkudan yanıma aldım şu an çantayı valla üstümü bile giyindim ne olur ne olmaz diye Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Sakin ol bu kadar stres yapma zaten hazırlıklısım deprem çantası falan Yorumla Soran +1 yıl Ev yıkılırsa çanta bir işe yaramaz ki Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Gun doğarken öyle olmuyor mu? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 2.30 dan beri böyle daha erken değil mi gün doğumu için Yorumla pinklove123 +1 yıl Bence boşa panik yapmayın Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. çok şükür bir şey olmadı : ) 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 696 cevap paylaştı. Kendi kendini korkutma 1 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 371 cevap paylaştı. Çok garip 2 1 Yorumla Copernicus +1 yıl Deprem olursa haber ver Yorumla
ReteGuey Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Hangi şehir 1 2 Yorumla ReteGuey +1 yıl Bende İstanbul tuhaf hissediyorum kendimi Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neresi bura 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul pendik Yorumla Kibar4154 +1 yıl Kocaeli derince bizdede aynı Yorumla Soran +1 yıl @Kibar4154 😭 inşallah deprem olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kıyamet alametleri arasında buda vardı 🤔 gökyüzü tam kararmaz gün batım rengine bürünür diyordu 😳
Şeyde olabilir Amerika 96 saate İstanbul'u işgal edecek onunda belirtisi olabilir.
Bende İstanbul'dayım ama gökyüzü geleceğinden daha karanlık..
Muhtemelen Avrupa yakasindaisn
Yok kız, Çekmeköy'deyim
Silsene şu ilçeyi yazdığım yeri
Ben bir davarım...
Senin silmen lazım
Neyse geçti artık...
Bak deprem de olmadığı 😂
Çok şükür 🤣
Kalpten öldün sanmıştım
Yoo 🤣
Peki
Illa deprem mi olunca bu renk oluyor. Normal gökyüzü
Karanlık olması gerekmez mi bu saatte
Amerika gemileri yine kıyılara cıkarmış görünüyor.
Götyüzüyle yer altının alakası yok
Yokmuş çok şükür bir şey olmadı
Ne alaka ablacım git uyu yağmur bulutu onlar
Ah inşallah öyledir uyuyamıyorum 😭
Rahat ol depremin gök yüzüyle alakası yok
Ah çok teşekkür ederim
Yoo normal burası da aynı
Biz gece sallandik be, alış bence artık.
Çok geçmiş olsun
Teşekkürler.
Ben de istanbuldayim ama hava karanlık
Neresinde
Esenler
Demekki anadolu yakasında deprem olacak
Şaka şaka iyi geceler dua edip yat bişey olmaz merak etme
Teşekkürler
Rica ederim
Ay ışığıdir depremin ışıkla ne ilgisi var
Deprem olmadan önce hava aydinlaniyormus videosunu izlemiştim Kahramanmaraş depreminin
Olsaydı çoktan olurdu ama evinde deprem çantası bulundurmaya dikkat et hazırlıklı olmakta fayda var
Var var hazırladım şu an yanımda
Ahaha yok şu an için demedim deprem bölgesindeyiz ya konu açılmışken söylüyim dedim
Teşekkür ederim ama korkudan yanıma aldım şu an çantayı valla üstümü bile giyindim ne olur ne olmaz diye
Sakin ol bu kadar stres yapma zaten hazırlıklısım deprem çantası falan
Ev yıkılırsa çanta bir işe yaramaz ki
Gun doğarken öyle olmuyor mu?
2.30 dan beri böyle daha erken değil mi gün doğumu için
Bence boşa panik yapmayın
çok şükür bir şey olmadı : )
Kendi kendini korkutma
Tanrı oyle istiyor sanane
Çok garip
Deprem olursa haber ver
Yağmur yağacak
Evet olacak