Yeni Ankara 'ya ulaştım. İş seyehatinde olduğumdan dolayı felaket sırasında hatayda yoldaydım. Bir çalışanım enkaz altında bıraktım geldim.
Hiç bir şey demeye luzum görmediğim için 1 haftadır hataydaydım herkese geçmiş olsun yazdım az önce ve KS bunu kaldırdı. Soru biçiminde değilmiş.
SSoruyorum Öyleyse
HERKESE GEÇMİŞ OLDU MU?
Yeterince soru mu senin için?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet şimdi oldu. KS prensiplerinden vazgeçmez.
Teşekkürler çalışanın ne durumda çıkmıştır inş
O zaman biri KS ye söyleyebilirmi. ... prensibini değiştirmeyecekse önce formatının uşağı olsun ve kızlar sorsun erkekler cevaplasın ve deprem gibi kendisinin formatını prensiplerini ırgalamayacak başlıklar açmasın.
Oraya siyah kuşak koymuş yeter sana ne formatına ne deprem diye başlık açmaktan.
Formatına uygun ne sorulmasını bekleyerek ne demeye açıyorsun bu başlığı o zaman.
İzan... sadece
İdrak yolları iltaaplanması bu sadece
Sakin olalım yine de sistem otomatik çalışıyor ve soru biçiminde değilse olur öyle şeyler çokta şeyapmamak lazım.
Enkaz altında kalan çalışanı sormuştum?
İlk gün oteli bile bulamadım gece geldiğim sabah çıktığım için gece gördüm o binayı. Sokakta bi tame ayakta duran bina olmadığından binayı bulamadım. Birisi gösterdi. Afad geldiğinde termal tarama yaptılar enkazda yaşam belirtisi olmadığı için arama kurtarma değil enkaz kaldırma yapacaklar oda şu anda değil.
Anlayacağın çalışanımı ailesi değil deprem gömdü.
Allah ailesine sabır versin
Bak şimdi varya öyle küfürler edesim geliyo ki yöneticilere velhasıl kelam adalet yok ya vallahi yok yok yok
Abicim soru sormazsan elbet kaldırılır siz ne istiyorsunuz ya
Deprem diye başlık açmayacaksın o zaman. Deprem başlığı altında insanların ne sormasını bekliyorsun?
Deprem mi oldu?
Yok o bendim uykuya devam...
Bu sitedesin kuralları bilmiyorsan benim yapabileceğim bir şey yok.
Ayrıca deprem adı altında biri sürü soru soruldu görmüyor musun? Soru sormayı bile akıl edemiyorsan artık yuh yani bir şey diyemiyorum.
Meselen örnek "1 haftadır hataydaydim hepinize geçmiş olsun. Nasılsıniz?"
Böyle sormak çok mu zor
Zaaaa daha önce sorulmuş. Yandın çık...
Çocuk oyuncağı sana değilmi.
Prensipler unutma.
Abi beynin var mi
Soru mu? Bak bu kurallara uygun.
Sormaya devam böyle mantık gelişecek
Hadi sen sorum kaldırıldı diye ağlamaya devam et
5 gündür ölen 50 bin kişi için değil senin gibi ergenleri bu memleket nasıl kaldıracak diye ağlardım ağlayacak olsam oda bu hafta değil. Bu hafta yeterince sebep var alınma senin için değil yarıya inmiş bayraklar için...
Derdimiz memleket
Yanlışını düzelttim diye mi ergen oldum. Sen kullandığın sitenin kuralları bilmeyen bir A**** sın gelmiş bana söylüyorsun.
Ayrıca nbundan sonra ne yazarsan yaz umrunda değil sileceğim
İşte KS böyle bi yardımı bile yok