- Gündem konusunda 27b cevap paylaştı.
u +1 yılBöyle tipleri gördükçe midem bulanıyor gerçekten. görüyoruz ki din bir insanı iyi yapmaz. insan için de kötülük cahillik yobazlık olduğu sürece her zaman bu tarz davranışlarda bulunurlar. yaptığı her şeyi de gösteriş için yapan insanlara sinir oluyorum. insanlar can derdinde bunlarda hala yaptığı yardım ile şov yapma peşinde
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunu her gün binşerce normal gördüğünüz insan yaparken sizin gibiöer şak şak alkışlıyor. Görünn işte ne derece itici olduğunu ama sırf dinden g yürüyüp gömücez diye konuşup neden çifte standart davranıyorsunuz. Bak birçok ünlü bir araya gelmiş yardım topluyor bağıra bağıra kendilerini aşkışlıyorlar alkışı bana vermeyin bi ekibiz diyor adam çıkıp bağıra bağıra söylüylr ve ona bravo diyip buna öğğğ diyorsanız vay sizin adaletinize
10 Yorumla
+1 yılYine. Yine. Yine.
Sakal uzun, kafada takke, ağızda din, elde telefon... 🤔
Yine aynı tür, yine aynı şekil şemal, yine aynı olay. Şaşırtmadı. 😀
Gerçekten ben bıktım bu cahil dinci şovmenlerinden. O telefonları alıp münasip yerlerine iliştireceğim ha. Yeter be! İnsanlar canının derdinde, bu d*rzüler şov peşinde. 😡
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim dinimizde, bizim kültürümüzde, bizim geçmişimizde sağ elin verdiğini sol el görmesin alan aldığı için utanmasın, veren verdiği için övünmesin ikisi de birbirini bilmesin mümkünse en güzeli olabiliyorsa budur;bir gün o da alacak durumda kalabilir kimse benim demesin der bunu yaparız. Bizimle alakası olmayan bir hal, tavır, davranış, kişilik, karaktere sahip bir insan konuşmaya bile değmez aslında...
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Ayıp ya yaşından başından insanlığından da mı utanmıyo bir de din adamı nasl inasanları aşağılar onlara sadaka deyil temiz kalben yapılmış yardım lazım nasl bu durumu fenomen olmk için kullanr bundan ne örnek alsın şimdi gençler yazık çok yazık keşke yüzüne tükürselerdi bunun yaptığı çok yanlış çok
20 YorumlaŞu insanları gördükçe teknoloji’den soğuyorum. Nereden telefon, bilgisayar çıktı da Türk insanı’nın eline geçti. Faydalı bir amaç uğruna kullanan yok zaten tiktok, Facebook, İnstagram hayat bunlardan ibaret gibi yaşıyorlar.
Genel olarak maalesef ki cahil bir milletiz, her şeyin suyunu çıkarmazsak olmaz. Millet olarak dar bir bakış açımız var.
10 Yorumla
+1 yılYazık günah ya. Düşmem demeyeceksin bir gün sende düşersin. Düşmez kalkmaz bir Allah. Bunlar nasıl insanlar nasıl düşüncesizler. Ne içiyorlar kafaları güzel oluyor bilmiyorum. Yazık günah. Bir gün aynısını o insan ona yaparsa görür gününü. Allah bu herşeyi yapar.
10 Yorumla
+1 yılEmre kardeş ya bu şarlatanlar i yayınlamayın kardeşim. Cidden akıl fukaraları bunlar. İnsanlıktan nasip alamamış.
11 Yorumla
+1 yılYeter ki yardım yapsınlar boş verin. Gösteriş amaçlı olsun olmasın şu an bunu tartışacak durumda değiliz. Her yardım çok kıymetli.
13 Yorumla- +1 yıl
Ben niyete değil neticeye bakarım
Herkes şov yapıyor artık ya çok normal gelmeye başladı bu hareketler. Tarkanı yaptığı yardım duyulmadı diye linçlediler mesela.
11 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi adam sakal bırakmış cübbeyi giymiş herkes sanacak ki dindarlar hacılar böyle şerefsiz. bizim insanımız zaten dünde razı böyle tiplere küfür etmeye. gerçekten dinini bilen sakallı cübbeli bi adam dinen böyle iyilik yapilmacgını bilir ve yapmaz. o videodaki sahte sakallılara kanmayın. ama yorumlara bak hepsi kanıyor
30 Yorumla
+1 yılİslam dini der ki, Bir elin yaptığını diğer el görmesin, burada ki abi diğer eli geçmiş, dünya aleme göstermiş, yani yaptığı iyiliğin neyi kalmış orası Allahu alem ama böyle davranışlar üzücü
30 Yorumla
+1 yılGercekten de insanin asıl yuzunu zor durumdayken gormek mumkunmus.. ne yuzler gorduk su son 3-4 gunde. Dalga gecen mi dersin, abiye gonderen mi dersin, bir de bu ve turevleri
30 Yorumlayaptığı davranış yanlış olmuş tabii, kendi içindeki bir problem. gizliden yapsa daha iyi olurdu ama verdiği para o ailedekiler için çok yerinde bir yardım da olabilir. Tamamıyla bencilce diyemeyiz
12 Yorumla- +1 yıl
Yardımda bulunur tamam da ya o insanların gururları?
- +1 yıl
@Fearlesgirll gururları önemli tabii ki. Ama nefret kültürü bize iyi gelmez. Gerekli cezaları alması için ihbar etmek gerekir. Herkes bir nefret içinde hemen hemen. Kendimizi yiyip bitirmekten başka bir şey değil.
Haksızlığa karşı susmamak gerekir. Ama nefretin arkasında çoğu zaman karşılanmamış ihtiyaç vardır. Özgüven eksikliği vardır. Karşımızdaki insan bize içimizdeki yaraları hatırlatır ve o insandan nefret eder kendimizi yorarız. Tek yol nefret etmek gibi gelir. Başka bir yol vardır. Mesela bu adamı şikayet etmek gibi.
+1 yılBu kişi kendini müslüman zannediyor işin en kötü tarafı
Yardım ya da hayır ne olursa olsun gizli olmalı
Hatta şöyle ki sağ eliniz verdiyse sol eliniz bilmemeli o derece önemli
Çünkü en hayırlısı en sevap olanı böyle
10 YorumlaBen tiktok yayını yaparken normal sohbette buna dedimki hocam bişey sorabilirmiyim dedim sor dedi elinizdeki telefonu alırken verdiğiniz para islam düşmanlarına kazandırmış olmuyomusunuz dedim görmezden geldi her gün defalarca sordum cevabını vermedi
12 Yorumla
+1 yılOff bu gerçek olmasın nolur. Ya bunlar insan mı insan demeye dilim varmıyor Allah olsaydım carpardim bunu ben😬
20 Yorumla
+1 yıl"Sağ elin verdiğini sol eliniz görmesin"
Bu söz İncil'de bile var. Yüce dinimizde gösterişe yer yoktur. Yine de Allah bilir ama bu yaptığının sevabı olmaz.10 YorumlaGönderdiği yardımları sürekli dile getirip insanın gözüne gözüne sokmaya çalışan insanlardan nefret ediyorum. Hani bir elin verdiğini öbürü görmemeliydi?
10 YorumlaBir elin verdiğini diğer el bilmemeli Allah kimseyi bunun gibi insanlara muhtaç etmesin Allah kendisinden başka kimseyi kimseye muhtaç etmesin kimseyi yokluk ile açlık ile sınamasın
10 Yorumla- Gündem konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle yardım yapacaklarsa yapmasınlar daha iyi bizim dinimizde sağ elin verdiğini sol elin görmemesi makbul ama bunların dinden bir şey anlamadıkları yaptıklarından belli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam haklı anlamak isteyen dikkatli baksın burada demek istiyor ki kşarlara para vereceğinize böyle mağdur insanlara verin diyor
11 Yorumla
+1 yılİşte böyle şeyler yüzünden sakallı gericilerden nefret ediyorum. Sadece bundan değil bunlar gibi hepsinden. Allah topunun belasını versin.
20 Yorumla
+1 yılİyilik dediğin herkesin göz önünde olmaz. İyilik dediğin kendinde kalır. Bunu kimse bir türlü öğrenemedi, öğrenmek istemedi.
20 Yorumlaarkadaslar bu canım müsluman degil gercek islam bu asla degil bunlara prim vermeyin bunlari gorürseniz dövun
20 YorumlaBunlar yüzünden işini hakkıyla yapan din adamlarına bile güvenemez olduk. Allah bildiği gibi yapsın böylelerini. Rezil maymun.
20 YorumlaYardım böyle olmaz. O "Allah benden razı olsun ""demiş. Ben de ""Allah ona akıl bol bol akıl versin ve ıslah etsin diyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞovla alakası yok adam gerçekleri söylüyor Allah senden razı olsun
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKameraya göstermesi bazı varlıklar o yardım yapmadı şu yardım yaptı gibi şeyler söylüyor bu devirde para kazanmak kolay değil ve adam kaç TL 600-700 TL civarı para verdi Allah razı olsun adamdan o parayı babasına oğluna vermez
- +1 yıl
O şekilde yardım yapılmaz. Yaptıysan da sakin sakin anlatırsın şöyle yaptım böyle yaptım diye. Çadırın başına geçip paraları sayıp daha sonra oradakilere göstere göstere vermek böyle yardım olmaz. Yardımını yapacaksan güzelce yaparsın alırsın kameraya eline bunları bunları yaptım diye anlatırsın böyle olur yapılacaksa eğer.
Kurban olduğum rabbim onca masum can yerine böyle insanlıktan nasibini almamış mahlukları helak etse ya.. tövbe tövbe 😏
10 Yorumla
+1 yılAllah bunları bildiği gibi yapsın böyle yardım olmaz. Milletimiz yardım nedir bilmiyor yazık ya
10 Yorumla
+1 yılDavid cooperfieldtan daha hızlı eli. Sihirbaz teknikleriyle telefondan para çıkarıyor. Örümcek kafalı o cocugu
10 Yorumla
+1 yılDelirtirler bunlar adamı aynen kamerayı daha ortadan tutarsa efektsiz paylaşırsa çok daha fazla razı olacak. Tek hücreli canlılar
10 YorumlaBu tiktok hala nasıl barınabiliyor ülkemizde şaşırıyorum
10 YorumlaSağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Bu adam öze inmemiş sözde dini yaşamaya devam edecek
10 Yorumla
+1 yılSu adami gordukce sovmeye basliyorum. Depremin altinda bu pislik kalmaliydi.
10 Yorumla
+1 yılSakalından utan karaktersiz herif! Hayvanlar bile yapmaz bunu pis yaratik
10 Yorumla- Gündem konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılAllah en çok senin bela ay pardon en çok senden razı olsun diyecektim
10 Yorumla
+1 yılBöyle yardım mı olur, bundan allah değil kimse razı olmaz
10 Yorumla- Gündem konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yıllan adamları parayı nerde harcasın her yer yıkılmış
10 Yorumla Dini ve insanlığı İMAJ olarak algılayan birtakım müsveddeler işte.
10 YorumlaDilenciye sadaka verir gibi... neyse yarabbi bir de bu adamın günahlarını almak istemiyorum üstüme
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSizde bir laf vardı. Sağ elin verdiğini sol el bilmeyecekti.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYardımların sessiz yapılması gerektiğini emir eden bir dinin hocası olduğunu sanan bir zat kendisi. İslamın ahlakını kendisi öğrenmemişken buna hoca diyenlere şaşırmak lazım.
10 Yorumla
+1 yılsağ elin verdiği sol el unutmalı derler ama bilemedim
10 Yorumla
+1 yılBunlar dinci degil bunlar shatekar dinleri karistirmayin isin icine
10 Yorumla
+1 yılAtatürk hayatta olsaydı keşke bunları havada sallanırken görürdük mis gibi
10 Yorumla
+1 yılSeni Allah bildiği gibi yapsın..
Allah'a havale ediyorum bu adamı..10 Yorumla
+1 yılİnsanlar insan gibi davranmadığı sürece başımıza çok felaket gelir daha
10 YorumlaSağ elin verdiğini sol elin görmemesi lazımken bunların yaptığına bak şaka gibi
10 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. şimdi bunun tiktokta orasını burasını açıp şov yapanlardan ne farkı var
10 Yorumla
+1 yılAllah'ın kendisinden razı olacağına inanıyor, neremle gülsem bilemedim.
10 YorumlaHer sakallı hocamı insanları dinden soğutmak için yapimiyorsa ben birsey bilmiyorum burdaki sazanlarda bunu yiyorsa helal olsun gerći sitedekilerin yüzde 90 ni sazan
20 YorumlaGündem konusunda 757 cevap paylaştı. Ne geliyorsa bu ülkeye bu takkelilerden geliyor
10 YorumlaSizin gibi algı kasanlardan nefret ediyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Twitter'da haber olmuş zaten orada genele yayılmış
twitter.com/.../1623779357758980131
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar ölseydi keşke. Şu ülkede bunlar kadar pislik yok.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılxxxx israfı dedim ama işine geldiği gibi çevirdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılIşte 21 yıldır bunların elinde kalan ülkemizin hali maalesef bu.
10 Yorumla
+1 yılCemaatler, tarikatlar ve müritleri kapatılsın.
18 Yorumla- +1 yıl
3. Bu. Hatun için siteye geri döndüm. Ondan adımı onla ortak yaptım. Sitenin benim için önemi yarabantlinin etiketleri ve moderatörlugu iade edince bitti. Öyle takılıyorum Musti
- +1 yıl
Makaracı adamım bilirsin bir de sonuç olarak siteye sizin için dönmedim. Hatun için döndüm. Ondan başkası ile de iletişim kurmuyorum. Geldim desem ne değişir yani mevzu o anca böyle görüşten sohbet. Bir de bu sürekli karşılıklı kavgalardan gruplasmalardan gına geldi. O olaylardan da uzak durmak için hayalet gibi takılıyorum. d
- +1 yıl
Madem belli ben olduğum. Daha niye o zaman sen misin diye soruyorsun? Belli olduğum halde bana o soruya sorana, böyle cevap veririm. Sana da yalan veya doğru gelir orası da beni ilgilendirmez. Hesap mı verecem la size.) Geldim mi geldim iste. İsteyen gelir gorusumun altına yazar
- +1 yıl
Tam geri gelmiş sayılmam. Belki yine giderim. Bu sitenin benim için ömrü, Ece'ye bağlı.
Bu nasıl bir yardim:(( sağ elin verdiğini sol el görmez den nereye geldik
10 Yorumla
+1 yılTikTok kullananların zekasından hep şüphe etmişimdir 🙄
10 YorumlaBize laf ediyor kendi sanki mükemmel biri yazık size
10 YorumlaBilinçli kurgulanmış videodur tele1 adı ile tiktok üzerinden servis edilip sözde deprem bölgesindeymiş algısı yapılıp yayın diye telkinde bulunuyorlar bu video ciber suçlar birimine bildirildi
01 Yorumla
+1 yılSövmeyeceğim sövmeyeceğimmmmmm
20 Yorumla
+1 yılSevap dediğin şey göstere göstere yapılmaz
20 Yorumla
+1 yılböyle yardım olmaz bunlar sadece şov
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı