Allah'ım böyle mucizeler göstersin bize.. aynı enkazdan 6 kişinin birden 102 saat sonra çıkması gerçekten mucize gibi.. inşallah hep iyi haberler görürüz :(
Hatay'da depremden 102 saat sonra aynı enkazdan 6 kişi sağ olarak kurtarıldı! Umutla dolanlar burada mı?
Çok mutlu oluyorum gördükçe. Umarım enkaz altındaki kişiler bir şekilde enkaz içinde yiyecek bir şeyler bulurlar sarılacak bir şey bulabilirler de daha çok dayanabilirler. Daha fazla kişi ölmesin lütfen.
Umarım daha çok kişiyi kurtarabiliriz can kaybı olmadan. bu yaşadığım konular oldukça zor bir durum. bu yüzden en az hasar ve can kaybı ile atlatmak çok çok önemlidir. herkese geçmiş olsun.
Hamdolsun... Diğer tüm kardeşlerimiz de sağ salim çıksın inşallah. Çok canlar yandı, çok ocaklar söndü. Korumaya kadir yüce Allah, hepsini korusun enkaz altında inşallah
Umudumu hiç kaybetmedim. Gölcük depreminde en uzun 151 saat sonra kurtarıldı. 2004 yılında Konya'da 131 saat sonra kurtarılan oldu. Lakin hava şartları ve bünye dayanıklılığı, alınan yara gibi faktörler bunu çok etkiler. Gölcük depremi Ağustos ayında sıcak havadaydı lakin şimdiki Kahramanmaraş depremi kış mevsimine denk geldi. Diğer şartları eşit saysak bile mevsim değişikliği bile çok etki eder. Yine de umudum var
İHH insani yardım vakfı başkanı Av. Bülent Yıldırım, depremden 11 gün sonra dahi canlı olarak çıkardığımız insanlar vardı. O yüzden pes etmeyeceğiz, çalışmaya devam edeceğiz, demişti.
En uzun kalınma rekoru 360 saat diye biliyorum. Bu rekorun kırılmasını umuyorum. Ama rekor kırmak için değil. İnsanların uzun ömürle yaşamasını istiyorum. Kimse ölmesin istiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birde öldüler bittiler diyolardı inaniyorum ki daha çok sağ çıkan olacaak insallaah