Gündem Şu anki depremi hisseden var mı yoksa ben mi yanıldım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor daha yeni sallandım acil bir şey söyleyin Güncellemeler+1 yıl mersin Şu anki depremi hisseden var mı yoksa ben mi yanıldım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Derin82 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Konya'da oldu 4:57 de. Son dakika yazar mısın Google bakalım sende de öyle çıkıyor mu 0 9 Yorumla Derin82 +1 yıl Son dakika deprem diye Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Konya da mısın Yorumla Derin82 +1 yıl @Kriminal_Kalp Evet Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Çok mu salladı Yorumla Derin82 +1 yıl @Kriminal_Kalp Bizim dolabimiz var elbise dolabı o baya sallandi. Ablam yukarda ranzada yatiyo ona seslendim kaç kere ağır uykusu ondan hissetmemiş ama ben sallandim yatağım sallandı çok korkunçtu ya Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl evet bizimde yatak sallandı Yorumla Derin82 +1 yıl @Kriminal_Kalp Sağol 😔 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl 😞👍🏻 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Sürekli artçı oluyor neredesin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl mersin Yorumla Zindanadasi +1 yıl Yakınların sallanıyor hala Yorumla Oooosendemi +1 yıl Hisettim bende Yorumla
Kalbi_mecruhh Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet hissettik maraşta oldu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl googleda çıkmadı ama Yorumla Soran +1 yıl baktım Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Çıkıyor 4.50 de oldu Yorumla Soran +1 yıl evet galiba ondan sonra yine oldu Yorumla Soran +1 yıl çünkü yatak sallandı Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Internetten bakabilirsin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl baktım Yorumla Soran +1 yıl bir şey çıkmadı Yorumla justimagineit_ +1 yıl Psikolojik olarak sallanmis gibi hissetmiş olabilirsin o halde Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum umarım öyledir Yorumla Soran +1 yıl cidden çok korkuyorum depremden🥺 Yorumla justimagineit_ +1 yıl Rabbım tekrar yaşatmasın bu kıyameti inşallah.. Yorumla Soran +1 yıl inş abla inş rabbim seni beni tüm ümmeti muhammedi korusun😔🥺 Yorumla justimagineit_ +1 yıl Aminn inşallah bundan ders çıkarılır umarım önlem alınır inşallah. Yorumla Soran +1 yıl amin inş. Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Gündem konusunda 721 cevap paylaştı. 04.50 de 4.4 maraşta oldu. hissettim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl cidden mi Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla mrfatbee +1 yıl Evet... salladı ama uyuyanı uyandiracak kadar sert degildi... Kayserideyim ben Yorumla Soran +1 yıl ben daha yeni hissettim Yorumla Soran +1 yıl 2 dk önce falan Yorumla mrfatbee +1 yıl 2 dk önceki de belki. bilemem ama hissetmedim. avizeye bakiyorum huylandigim zaman. Belkide dogrudur. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nerede 0 2 Yorumla Soran +1 yıl mersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben İstanbul'dayım ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Konya'da oldu 4:57 de. Son dakika yazar mısın Google bakalım sende de öyle çıkıyor mu
Son dakika deprem diye
Konya da mısın
@Kriminal_Kalp Evet
Çok mu salladı
@Kriminal_Kalp Bizim dolabimiz var elbise dolabı o baya sallandi. Ablam yukarda ranzada yatiyo ona seslendim kaç kere ağır uykusu ondan hissetmemiş ama ben sallandim yatağım sallandı çok korkunçtu ya
Geçmiş olsun
evet bizimde yatak sallandı
@Kriminal_Kalp Sağol 😔
😞👍🏻
Sürekli artçı oluyor neredesin
mersin
Yakınların sallanıyor hala
Hisettim bende
Evet hissettik maraşta oldu
googleda çıkmadı ama
baktım
Çıkıyor 4.50 de oldu
evet galiba ondan sonra yine oldu
çünkü yatak sallandı
Internetten bakabilirsin
baktım
bir şey çıkmadı
Psikolojik olarak sallanmis gibi hissetmiş olabilirsin o halde
bilmiyorum umarım öyledir
cidden çok korkuyorum depremden🥺
Rabbım tekrar yaşatmasın bu kıyameti inşallah..
inş abla inş rabbim seni beni tüm ümmeti muhammedi korusun😔🥺
Aminn inşallah bundan ders çıkarılır umarım önlem alınır inşallah.
amin inş.
Sürekli artçı oluyor neredesin
Kandilliden baksana
baktım çıkmadı bir şey
04.50 de 4.4 maraşta oldu. hissettim
cidden mi
🥺🥺🥺
Evet... salladı ama uyuyanı uyandiracak kadar sert degildi... Kayserideyim ben
ben daha yeni hissettim
2 dk önce falan
2 dk önceki de belki. bilemem ama hissetmedim. avizeye bakiyorum huylandigim zaman. Belkide dogrudur.
Konya'da oldu 2 3 saat önce
Yok mersin sallanmıyor
Hangi şehir laa
Nerede
mersin
Ben İstanbul'dayım ya
Nerdesin
Çok mu sallandı
Evet hissettik
Adana mi