dün geceden beri deprem de deprem.evdekiler uyuyamaz,arayan arayana ne kadar abrttılar :) ama sorum şu ki ben neden hissetmedim canlarım sorun bende mi deyin bana :D
@ seviliyorsunuz dostlar!
@ seviliyorsunuz dostlar!
ben 17 agustos büyük depremi bile sabah öğrendim
millet sokaklara çıkmış beni uyandırmaya çalışmışlar gidin be diyip geri yatmışım :)
bunu da hissetmedim dogal olarak
İstanbul Anadolu Yakası'ndayım ama ben de hiç hissetmedim. O saatte oturuyordum hem de :)
Yumuşak zeminli bölgelerde daha çok hissedilmiş sanırım..
avrupa yakasındayım ben..hissetdim ama cok az..hafif sarstı sadece emin olmak lambalara baktım hafif sallanıyolardı hımm deprem oluyor dedim:))
:))..
bende hissetmedim hatta haberi bu siteden aldım :) bizim evin ahalisi de duymadı :)
Cevap
15Cevap
Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre 23.54 sıralarında Marmara Ereğlisi'nde 5.1 şiddetinde deprem meydana geldi. bende hissetmedim gerçi çalışan insan olduğumuz için tavuk gibi erken yatıyoruz (:
Bende hic hissetmem.depremleri. Izmir'de 2005 Ekim ayindaki 5.9 u bile hissetmemistim.
Gunduz olani hissetmistim. Alisveris merkezinde idim. Beton bloklarin birbirine carptigindaki seslerden ve bloklarin sallanmasindan belliydi. Ne sabah ki 5.3 u ne de 2 gece sonrasi 5.9 u hissetmedim bile. Eski sevgilim 17 agustosu yasadigindan yolda yururken dusup bayildi. Ben tansiyonu dustu diye dusununuyordum.
Olabilir bazen his kaybı.Bazende deprem mi oluyor dersin.Aslında yoktur bişey
Birçok hisseden varmış, hatta inci sözlükten bir yazar bi kaç dakika önce hissetmiş.
İstanbul anadolu da oturuyorum.Açıkcası hissettim ama fazla umursamadım.Düşük şiddette olduğundan yattım uyudum valla
Ben hissettim ama kardeşim hissetmedi yalnız değilsin.
Ben hissetmedım anadolu yakasındayım ama hıssedenler vardı bayagı aradılar benı...
Sende sevılıorsun . .
Seviliyormuşuz dostlar:))daha beteri olacak korkmanın manası yoktur.sorun sende değil sıkıntı yok eyyyy dost;)
sorun sende sürekli sarsıntı içindesin galiba ondan hisetmiyor olabilirrsin :)
Deprem mi oldu hiçbir şeyden haberim yok walla
benim kafam çok güzeldi hiç hissetmedim :)
ben hayatım boyunca depremi duymadım bu bir rahatsızlıkmı onun araştırması içindeyim
99 da hissettikd ne oldu ki gene yattık uyuduk :D
Ben de hıssetmedım :(
:D bende cakmadım deprem falan
:D küçükken beşikten düşmüşüm ondan dır sende mi düştün
:P kucucukdum
Deprem mi olmuştu nerde
Ben taa adanadan hissetdim
son ses müzik dinliyordum.
ALLAH hissettirmesin
Yalnız değilsin.
ölüm ensende o zaman tatlım
nerde oldu dprem