Din dil ırk fark etmeksizin kim yağma talan yol kesme tehdit etme yaparsa önce güzelce bir silkeleniyor. Ağız burun yer değişiyor. Silah kullanma o ayrı bir konu. O işin mevzuatı ayrı. Ama sıkıyorsa hele bir mukavemet göstersin bakalım talancı, yanılmıyorsam tek uyarıdan sonra belden aşağıya ayaklara dize baldırlara, silah çekerse direkt indirmek kaydı ile etkisiz hale getirmek. Böyle sıkıntılı bir zamanda insanlar can derdine düşerken feryat figan ortalığı inletirken sebi sübyan betonların içinde yaşama savaşı verirken kimse kusura bakarsa baksın babamın oğlu olsa mitralyöz ile paramparça ederim talancıyı. Allah ordumuza askerimize polisimize güç kuvvet versin.
Ben yaşadım. Vur emri vardı. Çünkü Türkiyenin heryerinden yağmacılar ve hırsızlar Gölcük ve ćevresine akın etmişti. O zamanki koordinasyon bundan kat be kat daha iyiydi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Suriyelilerin devleti var senin arkanda devlet var mı 2. Sınıf vatandaş
😔😔
2 ay kaldı üzme kendini lütfen
Hiç umudum yok.
Umut olmazsa insan yaşayabilir mi hiç umudun hep olsun
Ülkede cehalet varken okuyup araştıran insan olmadıktan sonra Umut ne işe yarıyor Kİ
Cahil insanların yerine sen bir yerlere gelip birşeyleri değiştireceksin umut bunun için var Atatürk'ün emaneti bu ülke bize sahip çıkacağız
İnşAllah düzelir bir şeyler artık
Düzelir dersen olmaz birşeyleri hep beraber düzelteceğiz anlaşıldı mı 🙂
🙏🏻 Amin
Vur emride var depik atmada zumzuk indirmede. Ayrıca merdivenlerden düşme kapı çarpması ayağı takılıp düşmede varmış.
Vur Emri var mı şimdi
Din dil ırk fark etmeksizin kim yağma talan yol kesme tehdit etme yaparsa önce güzelce bir silkeleniyor. Ağız burun yer değişiyor. Silah kullanma o ayrı bir konu. O işin mevzuatı ayrı. Ama sıkıyorsa hele bir mukavemet göstersin bakalım talancı, yanılmıyorsam tek uyarıdan sonra belden aşağıya ayaklara dize baldırlara, silah çekerse direkt indirmek kaydı ile etkisiz hale getirmek. Böyle sıkıntılı bir zamanda insanlar can derdine düşerken feryat figan ortalığı inletirken sebi sübyan betonların içinde yaşama savaşı verirken kimse kusura bakarsa baksın babamın oğlu olsa mitralyöz ile paramparça ederim talancıyı. Allah ordumuza askerimize polisimize güç kuvvet versin.
Amin. Evet yağmacılar üzüyor halkı
ohal var şu an vur emri olmasına gerek yok yetkileri fazla, istese vurabilir
Vur emri olmalıydı. Devlet varlığını hissettirecek.
99 depreminde çıkmış. Ki bu deprem belki o depremden de fena yaşamadım o yıllarda bilmiyorum
Ben yaşadım. Vur emri vardı. Çünkü Türkiyenin heryerinden yağmacılar ve hırsızlar Gölcük ve ćevresine akın etmişti. O zamanki koordinasyon bundan kat be kat daha iyiydi.
Ohal varsa vur emri var diyenler de var çıktı diyenler de ama anlaşılan çıkmamış.
Polis asker ancak emniyeti sağladı sağlayacak. Emir verilse haberlerde duyardık
vur emri cikti ya zaten
Kaynağa ulaşamadım hiç
Bu net değil diyen de dolu ki yağma devam ediyormuş galiba zaten
Silahlı gücü oraya yığma yapılmalı. Gerisi gelir.
Silivri soğuktur
Cehennemin sıcağı da bir başka oluyor
Var zaten
Net değil diyen de var
Ohal varsa vardir.
O kadar kolay değil
Ohal olan bir bölge 😔
Ohal demek silah kullanma yetkisi verildiği anlamına gelmiyor
Tamam gelmiyor da bu duruma gelinmiş lazım da gözüküyor onu demek istemiştim.
Böyle zamanlarda olur maalesef 99 İzmit depreminde de olmustu
Evet maalesef o zaman vur emri çıkmış
Hayır olmadı öyle birsey
Alınmış yazmış çoğu kişi
Yanlış bilgi... böyle zamanlarda silah kullanmak çok zor insanlar gergin kim iyi kim kotu bilemezsin umarım kısa sürede atlatiriz
Bir dolu yerde okudum burada da yazmışlar var diye bence siz yanılıyorsunuz
Umarım böyle şeylere gerek kalmadan düzelir hersey
Gerek kalmadan ne demek gerek var başka ülkede mi yaşıyorsunuz acaba? Bizim başımıza ne geleceği belli mi?
Silah kullanmak tüm dünyanın tepkisine yol açar işimiz çok zorlasir
Şaka mısın ne tepkisi? Amerika’da polisler çekip vurmuyor mu? Neyin kafası bu? Normal bir durum mu orası?
Peki sen haklisin