Maraşta gece 4 17 uyananlardan biriyim Çok şükür başta ben olmak üzere tüm aile ferdelerim güvende lakin piskojim bozuldu bir şey olacak diye uyuyamıyorum bu piskojiden nasıl kurtula bilirim? Çok kötü dirmudayız sade enkaz altında veya dışarda kalanlar değil deprem bölgesindeki herkes perişan ruhen bedenen 7 arkadaşım 5 6 tane akrabam öldü
Güncellemeler
+1 yıl
Depremin 5. Gününe giriş yapacaz güvende olmam rağmen piskojim uyumama izin vermiyor ben bu piskojiyi nasıl atarım
Depremin 5 gününe giriş yapacaz güvende olmam rağmen piskojim uyumama izin vermiyor ben bu piskojiyi nasıl atcam?
Usta Allahima binlerce kez şükürler olsun kuran okumayı biliyoruz 4 gündür düşmedi yaşın cüz elimizden ölumdende korkmuyorum Allahtan Allah gidecez lakin o 04 17 uykudan kalkışimız aklımdan çıkmıyor Allah razı olsun sizdende. hem maddi hem manevi çok destek oluyorsunuz 🌹
Ne demek kardeşim her zaman inşallah karşılaşmassınız böyle bi olayla tekrardan inşallah en kısa sürede yaralar sarılır.. orada olmasak bile o üzüntüyü yaşıyoruz cidden.. o 2 dua koruma dualarıdır onu eksik etmeyin günlük olarak okuyun okutturun çevrenize Allah’ın izniyle bişey olmaz
Allah hepinizin yardimcisi olsun dostum kendinize izin verin tabiki bi anda her sey mukemmel olmayacak ama hepimiz yaninizdayiz ve dua esiyoruz sizin icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeşim Bismillahillezi duasını oku 3 kere sonrada ayetel kürsi oku..
Usta Allahima binlerce kez şükürler olsun kuran okumayı biliyoruz 4 gündür düşmedi yaşın cüz elimizden ölumdende korkmuyorum Allahtan Allah gidecez lakin o 04 17 uykudan kalkışimız aklımdan çıkmıyor Allah razı olsun sizdende. hem maddi hem manevi çok destek oluyorsunuz 🌹
Ne demek kardeşim her zaman inşallah karşılaşmassınız böyle bi olayla tekrardan inşallah en kısa sürede yaralar sarılır.. orada olmasak bile o üzüntüyü yaşıyoruz cidden.. o 2 dua koruma dualarıdır onu eksik etmeyin günlük olarak okuyun okutturun çevrenize Allah’ın izniyle bişey olmaz
Salavat çek zikir çek Allaha guven digerlerine dua et
Onu her zaman yapıyoruz güvenimiz sonsuz lakin piskojimiz berbat
Allah hepinizin yardimcisi olsun dostum kendinize izin verin tabiki bi anda her sey mukemmel olmayacak ama hepimiz yaninizdayiz ve dua esiyoruz sizin icin
Allah razı olsun herkesden 🌹
Sizden de insallah 🙏🏻