1999 Depremi Illuminati ve HAARP ↗
A$ı konusunda yüzde 90ınınız beni alaya aldınız ama gördünüz ki benim gibiler hakli çıktı. Hes kodu bile kullanmayarak o dönemden zaferle çıktım.
A$ı konusunda yüzde 90ınınız beni alaya aldınız ama gördünüz ki benim gibiler hakli çıktı. Hes kodu bile kullanmayarak o dönemden zaferle çıktım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
saçma sapan komplo teorilerine inanmam
Serbestsin ama saçma değil , saçma olan uyumanız.
Diyelim ki gerçek binalarımız sağlam değil japonya 9.1 depremde böyle olmadı yine suç kimde olmuş oluyor?
Halk ve Devlette 85 milyonda
Aynen
İlluminati bunu görürse sana suikast düzenler. CIA falan zaten izliyor, dinliyor sizi. Aman nefer bey neler yapıyorsunuz
boş ver sen beni ve Ülkeyi Sen Klozet Kapağıyla aşk yaşa , dikkat et içine düşme Şişe sana girmesin.
O şişeye seni oturturum. İnce ince alttan kırarım, kesikler kıçın da iz yapar. Öyle karakter yoksunusun ki adam gibi karşılık verecek beynin bile yok. Reel de olsan seni yerim o klozete s*cmam bile de. Sanal da erkeksiniz. Şimdi sektir git kendin gibi boş şeylerle ilgilen. Fatih Sultan Mehmet han gelip seni görse hadım ettirir. Öyle adamliktan uzaksın
saçma sapan komplo teorilerini kendine sakla
29 sene boşa yaşamışsın belli. Hala Teori diyorsunuz. Çanakkale de Komploydu ama Teori değildi. YANI TEORI YALAN OLSA BİLE ; KOMPLO HER ZAMAN BIZE KURULMUŞTUR VE İSMİ GİBİ. GERÇEKTİR.
boş yapma ya. matematik öğren önce.
Tamam Işıkara Hocam. Galaksinin Duayeni.
HAARP Konusuna hala inanmiyorum.
Ama aklimin bir kosesinde de tutuyorum.
okudum. çok güzeldi
Teşekkür ederim
rica ederim