Cinse. llik abazası sapıklar hala boş durmuyor. İnanmayan geriye dönük gitsin baksın 4 gündür 3 maymunu oynayan aşağılık duyarsız insanlar var.
Bu ne doyumsuzluk ve bencillik arkadaş.
Bu ne doyumsuzluk ve bencillik arkadaş.
Biladerim siz ne yiyip ne iciyorsunuz ya? Yani bize düşman birileri var ve tektonik plakaları oynatabilecek güce sahip ama gidip bu gücü metropol şehirlerde kullanmıyor. Dini biraz azalt kardeşim iyi insan olmak için bi nebze sal ;)
İstanbul onlar için kutsal olmasına rağmen yine de saldırdılar. Sizin gibi pis alkol içmiyorum. Ve 85 milyonun 83ü benim kadar araştırma yapmadı.
1999 Depremi Illuminati ve HAARP ↗
Doğrusunu sen öyle o zaman , alaycı beyinsizce cümlelerinle haklı olmuyorsun cahil.
Cevap
2Cevap
3. dünya savaşı başlamadı
Doğru söylüyorsun kınıyorum yalnız bunu dinle bağdaştırma
Lgbtyi yasaklayan ve deprem olacağını söyleyen Dini elbette bağdaştırırım.
Deprem olacağını söyleyen mi? Nasıl anlamadım
Lgbtyi yasaklayıp evlatlığının karısını alan nasıl iyi mi?
Öyle bir şey yok bence ama varsa da sebebini biliyordum unuttum. İstersen yazarım. Bu döneme göre kıyas yapma. Sanırım lgbtsin değilsen Dinime saldırma şu hassas günlerde , sus ya da hayır konuş !
Ben ne lgbt yi savunuyorum ne de dine karşıyım benim için "halk ve hak" bu ikisi olunca ben ordayım kimsenin dinine dinsizligine bakma kimin merhametli vicdanlı olduğunu bilemezsin ön yargıyla bakmayalım
Hepimizin içi yanıyor burada kimin ne suçu varsa cezasını çeksin
O zaman ne diye Peygamberimize laf etme cürettinde bulunuyorsun?
Msjda konuşalım mı
O doyumsuzluklarının ve bencilliklerinin hesapları sorulucak elbet
Bunlar asla bu ülkeden olamaz , ittihatçılar böyle değildi, peki kimin soyu ve nesli bunlar?
3. dünya savaşı başladı mi
Evet 6 Şubat Maraş ve Hatayda , Türkiye merkezli. Deprem Silahı ile
3. Dünya savaşı mı nasıl
Kanka profile ve sorularıma bak. 1 tane bence paylaşmıştım 3 sene evvel onu da ve gerçekleri gör
Profilindeki tarık bin ziyad mı
Hayır , Atası Kehf General Maximilian
Maximilan kim kendisi müslüman mı
Evet efendim, gerçek bir Mumin idi , Üstelik Roma Imparatorluğunun , Imparatordan sonraki en büyük adamıydı 2 numaraydı. İseviler yani Müslümanlar diri diri yakılıyordu. Asla Dinini belli etmemen gerekiyordu.
Ashab-ı kehfe mi mensubdu kendisi?
Evet dostum. O dönemde yaşamak isterdim herşeye rağmen
3. dunya savasi başlamadı ama kötü şeyler oldu
Hayır Vallahi Billahi Tillahi Başladı. Maraş ve Hatay merkezli başladı. Amik ovasına az kaldı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?