Yazık valla 🙃
3. Dünya savaşı başladı mı?
Yazık valla 🙃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
* Hz Mehdi çıkmazdan evvel bir alamet;
"Şevval ayında kabileler arası çete savaşı, zilkade ayında şiddetli sıcak bir günde büyük kargaşalar yaşanacaktır. Zilhicce ayında ise Mina'da hacılar yağmalanıp o kadar insan öldürülecektir ki, Cemre (şeytan taşlama yerin) de akan kanlar sel hâlini alacaktır.." melhamei kübra yani büyük savaş Antakyadaki Amik ovasında gercekleşecektir.
* Bir hadis daha:
"Rum (Romalılar), A'mak veya Dâbik'a (Halep ve Antakya yakınlarındaki Amik ovasına ya da Mercidabık'a) inmedikçe kıyâmet kopmayacaktır."
Yorum:
Hatay ve Halep civarına sayısı milyonlara varan asker konuşlandırılacaktır. Hadisteki Rumlar büyük ihtimalle hristiyan batılılardır. 80 sancak tabiri Birleşmiş Milletler askerleri olduğu izlenimini uyandırıyor. Türkiyenin saldırıya uğraması durumunda Türkiye’yi savunmaya gelen askerler saldırgan güçlerin defedilmesinin ardından anlaşılan Türkiye’den çıkmak istemez. Bu durumda onların çıkarılması için Ulukışla savunması yapılır.
savaş buradan başlıyor sanırım
Çok sağolun yazınıza emek vermişsiniz, lakin o büyük savaşın ben inceden içten içe başladığını düşünüyorum siber alemde ülkeler birbirine girdi şu an bakanlıklara saldırılıyor siber olarak ayrı olarak bütün devletler savaş bölgesine üsler kurup yığınak yapıyor ve terör örgütleriyle bu savaş yürütülüyor şu an
yani savaşın doğma aşamasındayız diyebiliriz bu aşama yıllarca sürebilir
rica ederim :)
Herkes Ruslardan korkuyor.
Rusya şöyle rusya böyle.
Yahu tek dayanakları ise Nazileri yenmiş olmaları ki Führer burnunun dikine gitmeseydi SSCB yenilecekti. Stalingrad bunun en büyük örneği.
Şimdi ise Rus ordusu dediğimiz Kızıl Ordu 2. dünya savaşından kalma envanterini kullanmaktadır doğru fakat bunun yanında modern silahlarıda vardır.
Çoğu ülke hala efsane olan F-16 yı kullanırken Su ve MiG tarzı uçaklar kullanıyor Rusya ve müttefikleri. Ha dersiniz ki nükleer bombaları var.
ABD'nin yok mu? Onu geçtim 3. dünya savaşı çıkarsa Çin+Rusya birleşir diyor herkes. Çin ABD ile birlikte olursa Asyada en güçlü konuma gelir sizce neden en güçlü olmak varken Rusyayla müttefik olsun. Herneyse Call of Duty den sevgilerle :D
Şu an yaşadıklarımız provası. Gerçekleşmesine az kaldı.
Hayir tam olarak degil
Ama parca parca
Cevap
15Cevap
Savaş tam olarak 2020 de patlak verecek. 😐
Şu anda tüm ülkeler savaş hazırlığında, Çin devletini arkasına alan her yere hükmedecektir. 😐 şu anda gerçekten savaş hazırlığını gerçekten. 😐
Hayır bence, çinliler sanıldığı gibi çok kısa boylu değiller. 😐 çok Çinli gördüm.
rusyayı daha fazla kaşırlarsa başlar olan ülkemize olacak
yok bee kardeşimm zamanında dediğin ne zaman oluyor?
kardeşim 1. dünya savaşında nükleer silahlarmı vardı?
nasıl bir savaş bekliyorsun sen şu an 1. dünya savaşındaki
savaş gibimi olacak?
bencede işte hükümete duyrulur ama benim cevabım bu değildi
ana iştee böyle bir savaş olacak bu
Tayyip şeytanı sayesinde ülke hem askeri hemde manevi anlamda darman duman. Güclüde değiliz Allah sonumuzu hayır etsin
Bir kaç yıl sonra asıl savaş başlıyacak
#ÜlkücüMilitan
Başlasa da alsalar aklımızı. Ne insanlar gördüm son yıllarda şu ülkede be.
Başlamadı. Başlamak üzere. Savaş Hatay'da başlayacak Amik ovasında.
6 yılı var daha sıkıntı yok
Geçmeme gerek yok zaten her gün gökte füzeler var. Ama onlar basit şeyler daha kimyasal ve biyolojik silahlar atılacak nükleer atacaklarını pek sanmıyorum uzun süreli kullanılamaz ediyor ama kuzey kore ya da çin gaza gelip sallarsa olay büyür.
Şu an temelleri atılıyor
Azerbeycan ermenistan tabi bu olay burda kalmaz rusya turkiye girer işin içine türkiyenin sonu parmak değil gibi başında hem pkk hem de isit belası var vs vs
Azıcık bir şey kaldi başlamasına.
Azerbaycan ve Ermenistan resmi olarak savaşa girdiginde başlayacak. Rusya Ermenistana yardım ederken aynı zamanda Türkiye-Rusya arası gerginlik alevlenecek ve böyle yayılacak gibi duruyor. Şu anki durum sadece savaşın ayak sesleri.
başlamaya başlıyor...
rusya skecek her yeri
millet cok kasindi mk
Basladi keke nukleer fuzeler rampalardan ateslenmeyi bekliyor
Dünya savaşı 500 yıldır var kardeşim
Osmanlinin Avrupaya girmesinden sonra başlayan 1 süreç bu. Sömürgeci düzen devam ediyor bütün dünya Türk ve müslüman dunyasiyla savasiyor kastettigim bu kardeşim
Soğuk olarak evet
Loncaya alim var mi
Oo olmadi bak simdi :))
Başladı gibi sanki
Başlasa tc kalmaz
Bizim solcu'da burda selamun aleyküm :)
#ÜlkücüMilitan
Bu millet yok oluyor haberiniz var mı. Rte gibi egositler ulkeyi batirdi. Gecmisinle ovunecegine ileriye bak mason
@MasonNn aynen kardeşim boş boş konuşuyor :D
#ÜlkücüMilitan
Doğrudur
Ne diyim olm ben anlamam toptan tüfekten mk. d
Baslamadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar