Gün dostluk günü dayanışma günü neyi paylaşamıyoruz AKP’li eski vekil Ekrem İmamoğlu’na saldırdıReyhanlıoğlu, İmamoğlu’na bağırarak “Ne geziyorsun Türkiye’yi, sen İstanbul’una bak. Defolun gidin buradan. Şov yapma burada. Şov yapıyor. İngiliz uşağı defol.” dedi.
Tepkilere “tamam tamam” diyerek karşılık veren Ekrem İmamoğlu çevresindekileri de sakinleştirmeye çalıştı. Reyhanlıoğlu’na “Abla sen normal değilsin” diyen İmamoğlu bölgeden uzaklaştı. O anlar çevrede bulunanlar tarafından kayıt altına alındı. www.sozcu.com.tr/.../
Çünkü insanların tek derdi kaos çıkartmak. maalesef bu zihniyette çok insan var. yani insanlar canı ile uğraşırken hala bu tarz cahillikler yapabiliyorlar.
Keşke masum çocuklar yerine bu enkaz altında kalaymış..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Doğru demiş İngilizin uşağı daha 1 ay olmadı bulunduğum ile ziyarete gelmiş kaldığı otelde arkadaşım çalışıyor içtiği viskileri İstanbul belediyesinin hesabına yazdırmış onu bile halka ödetiyor.
Gün birlik günü mü? Sen onu ilk önce genel başkanına söyleyeceksin, hükümeti çalışmıyor gibi gösterip 2-3 tane itfaiye aracıyla müdahale eden belediye başkanlarına söyleyeceksin.
Adamlar yardıma geliyor asıl ilk başta gelmesi gereken kim sence?
Cevap sahibi
+1 yıl
Devlet gitti zaten yardıma fakat bildiğin gibi çok büyük bir alanda etkili olan şiddetli bir deprem bu yüzden ulaşılamayan yerler de var elbette fakat bu adamların amacı daha farklı onu sana diyorum, orada çalışan o kadar kişinin emeğini yok sayarak sırf hükümet düşmanlığı için provokasyon yapıyorlar.
Ama ben bunu halktan duydum halk yalan mı söylüyor hem burada İmamoğlu yardıma geliyor AKP'li vekilin bunu kovmasi doğru mu? Elini vicdanına koy öyle söyle sen enkaz altında kalsan sana yardıma gelmesini istemez misin
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya ben de izledim ama diyorum ya alan çok büyük her yere maalesef ulaşılamıyor üzgünüm fakat herkes elinden geleni yapıyor bunları da görelim
Onlarıda görüyoruzda benim dediğim şu düşmanında olsa oraya yardıma gelmiş birisini kovmak doğru değil bana düşmanım yardıma gelse ben memnun olurum neden kovayım birlik olmak varken bunlar yanlış şeyler aynı durumu İmamoğlu yapsa onada aynı tepkiyi vermezsem insan değilim
Hepimizin içi yanıyor düşmanımda olsa o enkazın altında kıyamam
Cevap sahibi
+1 yıl
Yani evet gönül ister kimse kimseye bağırmasın ama insanlar şu an normal kafada değiller yakınlarını kaybetmişler kendileri zor kurtulmuşlar imkanlar kötü her her ceset vs. Yani insanların psikolojisi normal değil bağırılan kişi Erdoğan'da olabilir belli olmaz çünkü dediğim gibi insanlar şokta.
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendisi kaç yıl vekillik yapmış şehre kenntsel dönüşüm yapılmamış diye düşünmüyor mu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle vasat biri vekil olabilmiş yani yani zamanında, yazık.
Kadını haklı gören sensin adam yardıma gidiyor sen enkazın altında olsaydın sana yardıma gelmesini istemez miydin? Düşmanım bana yardıma geliyorsa benim dostum olur
İsrail ve yunanistanin yardim etmesine mesela baştan karşıydım ama sonradan mantıklı düşününce herkes sağolsun. Düşman olarak görülen ülkelerden gelen yardıma şaşırdık sadece
İşte neden düşmanız neden böyle düşünüyoruz birlik olmak gerek yanlış varsa söylenmeli halkın için söylenmeli kimse babamızın oğlu değil babamızın oğlu olsa dahi bi yerde yanlışlık varsa onuda istemem kimseye ön yargıyla bakmamız lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çünkü insanların tek derdi kaos çıkartmak. maalesef bu zihniyette çok insan var. yani insanlar canı ile uğraşırken hala bu tarz cahillikler yapabiliyorlar.
Keşke masum çocuklar yerine bu enkaz altında kalaymış..
Doğru demiş İngilizin uşağı daha 1 ay olmadı bulunduğum ile ziyarete gelmiş kaldığı otelde arkadaşım çalışıyor içtiği viskileri İstanbul belediyesinin hesabına yazdırmış onu bile halka ödetiyor.
Bu millet akıllanmaz düşünüyorumda boşuna mı üzülüyorum
Bu durumlarda belge sunmak gerekir. Aksi takdirde söylenen iftira olarak değerlendirilebilir.
Gün birlik günü mü? Sen onu ilk önce genel başkanına söyleyeceksin, hükümeti çalışmıyor gibi gösterip 2-3 tane itfaiye aracıyla müdahale eden belediye başkanlarına söyleyeceksin.
Aha bi Zihniyet daha
Ne oldu he söyle? Ne zihniyeti sen kendi zihniyetine bak yukarıda yazdıklarımı açıkla ilk önce?
Adamlar yardıma geliyor asıl ilk başta gelmesi gereken kim sence?
Devlet gitti zaten yardıma fakat bildiğin gibi çok büyük bir alanda etkili olan şiddetli bir deprem bu yüzden ulaşılamayan yerler de var elbette fakat bu adamların amacı daha farklı onu sana diyorum, orada çalışan o kadar kişinin emeğini yok sayarak sırf hükümet düşmanlığı için provokasyon yapıyorlar.
Ama ben bunu halktan duydum halk yalan mı söylüyor hem burada İmamoğlu yardıma geliyor AKP'li vekilin bunu kovmasi doğru mu? Elini vicdanına koy öyle söyle sen enkaz altında kalsan sana yardıma gelmesini istemez misin
Ya ben de izledim ama diyorum ya alan çok büyük her yere maalesef ulaşılamıyor üzgünüm fakat herkes elinden geleni yapıyor bunları da görelim
Onlarıda görüyoruzda benim dediğim şu düşmanında olsa oraya yardıma gelmiş birisini kovmak doğru değil bana düşmanım yardıma gelse ben memnun olurum neden kovayım birlik olmak varken bunlar yanlış şeyler aynı durumu İmamoğlu yapsa onada aynı tepkiyi vermezsem insan değilim
Hepimizin içi yanıyor düşmanımda olsa o enkazın altında kıyamam
Yani evet gönül ister kimse kimseye bağırmasın ama insanlar şu an normal kafada değiller yakınlarını kaybetmişler kendileri zor kurtulmuşlar imkanlar kötü her her ceset vs. Yani insanların psikolojisi normal değil bağırılan kişi Erdoğan'da olabilir belli olmaz çünkü dediğim gibi insanlar şokta.
Kendisi kaç yıl vekillik yapmış şehre kenntsel dönüşüm yapılmamış diye düşünmüyor mu
Böyle vasat biri vekil olabilmiş yani yani zamanında, yazık.
Siyasi polemiğe girmek ahlaksızlıktır şu durumda
Siyasi polemik değil yanlış kim yapıyorsa onu konuşmalıyız konuşmayınca o yanlış devam eder
Emin ol sabah kadar da konuşsan hc bir sk değişmeyecek. O yüzden icraat yapmak lazım.
Aynen icraat gerek bende ondan bahsediyorum
Onlar için gün oy toplama günü
Bu anlarda birlik olmamız gerekiyor nasıl bir zihniyet anlamadım
Ne sen anlayabilirsin, ne de aşağıdakilere anlatabilirsin
Fayda saglamak
Gün birlik olma günü
Kadın haklı
Bende üzülüp ağlamakta kahrolmakta haksızım merhamet işte bi türlü atamıyorum
Ne alaka vicdanı olan herkes üzülür ağlar
Kadını haklı gören sensin adam yardıma gidiyor sen enkazın altında olsaydın sana yardıma gelmesini istemez miydin? Düşmanım bana yardıma geliyorsa benim dostum olur
Ekrem imamoğlu adam değil ki kadın yardim etmesine karşı çıkmamış oraya gelmesine karşı çıkmış
Videoyu izledinmi
Oraya neden gelir
İzlemedim
İzle. Adam gösteriş yapıyormuş güya bırak gösteriş yapsın halka yararı oluyor daha ne istiyorsunuz
Kendisini sevmiyorum İstanbul halkı da zaten ona oy attığına pişman
Yardım yapan herkes sağ olsun ama ekrem imamoğlu cidden adam değil
Sevme sev demiyorum ama haklı neyse onu konuşun burada kadın haksız oraya depremzedelere yardıma geliyorlar sen kalkıp orada defol git diyemezsin.
Laf ettiği yardıma gelen ülkelerede defol git desin o zaman
İsrail ve yunanistanin yardim etmesine mesela baştan karşıydım ama sonradan mantıklı düşününce herkes sağolsun. Düşman olarak görülen ülkelerden gelen yardıma şaşırdık sadece
İşte neden düşmanız neden böyle düşünüyoruz birlik olmak gerek yanlış varsa söylenmeli halkın için söylenmeli kimse babamızın oğlu değil babamızın oğlu olsa dahi bi yerde yanlışlık varsa onuda istemem kimseye ön yargıyla bakmamız lazım
İsraile islam düşmanı oldukları için tepkiliyiz. Yunanistanla zaten her zaman yıllardır gerginlikler var
AKP'li vekil neden onları kovmuyor defol git demiyor?
Niye desin adamlar yardıma gelmişler sonuçta düşman olarak görülseler bile
🤦 kadın haklı diyorsun ama