Üstünde yaşadığınız bu toprakları bu ADAM'a borçlu olduğunuzun bilince mi değilsiniz bu düşmanlık neden?

Üstünde yaşadığınız bu toprakları bu ADAM'a borçlu olduğunuzun bilince mi değilsiniz bu düşmanlık neden?

onlara göre osmanlı döneminde çok toprağa sahipmişiz ama Atatürk gelip hepsini satmış küçülmüşüz falan filan. Bana kalırsa Atatürk çok iyi bir şey yaptı çünkü aslında osmanlının çok kültürlü olalım hevesi kargaşaya sebep oldu. Farklı ırkların farklı milletlerin aynı toprakta aynı amaç için savaşması düşünülemez ki her ırk kendi özgürlüğünün peşindedir. Bu çoklu kültür kargaşası yüzünden iç savaşlar oldu ve devlet koskoca onların gözündeki osmanlı devleti 11 senelik bunalıma girdi. Bunların sebebi sadece kışkırtmalar. Çünkü karşındaki farklı bi ırk ve ona yeni bi toprağa sahip olacağını söylersen seni yüzüstü bırakır. İşin özeti tarihi araştırmıyorlar.
Atatürk'ü sevmiyorum sevmekte zorunda değilim
ki tesettürlü olduğumdan dolayı değil😃 saygım var mı? tabii ki var sonuna kadar... kimseyi sevmek gibi bir yükümlülüğümüz yok. tesettürlü veya tesettürsüz ayırmanda ayrıca çok saçma olmuş
Bazı tesettürlüler dedim. Okuman da mı yok
Bunun tesettürle ne ilgisi var? Cahillikle alakalı bir durum bu. Tesettürsüz olup bahsettiğin düşmanlık duygusuna sahip çok fazla kişi olduğu gibi tesettürlü olup millî değerlerine son derece saygılı insanlar da var. Gereksiz duyar kasma burada. Sen bunu yazdın diye Atatürk düşmanları düşmanlığından vazgeçmeyecek. Bir katkın olsun istiyorsan oku, araştır, kaynağı güçlü makalelerle toplumu bilgilendir.
Cevap
8Cevap
Cahil oldukları için
Galiba anne babaları yüzünden, yobaz olunca tabi.. sonuçta Atam din ve devleti birbirinden ayırdı (olması gerektiği gibi)
Araştırmadan ordan burdan duyduğu bilgilerle yetindikleri için akılları olsa Atatürk düşmanı olmazlar zaten
çünkü islamcılar ve atatürk devrimlerinin düşmanılar kadın olarak haklarını atatürk sayesinde kazandıklarını bilmiyolar arapları sırf din kardeşimiz diye ülkeye dolduranlarda bunlar
Bazı Atatürk düşmanı açık saçık giyinen insanlar da var. Namı diğer Cihangir solcuları. Diğer yandan Atatürk'ü çok seven başörtülüler de gördüm.
Ben de zaten "bazı tesettürlüler dedim"
Bir kadın açık giyinen biri olmasına rağmen Atatürk'e koyu düşmansa bil ki Ermeni yancısı PKK/HDP çizgisindedir. Başörtülü olup da Atatürk'e düşmanlık ediyorsa koyu AKP'li ya da kripto FETÖ'cüdür.
Atatürk ülke bırakmış ama Atatürke sövüp köprü yaptı diye tayyip övenler var :D
Kadir popcorn okuduklarından.
Hahahaahaha
Atatür kim yazmayı öğren once cıkcık pp ye oyle. G tunu açıp koymakla Atatürkçü olunmuyor
tamam
tamam olur
Babaları yunan olmadığı için
Bilerek yapılan bir şey ne desek boş.
Gelişime açık olmayan insanlar onlar.
kimseye bir şey borçlu değilim.
Tamam harun abim :)
hmm harun abi
Tarihi oku anlarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?