Kuzenim Adıyaman'da enkaz altında kaldı ve babam, eniştem ve birkaç erkek akrabamız daha olayı duyar duymaz Adıyaman'a, enkazın yanına gitmiş olmasına rağmen ilk günden beri kendisine ulaşılmıyor.
Ayrıca Yks'ye hazırlık için İzmir'de bir dershaneye gidiyorum. Sınıf arkadaşlarıma WhatsApp grubundan ilk günden beri her gelişmeyi anlatıyorum, çünkü bunu ilk gün kendileri de benden istemişti. Ayrıca her aktardığım gelişmenin ardından " Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin " diye istekte bulunuyorum ve özellikle 1-2 arkadaşım " Dualarımız sizinle " diyor.
Bu deprem ülkenin genelini etkiledi ve bir taraftan da bu şekilde davranmakla bencillik ettiğimi düşünüyorum.
Sizce bu şekilde davranmakla arkadaşlarımı sıkıyor muyumdur?
Ayrıca Yks'ye hazırlık için İzmir'de bir dershaneye gidiyorum. Sınıf arkadaşlarıma WhatsApp grubundan ilk günden beri her gelişmeyi anlatıyorum, çünkü bunu ilk gün kendileri de benden istemişti. Ayrıca her aktardığım gelişmenin ardından " Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin " diye istekte bulunuyorum ve özellikle 1-2 arkadaşım " Dualarımız sizinle " diyor.
Bu deprem ülkenin genelini etkiledi ve bir taraftan da bu şekilde davranmakla bencillik ettiğimi düşünüyorum.
Sizce bu şekilde davranmakla arkadaşlarımı sıkıyor muyumdur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sıkıyordur bence
Tüm depremzedelere dua ediyoruz zaten merak etme. Yediğimde içtiğimde tat kalmadı zaten.
Allah razı olsun, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin inşallah 🙏
ben sıktığını düşünmüyorum sonuçta bu yapılmalı herkes dua etmeli ve sen de onlar için dua istiyorsun bence istemelisin umarım ailen kuzenin ve tüm herkes çok iyi olur Allah yardımcıları olsun Allah'a emanet herkes hepsi. 🤲🙏
Teşekkür ederim. 🙏
Rica ederim kardeşim.
Normal bir istek inşallah sağ salim çıkar
Teşekkür ederim, ama sorumda da belirttiğim gibi; bu deprem ülkenin genelini etkiledi. Bu yüzden bir yandan da böyle davranmakla bencillik ettiğimi düşünüp rahatsız oluyorum.
Bu durumda bencil veya sıkan biri olamazsinız.
Çünkü dua etmek en başta arkadaşlarınızın düşünmesi gereken bir şey bu konuda ters bir sey dusunen gercek arkadaş degildir zaten.