Ben isterdim... çünkü yaşamak için hiçbir nedenim kalmadı.
Elim kolu bağlı...
Allah yardımcınız olsun.
Ben isterdim... çünkü yaşamak için hiçbir nedenim kalmadı.
Elim kolu bağlı...
Allah yardımcınız olsun.
Böyle düşünüyorsun ama onlar öyle bir psikolojiyle oradalar ki düşün enkaz altındasın ve ölüme çok yakınsın üşüyorsun, belkide açsın, ya da sevdiklerini merak ediyorsun lütfen böyle söylemeyin buyüzden.
Hayır kimse bu durumda olmak istemez. yani tabi ki bu durum karşısında üzüldük abla ve tabi ki empati yapmalıyız. bu arada neden yaşamak için nedenin kalmadığını düşünüyorsun ablam? :( öyle söyleme yani yaşamak için bir çok neden var tabi ki. eğer bu yaşadığımız zor günler için diyorsan bugünler de geçer ama kendi hayatın ilgiliyse lütfen öyle düşünme her şey geçer bir gün. önceden de bu tarz kayıplar yaşandı ama insan bir şekilde devam etmesi gerekiyor. ellerinden gelen yardımı yapmaları yeterlidir çünkü elimizden başka yardım gelmiyor.
İyi ki varsın... ❤
Sen abla cansın <3
Boş boş konuşma orada olmadan o psikolojide o durumu yaşamadan konuşuyorsun. Ama her ne kadar saçma konuştuğun için kızsam da iyi temennin için teşekkür ederim.
Kim ister kim.
Sonunda askerlik arkadaşıma ulaştım..
Tahmin ettiğim gibi enkaz altindaymis
Teşekkür ederim.
En yakın zamanda gitmem lazım.
ya da yanıma alıcam.
Şu ohal bitmesi lazım benim gitmem için.
Cevap
9Cevap
Selam gadası...
Elin kolun bağlı değil ki dua bekleyen yardım bekleyen çok insan var. Elinden geldiğince yardım etmen onlara yapılacak en büyük iyiliktir. Bol bol dua edelim gadası. Şu an elimizden en kolay bu geliyor.
Bizim yaşamamız orasıyla bağıntılı değil. Çok üzgünüz kahrolduk ciğerlerimiz yandı ama kimse o konumda olmak istemez... İnanan birisi olarak söylüyorum. Ahirete hazır değilim ve faydamın dokunacağı hala bir çok nesil genç var. Daha önce 2 kere ciddi anlamda ölümün kıyısından dönmüş birisi olarak, Ölüm için dk ları saymak, ve sonrasının belirsizliği, o psikolojide olmak çok zor ve kötü bir durum. Allah yardımcıları olsun ❣️☘️
Ya canım olmayin insanlar orada kurtarilamayip soğuktan donarak aci icinde oluyorlar yardim etmeniz gereken yerde o kadar bos kalmışsınız ki canım canım hayaller kuruyorsunuz Şu an bi sorun var zaten ona yardim edin edicekseniz!!
Rabbim tum enkaz altindakilere merhamet etsin vefat edenlere rahmet etsin geride kalanlara sabirlar versin bi daha yasatma yarabbim 🙏🙏🙏🙏
Kimse istemez ama var gucumle kurtarmayi canla basla savasmayi cok isterim 🙏🏽🙏🏽
burada okuduğum en saçma soru
Ama arkandan uzulecek olanlar var
Neden isteyim ki
istemezdim tabiki
aynen bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?