İzmir'de biliyorsunuzki Kasım ayında 5 büyüklüğünde bir deprem olmuştu o deprem 7 şiddetinde hissedilmişti bir sonraki depremin 7 büyüklüğünde olacağını söylüyorlar. Ve faylar birbirini tetikliyor. Ege'deki fay çoktan tetiklenmiş bulunuyor. Selanik civarında 5 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti bu depremin Çanakkale ve İzmir'i etkileyeceği düşünülüyor. İzmir'de onlarca gökdelen ve yüksek katlı bina var. 7'lik bir depremde Allah korusun çoğu çökebilir. Başka şehirden gelen öğrenciler, öğretmenler, işçiler var. Böyle bir durumda kayıplar bini geçebilir. Bunun önleminin şimdiden alınması gerekiyor. İzmir'deki deprem Allah korusun Büyük İstanbul Deprem'inin fragmanı olabilir.
Sakarya civarlarında da depremler yaşanıyor fay hatları tetiklenmiş durumda.
En tehlikeli yerler;
Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis
İzmir, Aydın, Muğla
Çanakkale, Bursa, Sakarya, Bolu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abi yalan yanlış şeyler yazıp milleti korkutmayın ya gözünüzü seveyim. Hsngi bilimsel makaleye dayanıyorsun? Fay hatları tetiklenmiş yazmışsın ya ne sanıyorsun fay hatlarını kafanda acaba? Yer tektoniği bilmeden atıp tutmayın
Yabancı kaynaklara ve haritalara bakmanı öneririm. Vatandaşlarımızın önlem alması için çabalıyorum. Birbirimize mi gireceğiz şu anda? Senin bilmediğin bir şeyi başkası söyleyince atıp tutmak mı oluyor?
Atıp tutuyorsun çünkü. Ben ömrümü bunlara harcadım. Şunu desen anlarım, İzmir'de önümüzde ki zamanlarda bir deprem bekleniyor bunun için önleminizi alın vs. Ama sen direkt sakaryada deprem olcak diyorlar yazmışsın. Yok selanikte deprem oldu yok izmiri tetikleyecek. İzmirdeki fayların dinamiği ile Yunanistan'da ki fay dinamiği bile farklı. Uyduruk bilgilerle yazma
Kaldı ki sakaryada depremler yaşanıyor demişsin tamamen yalan haber veriyorsun. Yaptığın suç
İnanmayın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!