Hatayda arkadaşımın ailesi enkaz altında lütfen yayalım. 40 saattir can çekişiyolar yardım bekliyolar. Rt yapıp yaymamız ve ekipleri yönlendirmemi lazım. ÇOK ACİLLL!!!
Senelerce bağırdık bir hainin bir hırsızın peşinden koşmayın diye ama kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz be. Ahhh ahhh neden bu millet celladina aşık neden. Ciğerim yanıyor cigerim
Cirkinkesmek mi? Şu an enkaz altında 150 ila 180 bin insanımız var ve 48 saatten sonra canlı çıkan sayısı ancak binde birdir. Bunca insanın vebali hırsız hain ve onun destekcilerinindir. Deprem için toplanan ötv den diğer imar affı bedelli askerlik vs sayamayacağım kadar şeyden trilyonlarca dolar aktı trilyonlarca dolar. Bu parayla bu ülke yer altında metrolarıyla yollariyla yer üstünde depreme dayanıklı süper lük binalarıyla ülke baştan aşağıya yapılırdı. Ama bunlar ancak hain hırsızın peşinden koştular ve şimdi orada yüzbinlerce cansız beden enkaz altında yatıyor.
Kimse oy verdi diye bunu haketmez. 1999 da gölcükte de deprem oldu. Bir sürü insan öldü. Ne yapalım şimdi? Birbirimizle kavga mı edelim oh iyi oldu hakettiler mi diyelim
@Yaşayabilmerem ben parti tutmam ben ülkemi tutarım. 99 depremi yani 90larda bilgisayar otomasyon telekominikasyon teknolojileri henüz tam gelişmemişti. Söz gelimi bir bina yapacaksanız mimarlar, ins muhler aylarca hatta neredeyse 1 sene masa başında elle çizim ve hesap yapardı temeller havalı kompleresorlerle 1 senede falan kazılırdı. Ondan sonra elle taşınan demir çimento elle katılan harçlar. Bir binanın yapımı yaklaşık 4 5 sene sürerdi o zamanın teknolojisi ve imkanları ancak o kadardı. Ama şimdi öyle mi her türlü bilgisayar desteği ve iletişim imkanı var. Projeler bilgisayarda haftalar içinde çiziliyor. Is makinaları haftalar içinde temelleri kazıyor, hazır kalıplar demirler iş makinalarıyla suratla inşaat alanına taşınıyor. Bir sürü beton santrali var beton hızla mikserlerle beton pompalarıyla binaya taşınıyor. Ve bine sıfırdan 6 ay içerisinde bitiriligor. O zamanın şartları ve teknolojisiyle bugün kıyaslanamaz bile. Ortada 99 depreminden sonra ülkeyi imar için çıkarılmış 7 trilyon dolar var imar aflarindan bedelli askerlikten özelleştirmelerden gelen yuzmilyarlarca dolar var. Sırf bu yıl londra bankerlerine ödenmek için konan faiz ödemesi 155 milyar dolar. Bu paralarla ülke baştan aşağıya yeni baştan imar edilirdi imar.
Anlıyorum benim arkadaşım yardım bekliyor. Gözümüz sürekli tv de sürekli haber bekliyoruz. Ama giden yardımları yapılan çalışmaları görüyoruz. Çalışanların hakkını yemek olmaz 72 saat uyumadım diyen tanıdıklar var ihh afad umke çalışanları var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yayalım bence de
Senelerce bağırdık bir hainin bir hırsızın peşinden koşmayın diye ama kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz be. Ahhh ahhh neden bu millet celladina aşık neden. Ciğerim yanıyor cigerim
Hayır ekipler hataya ulaşamıyolar. Siyaset yapmayın!!!
Hain hırsız derken?
@Yaşayabilmerem o kişi belli !!! birazcık beyni olan bilir.
Şurada bu kadar çirkinleştiğinize inanamıyorum
Cirkinkesmek mi? Şu an enkaz altında 150 ila 180 bin insanımız var ve 48 saatten sonra canlı çıkan sayısı ancak binde birdir. Bunca insanın vebali hırsız hain ve onun destekcilerinindir. Deprem için toplanan ötv den diğer imar affı bedelli askerlik vs sayamayacağım kadar şeyden trilyonlarca dolar aktı trilyonlarca dolar. Bu parayla bu ülke yer altında metrolarıyla yollariyla yer üstünde depreme dayanıklı süper lük binalarıyla ülke baştan aşağıya yapılırdı. Ama bunlar ancak hain hırsızın peşinden koştular ve şimdi orada yüzbinlerce cansız beden enkaz altında yatıyor.
Anladım kimden bahsettiğinden ama çok yanılıyorsun neyse
Kimse oy verdi diye bunu haketmez. 1999 da gölcükte de deprem oldu. Bir sürü insan öldü. Ne yapalım şimdi? Birbirimizle kavga mı edelim oh iyi oldu hakettiler mi diyelim
Kendi desteklediği parti iktidar değil diye karalamaya çalışıyor işte boş ver soran
@Yaşayabilmerem ben parti tutmam ben ülkemi tutarım. 99 depremi yani 90larda bilgisayar otomasyon telekominikasyon teknolojileri henüz tam gelişmemişti. Söz gelimi bir bina yapacaksanız mimarlar, ins muhler aylarca hatta neredeyse 1 sene masa başında elle çizim ve hesap yapardı temeller havalı kompleresorlerle 1 senede falan kazılırdı. Ondan sonra elle taşınan demir çimento elle katılan harçlar. Bir binanın yapımı yaklaşık 4 5 sene sürerdi o zamanın teknolojisi ve imkanları ancak o kadardı. Ama şimdi öyle mi her türlü bilgisayar desteği ve iletişim imkanı var. Projeler bilgisayarda haftalar içinde çiziliyor. Is makinaları haftalar içinde temelleri kazıyor, hazır kalıplar demirler iş makinalarıyla suratla inşaat alanına taşınıyor. Bir sürü beton santrali var beton hızla mikserlerle beton pompalarıyla binaya taşınıyor. Ve bine sıfırdan 6 ay içerisinde bitiriligor.
O zamanın şartları ve teknolojisiyle bugün kıyaslanamaz bile. Ortada 99 depreminden sonra ülkeyi imar için çıkarılmış 7 trilyon dolar var imar aflarindan bedelli askerlikten özelleştirmelerden gelen yuzmilyarlarca dolar var. Sırf bu yıl londra bankerlerine ödenmek için konan faiz ödemesi 155 milyar dolar. Bu paralarla ülke baştan aşağıya yeni baştan imar edilirdi imar.
Arkadaşlar kızın yazdığı Rt sizin zannetiğinz gibi recep tayip değil RETWEET çoğu kişi sanırm recet tayip anlamş
Sağolun 🙏🏻
RT yaptım. En kısa sürede kurtulurlar İnşallah.
İnşAllah 😭
Tayyip kurtarsın ne diyelim
Allah belanızı versin ne diyelim
Allah senin belanı versin
özür dilerim sinirim bozuk ne dediğimi bilmiyorum
Anlıyorum benim arkadaşım yardım bekliyor. Gözümüz sürekli tv de sürekli haber bekliyoruz. Ama giden yardımları yapılan çalışmaları görüyoruz. Çalışanların hakkını yemek olmaz 72 saat uyumadım diyen tanıdıklar var ihh afad umke çalışanları var