Dün gizli üye olarak paylaşım yaptım kimse bakmadı önemli mi değil mi diye bu sefer gizli olmadan paylaşayım bu sayfa gibi onlarcası 3 yıldır uyarı yapıyor ki ben 3 yıldır takip ediyorum çncesi var mı bilemem bir de twiterde mavi türk ve kenan cihan erkan trükten ramazan kurtoğlu takip ederim yıllardır şu sayfa mavi türk kenan cihan açıklama yapıyor millet komplo teorisi diyor herşeye bazıları öyle uçmuş ki gaybı allah bilir allah bizi korur allah müslümana zarar gelmesini istemez siz devlet düşmanısınız yok ateistsiniz herşeylere bahanesi var milletin daha kaç kişinin canı yanacak hala akıllanmayacak mıyız?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnançlı değilim ateistim.
ateist de olsan bir inancın vardır ben din konusunda sormadım
Bu bir doğa olayıdır ve bırak dinlerin var olduğu dönemi, insanlık var olmadan önce de gerçekleşen bir doğa olayıdır. Bilimsel olarak araştırılabilir. Öte yandan bir tektonik tetiklenme yapabilecek güçte ne bir radyo frekansı ne de bir ses dalgası insanlığın elinde şu an bulunmuyor. Nereden biliyorsun diyenler için cevap şu şekilde. Bir plakayı yerinden 1mm oynatmak için ya da bir fay hattında kırık meydana getirebilmek için yerin kilometrelerce altında binlerce megatonluk nükleer patlamalar gerçekleştirmeniz gerekir. Bu bile sadece 2-3 büyüklüğünde bir depreme sebep olacaktır. Zira bu da bilimsel olarak açıklanmış ve deneyleri yapılmış bir şeydir. Öte yandan HAARP dediğimiz şeyin bir silah olmadığını doğru araştırmalar yaparak öğrenebiliriz. Nitekim 24 saat canlı olarak izleyebileceğiniz bir sistem. Bir doğa olayını ne dine ne de gizli teknolojilere vurmak tamamen cahillik bana göre.
Biz doğa olayı değil mi diyoruz ancak hem olayı da doğal afet diye söylemeyelim ytupa yazın 99 depremi ve ecevit hatta 2020 İzmir depremi haarp diye
kardeş sen haarp in ne olduğunu biliyor musun? :)
YouTube'da bu videoları yapanların bu konudaki tahsilleri yahut yeterlilikleri nedir hiç araştırdın mı? Koskoca ülkeler bilim insanları bilmiyor, evinde kıçında eşofmanı ile video çeken kişiler mi bunu biliyor yani? Biraz araştırma yapın ve bunu lütfen güvenilir kaynaklardan yapın. YouTube'a kalırsa biz sanal bir oyun içerisinde başkalarının oynadığı karakterleriz...
kardeş sana göre havamız suyumuz da zehirlenmiyor :) bütün doüa olayları kendiliğinden oluypr hatta küresel ısınma da var :) yeni dünya düzeni de yok :) aşılar insanlık için faydalı (son aşılar) :)
sanal karakter miyiz bilemem ama ben bu dünya'ya tek yatatıcı tarafından gönderilmediğimizi hatta deney olduğumuzu söyleyebilirim
simpsonlar da kurgudur değil mi?
Ne söylemişlerde olmuş merak ettim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!