Güncellemeler
+1 yıl
P. S. burada her kes çalıştığı kadar yardımcı olmaya çalışıyor, yakın zamanda gerekli yardım Türkiye'ye ulaşacak. Fakat bağış nasıl yapa biliriz? Bağış için ahbap'a bağış yapmayı denedim olmadı, trendyoldan bağış yapmak için destek kartı almak istedim adres falan istiyor, önerileriniz nelerdir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Afad dan resmi kanllardan
Trendyolda yardim paketleri var sen ödüyorsun ücreti onlar direk yardim bölgesine gönderiyor
ben de öyle yapmak istiyorum, yalnız Türkiye yurtiçi adres istiyor, ne yapa bilirim?
Trendyoldan ahbap bağış kartı al adres önemli değil adresine gelecek bişi yok çevrene de yay..
Adres bilgilerine ne yazsam olur?
Bir devlet dairesi yaz. TBMM adresi yaz geç sorun olmaz. zaten herhangi bir eşya gitmeyecek.
yapabildin mi
Telefon numarasına Ahbap iletişim numarasını yazıyorum geçersiz, ne yapa bilirim?
İletişime geçsen
şu an ahbap sitesine girip bağış yapabilirsiniz kargoyla göndereceğiniz ürünler sağlıklı istenilen yere gitmeyebilir
ahbap sitesinde genel yardım, ben en çok şu son olaylarla ilgi bağış yapmak istiyorum
Ne geneli sabah akşam hazırlık yapıyolar devletten çok çalışıyo adamlar
Trendyoldan Ahbap bağış kartı almak istiyorum, adres sorun oluyor
Burada az once biri paylaşmıştı.. Azerbaycan dan Türkiye'ye yardim sayfası.. ama resmi mi bilmiyorum
@goldrose200 paylaşmış. trendyoldan herhangi bir adres yazarak da olabilir aslında
Hə, mənim paylaşdığım rəsmidir. Ordan yardım edə bilərsən. Biz də sabah yardım edəciyik inşAllah.
Ben Türkiyedeyim. Burada Azerbaycan'dan yazan ve soru soranlar var
Anladım, soru sorana yazdım
Allah razi olsun.. kendinize dikkat edin
Siz de dikkat edin.
Teşekkürler!
Ne demek, siz sağolun
Düşünmen yeterli. Allah razı olsun.😍👍
Allah sizden de razı olsun.
Salam. Pul üçün dəstək olmaq istəyirsənsə rəsmi kart var, Azərbaycanda hər kəs ora yardım edir. Onun şəklini ata bilərəm.
AHBAP a girip ordan yardım edin
Afad dan resmi kanllardan
Dua edin yeter