Evet doğma büyüme İstanbulluyum şu Türkmen dağında savaşanların yanına nasıl gidilir. Dünyadan bir beklentim yok. Gönüllü olarak gidip savaşmak istiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılTürkmen dağına gitmek zor değildir. Hatayda sınırı geçersen oradaki Türkmen askerler seni karşılayacaktır sana uzaktan birileri Türkçe olarak bağırıyorsa bilki onlar Türkmenlerdir sende hemen Türkçe olarak cevap ver bunların haricinde Alperen Ocaklarına ve ya Ülkü Ocaklarına git onlarla konuş onlarda seni Türkmen dağına gönderebilir kardeşim eğer sen burada bordo klavyelik yapmıyorsan Tanrı senin yardımcın olsun çok zor durumlar seni bekliyor Türkmen dağına bende gidecektim ama vazgeçtim çünkü hazırlanmamız gerekiyordu ben Türk milliyetcisi bir insanım ben Türkçüyüm biz burada hazırlanıyoruz az kaldı Türkmen dağına hazırlıklı olarak gidicez.
431 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim bana MUTLAKA ulaşabilirsen sevinirim
instagram:personalturk_bahtiyar (durumum; gururumuz şehit selçuk paker)
Facebook:gökhan bahtiyar - +1 yıl
Benim sizi götürmem çok tehlikeli olur daha 1 hafta önce beni polise şikayet etmiş kürtler. Benle gidemezsiniz ama dediğim gibi Türkiye'deki Muhaliflerin sitesine girip tel no ile onlara ulaşabilirsiniz ve ya Türkmen derneklerine gidin öyle gitmeniz daha da güvenli olur lakin oraya gidipte kaçarsanız başınız daha büyük belaya girer her neyse Allah yardımcınız olsun Cehennemin ortasına düşeceksiniz çünkü
- +1 yıl
@personalturk gitmek istiyomusun
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@sehadetuykusu bulamadım tam acikalmalı yaparmisin
- +1 yıl
@Alperen2707 ensar. erhan@hotmail. com mesaj at
- +1 yıl
selamun aleykum kardeslerim bayanlarda gidiyor mu?
- +1 yıl
bana ulasirmisin ingsram (yesilpeceli)
- +1 yıl
Benide götürün nolur
- +1 yıl
Nolur yoruma yazın benide götürün
- +1 yıl
Bende gidicem numaram 05322458966 hazirim bekliyorum canjmla kanimla imanimla
- +1 yıl
gitmek sorundilde oraya kadar gididp sınırı geçemessek o kayar oyüzden bir tanış olucak basıcan gidicen
- +1 yıl
Kandaş bende türkçüyüm bende gitmek istiyorum yardımcı olabilir misin bana?
- +1 yıl
@personalturk karaliysa ulas
05307732131 - +1 yıl
@İspirli5353 karaliysa ulas
05307732131 - +1 yıl
@sehadetuykusu selamunaleykum kardeş laf gebeligi yapacaksak hiç yazma.. yolu yordamı biliyorsan el ayak ol attığım her mermide senin için dua ederim.
- +1 yıl
@MertYILDOZ adamsın
- +1 yıl
@personalturk abi afrine gönderebiliyomusun ben sana instadan yazıcam
- +1 yıl
@Davut0303
Kardeşim bende çok gitmek istiyorum ben de ulaşmaya çalışıyorum sen bulursan bana da haber ver ben no falan yazarim sana - +1 yıl
@Davut0303 benide alin ne olursunuz. tlf.0543 490 77 43 İzmir
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Merhaba arkadaslar
Ben gaziantepde yasiyorum 18 yasındayım bende Türkmen dagına gitmek istiyorum hayattan herhangi bir beklentim yok bir ailem var ama kardeslerimin ailesi dagilirken hiç birşey umrumda değil elimden ne gelirsen canımla kanimla kardeşlerime yardimci olmak istiyorum gerekirse canlı bomba olarak bile gitmeye razıyım
Herseyin sözde kalmasını istemiyorum yardimci
Olacak arkadaslar emin olun yanlıs birsey yapmıyorsunuz iletişim bilgileri
05433020507
memetkendirci1@gmail. com
memetkendirci27@hotmail. com
memetkendirci@outlook. com
00 Yorumla
+1 yılÇok isterdim orada olmayı, Türk kardeşlerimle aynı safta savasabilmeyi. Kutsal bir amaç uğruna ölmeyi. Gel gör ki cinsiyetim buna engel. Dualarimizla hep yanındayız onların. Hatay ve kilisten aracı bulman gerekir kardeşim. Eğer gidebilirsen yolun açık, gazan mübarek olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Bacım sanada farz. Cihaddan kaçanların ebedi yeri cehennem !
+1 yılıstanbul harıcı gıdemıyor mu yer bıldırımı yapıyosun?
234 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar Güzel bir Amaç İçin Gitmek İçin Can Atıyorsunuz Hatayda Sınırda Görev Yapıyorum Gerçekten Güzel bir Düşünce İle Gitmek İsteyecek Arkadaşlara Gitmeleri İçin Yardımcı Olurum
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları facebook ( Kader'e Rıza) olarak bulursun bana bir ulaşsan...
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları lütfen kardeş 05314550564 ulaş bana sınırda yardımcı ol
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları lütfen kardeş 05314550564 ulaş bana sınırda yardımcı o
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları kurbanim bu numaram 05337410349 bana ulas allah icin yardim et gecmeme...
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları selam un aleykum gardas numaram 05530310420 gitmek istiyorum bana ulaşırsa sevinirim
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları kardas bana ulasabilir misin
- +1 yıl
Abi 4 aydir gorusume yorum yapmaktan sıkılmadiniz mi?
Sanki bn cikaricam sizi sinirdan
bir gidin lan - +1 yıl
Muratefe@ arkadaşlar ben Türkmen dağına gitmeye hazırım donus yapabilir misin hudut kartali
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları ben gitmek istiyorum nasıl gidebilirim numaram:05353501457 bana bilgi verirsen sevinirim
- +1 yıl
@Eneskral5885 ulaan yeter artik ya
bir yil oldu hala yorum atiyosunuz
Gidin baska yerde konusun - +1 yıl
05322458966 bende gitmek istiyorum cankmla kanimla bekliyorum haberlerinizi
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları 5321303126. rahatlıkla turkmen birliklerine katılmak için beni yonlendir
- +1 yıl
offf bir yettiniz be
gidin baska yerde konusun - +1 yıl
Soyunu sopunu siktiğimin ergeni memleket meselesi konusuyor burda sen ne arıyor sun burda peki hadi ordan git baska yere sevdirme bana sülaleni
- +1 yıl
ananı sıkerım bacım evladı
gıdın kndı gorusunuzde konusun - +1 yıl
@Hudut_Kartalları bana da ulaşır mısın
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları reis nasıl ulaşırım? Facebook ta adım Mükremin Beşparmak. Kapak resmim ampute milli takım. Gördüysen vebale girdin . Yardımcı ol Allah için..
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları kardeş 05549618888 lütfen ulaş allah hakkı için
- +1 yıl
Altımda teşkilat kurdunuz lan
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları karaliysa ulas
05307732131 - +1 yıl
istanbuldan daha cok gönüllü var
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları usta beni göndereblrmsn
- +1 yıl
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları bende gelmek istiyorum yardımcı bana olurmusun
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları allah razı olsun kardeşim ben cuma gunu hataya gelıcem allah rızası ıcın yardımcı olurmusun
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları kardesim faruk udul instagram ya da facebook bana ozelden yaz bu hafta sonu geliyorum orda Turk ve muslumanlar adina savascam geri donmek yok
- +1 yıl
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları abi Allah rızası için yardımcı ol mailim burcak. furkan@gmail. com
- +1 yıl
@Frknbrck145 arkadaslar gitmek isteyen varsa bana ulasabilirler yarin en gec sali gunu yola cikacagim
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları kardeşim tr2534@hotmail. com iletişim kanalı açarmısın
- +1 yıl
@Hudut_Kartalları bana da yardimci olurmusun numarami verim ya da nasil gelim banada yardimci olun
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
+1 yılGitmek isteyenler ulaşsın yanlız eğitim verilecektir eğitimsiz gidemezsiniz, 20 yaş altı gidemezsiniz,
askerliğini yapmamış olanlar gidemezsiniz, anne baba rızası olmayanlar gidemezsiniz, ciddi rahatsızlığı olanlar gidemezsiniz, evli olanlar gidemezsiniz, okur yazar olmayanlar gidemezsiniz, geri kalanlar madem gideceğim diyorsunuz ulaşın bana whatsaptan 05433669115 yer ve konum seçme hakkınız olmayacaktır. Filistin olabilir Türkiye'nin herhangi sınırı olabilir yaşayacağım yaşarım kendini tatmin etmek için boş konuşanlar yazmasın çünkü işin içinde şehadet var ona göre mesaj atın detaylar whatsaptan onay verdikten sonra konuşulur10 YorumlaArkadaslar bende gitmek istiyorum kimligimide gizlemiyorum orada olanlar elbet bu topraklarada gelecek belkide geldi saglam bir kaynak lazim oraya gitmek icin kime guvenebilirsinki bu ortamda ben 68 AKSARAY liyim bilgisi olan ama gercekten yardimci olacak muratguney6868@gmail. com adresine yazsin lutfen simdiden. Tesekkurler ALLAH yar ve yardimcimiz olsun
12 Yorumla- +1 yıl
karaliysa ulas
05307732131 - +1 yıl
murat alicantungasessiz face hesabım ulas
Kilise git orada türkmenleri bulursun sınırı geçersin
12 Yorumla- +1 yıl
Oeaya gidip turkmenleri bulursun demekle olmuor bir araci bir tanidik guvenilir biri lazim oralri bilmiyorum pek yardimci olan bir ALLAH dostu yok mu numaram 05322458966
- +1 yıl
@Cuneyt_1984 gelnmek istiyorsaniz 05523531025 numaram ulasin en gec sali gunu yola cikacagim beraber gidebiliriz
Selamin alleykum arkadaslar ismim ali ulkemde cok sıkınti çekiyorum yani mahkemelerde kurtulamiyorum ceza evinde çorumek istemiyorum aksiyonci bir kisilige sahibim gonulu olarak turkmen dagina gelmek eytim alip savasmak istiyorum beni gondermenizi istiyorum hataya kadarda gelirim sorun yok yeterki beni alsinlar ALLAH icin bana yardimci olabilecek biri çiksin buda numaram 05539865404
00 Yorumla
+1 yılBir Türk dünyaya bedel di kim bilir orda kaç türk el nusracı vardı git git belki bir Türk of neyse bilader git te kurtulalım bir trollden
10 YorumlaSelamun aleyküm arkadaşlar ben gönüllü olarak turkmen daginda bulunan kardeslerimin yanına gitmek istiyorum Lütfen yardımcı olun NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
41 Yorumla- +1 yıl
karaliysa ulas
05307732131
Gidersin herturlu yeter ki gitmek iste ama en doğrusunu yapıyorsun ALLAH İN emrini yerine getirmiş oluyorsun şimdi senle burda dalga geçenler emin ol mahserde hüsrana ugrayacaklardir.
31 Yorumla- +1 yıl
Bende gitmek istiyorum oralarda tanidik yok hic ALLAH rizasi icin bir yardim edin 05322458966 numaram haberlerinizi beklyorum
Gel ben seni yolcu ederim sınırdan.
631 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bende gideceğim Allah'ın izniyle. Bu abiler bana ulaşırsa çok memnun olurum. instagram: atakankarp
- +1 yıl
Nasıl gitcez savaşa arkadaşlar bilen varsa arasın 05419255356
- +1 yıl
@Ahmet0334 gel ben seni göderirim
- +1 yıl
@Ahmet0334 gercekden yardımcı olursanız sevinirim
- +1 yıl
@Alperen2707 sehadetuykusu. simplesite. com
- +1 yıl
ensar. erhan@hotmail. com
- +1 yıl
@Ahmet0334 ben 16 yaşındayım bende gelmek istiyorum
- +1 yıl
Bende gitmek istiyorum facebooktan ulaşın bana burus_258@hotmail. com türkmenlere destek olmak istiyorum
- +1 yıl
0532 2458966 numaram donersen sevinirim ben gidicem canimla kanimla
- +1 yıl
ben gelsem olurmu
- +1 yıl
Kardeşim bende gitmek istiyorum. Elimden her iş gelir numaram 05522381454
- +1 yıl
bende gitmek istiyorum nası gidicemi bilmiyorum
- +1 yıl
Kardes benide götür k. marasdayım
- +1 yıl
05422441425
- +1 yıl
0554 961 8888 ulasirmisiniz
- +1 yıl
@Ahmet0334 gitmek istiyor ve kararliysan
0530 773 2131 - +1 yıl
karaliysa ulas
05307732131 - +1 yıl
@AhmetHATAY bende gelicem türkmen dagına
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkmen dağı düştü. Senin dünyadan haberin yok.
Türkmen komutan kaçtı istanbula sığındı. Sen halen Türkmen dağına gideceğim diyorsun.22 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum düştüğünü direniş sürüyor
- +1 yıl
boş boş konuşma kardeş yeni yerler alındı ruslar havadan bombalamasa şehit bile vermeyiz
+1 yılTürkmen Dağı yıkıldı diyenler boş konuşmayın orada Allahın aslanları savaşıyor. YIKILMADI , YIKILMAYACAK EVVELALLAH !
30 YorumlaArkadaşlar bu işin şakası yok gerçekten allah rizasi icin yardımcı olabilecek biri varsa lütfen iletişime geçsin mail adresim reddj42@gmail. com yardimlarinizi bekliyorum allah rızası için.
12 Yorumla- +1 yıl
karaliysa ulas
05307732131
+1 yılVardır bir yolu ama netten iletisim kurabilirsjn belki
11 Yorumla- +1 yıl
alican tunga sessiz face heabımdan ulas bana bende gidicem
Git oraya Esad seni opsun zaten fazla sin bu dünya ya... şehit falan olmazsın onlar düzene baskaldiran terör grupları dir
22 Yorumla- +1 yıl
Onlar düzene başkaldıran terör gruplarıdır derken Türkmenleri mi kastettin?
- +1 yıl
@Musting tipten belli fırlama olduğun. Aklının ermediği şeylere karışma. Züppelik yap kızlarla dolan hadi.
Türkmendağında omuz omuza mücadele etmek istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise bana ulaşabilirler mi Tolgahan Güçlü irtibat: 0531 514 91 09 telefonla irtibata geçerlerse sevinirim
01 Yorumla- +1 yıl
karaliysa ulas
05307732131
+1 yılOla kim yoldaşlıh yaparsa bende ona sıratta yoldaşlıh ederem bene bir bir yol gösterin has bir dadaş olarak benimde Türkmen dağında olmam lazım onlar bizim gardaşımız canımız cigerimiz
04 Yorumla- +1 yıl
Bende gitmek
- +1 yıl
karaliysa ulas
05307732131 - +1 yıl
sana gardas sana yoldas olarak gelirim dadaşım benim
- +1 yıl
dadaş hakkı bende bir dadaş olarak gitmek istiyorum yoldaşlıkta yaparm
+1 yılGönülden birlik olup Sesimizi duyuralım. Watsap grubu kurmak için herkes numarasını yassın. Elimizden ne gelirse yaparız 05464224016 bana ulaşın
00 Yorumla
+1 yılBeyler bence hep berber hareket etmeliyiz gurup kuralım konuşalım insagram tayfungulmezz058 ulaşın bana hep berber hareket edelim
00 YorumlaTürkmen dağına gitmek isteyen arayın arkadaş 05316928310
12 Yorumla- +1 yıl
AKCAN TELEFONUM YOK FACEDEN ULAS BANA ALİCANTUNGASESSİZ
- +1 yıl
Bende gitmek istiyorum bana ulaşın 05416044369
Ciddiysen yollaris seni
215 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim nasıl
- +1 yıl
Bende gitmek istiyorum
- +1 yıl
@ramazan_61 kardeş bende gidecem bir yardımcı olun bana da
- +1 yıl
gitmek isteyenler buluşalım ciddi olanlar mail atsın deepandrough0@gmail. com hatay dan bir şekilde geçiş yaparız
- +1 yıl
@gelgidelim ben gelmek istiyorum Facebook muratefe111@ ulaşırsınız sevinirim
- +1 yıl
@gelgidelim haber bekliyom
- +1 yıl
BEN CİDDİ DEGİL COK CİDDİYİM 05322458966 numaram yeterki arayin beni nereye gelmem gerekiginisoleyn bana ALLAH RİZASİ İCİN haberiniz beklyorum
- +1 yıl
@35mert35z gelnmek istiyorsaniz 05523531025 numaram ulasin en gec sali gunu yola cikacagim beraber gidebiliriz
+1 yılgelnmek istiyorsaniz 05523531025 numaram ulasin en gec sali gunu yola cikacagim beraber gidebiliriz
00 YorumlaBende gitmek istiyorum türkmen dagına acil hak yoluna gtmek istyorum acilll
00 YorumlaSelamun aleyküm türkmen cephesi nasıl giderim bu konuda yardımcı olaçak birisi varmıdır Allah için
00 Yorumlabenide gönderecek var mı bende katılmak istiorum
02 Yorumla- +1 yıl
karaliysa ulas
05307732131 - +1 yıl
alican tunga sessiz hesabından ulas bana
Türkmen dağına nasıl gidebilirim arkadaşlar bana yardımcı olun
00 Yorumlaartık öyle bir yer yok :(((((((
10 YorumlaAllah yardımcın olsun kılıcın keskin olsun ;)
20 Yorumla
+1 yılGidip PKK`ya katilsana.. Farklari yok zaten.
01 Yorumla
+1 yılSagdan git... belki para bulursun
20 Yorumla
+1 yılÖyle bir yer kalmadk yok olup gitti
01 Yorumla- +1 yıl
And olsun ki Türkmen dağı düşmedi düşmeyecek
+1 yılGazan mubarek olsn.
10 Yorumlaiş bitti bence orada.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNavigasyon aç gidersin istediğin yere
20 Yorumlaben de gitmek istiyorum ama bır yol bulamadım daha
11 Yorumla- +1 yıl