AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
şu an iyiyim sorduğunuz için teşekkürler
Neredeydin? Dışarıda mı kalmıştın yani o anlamda sordum ve şu an iyi olmana sevindim.
Biz evlere geçtik artık çok soğuk kalıcak yerler yok neredeyse Allah herkesin yardımcısı olsun
AFAD tarafından hep çadırlar gönderiliyor. En kısa zamanda her yere ulaşcaklardır. Eve geçmeniz ne kadar iyi bilmiyorum ama hasar aldıysa lütfen diğerlerini de düşünerek bir ya da iki tane çanta hazırlayıp tekrar çıkmanız daha güvenli olabilir.
Çanta hazırladık inanın dün geceden beri hiç gelmedik eve ama artık düşüp bayılıcak hale geldik uykusuzluktan soğuktan afad ne kdar kısa sürede yardımlara başlar bilemiyoruz ama biz çok hasar alan şehirde değiliz yine de belli olmaz öncelik maraş hatay olmalı biz diyarbakır’dayız yıkımlar oldu evet ama önce o kardeşlerimize yardım edilmeli en fazla yıkım oralarda oldu
Kesinlikle çok haklısınız. Ben de sadece sallanan şehirdeyim çok şükür bir yıkım olmadı. Dikkat edin kendinize lütfen.
Sağolun sizde dikkat edin Allah hepimizin herkesin yardımcısı olsun önce o enkaz altında kalanların
Ben il dışındayım sınav için geldim. Malatya da ailem iyi durumda ama insanlar sokaklarda aç susuz ve soğuktalar
Devlet elinden geldiğince doyurmaya çalışıyor ama her yere yetişmesi denildiği gibi biraz zor. Fırsatı olanlara haber edin çanta hazırlasınlar, hazırlayanlar da paylaşsınlar. Ben de elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Dikkat edin ve kendinizi sıcak tutmaya çalışın lütfen.
Ben il dışındayim Allah oralarda olanlara yardım etsin
İstanbuldayım ama asker arkadaşlarım tanıdıklarım var kimisinden haber aldık kimisinden haber yok :(
Allah yardımcımız olsun AFAD çalışanları şu anlık yetersiz gönüllü olarak gelenler var ama umarım işe yarar ve daha çok kişiyi kurtarabiliriz. Güzel haberlerini alırsın inşallah, bizleri de haber et lütfen.
İnşallah 🙏🏼
Yok ama onlarda bir can nihayetinde
Öyle tabii ki, evinizin yakın olduğu ve çadır yerine dışarıda kalanlar için birkaç kişi dahi olsa çanta hazırlayabilir misiniz? Yiyecek, su ve ceket öncelikli. Küçüklerimizi de unutmayalım...
Allah Tum Turk dunyasina yardim etsin🙏🏻
Amin.
Tanıdığım var
Enkaz altında mı yoksa hani evden son anda çıkıp dışarıda mı kalıyor?
Babasının iş yerinde kalıyormuş
Şu an onun için sıkıntı yok yani
Yiyecek konusunda falan sıkıntı yoktur umarım çünkü fırınlar 5'ten fazla ekmek vermiyor maalesef. Üzerlerinde kalın bir şeyler de var mıymış? Bir bilgin var mı?
Şu an eve geçmişler bi sıkıntı yok
Güzel, iyi olmalarına sevindim.
Tanıdığım biri yok
Peki sen iyi misin? Ailen falan da iyiler mi?
Depremden etkilenmedim yine de teşekkür ederim
Anladım, rica ederim ne demek.
İiiz cnmm
Mutlu oldum ama yine de bir çanta hazırlamak şart. Özellikle kıyafet ve yiyecek ihtiyaçlarınızı karşılayacak şeyler koyun lütfen.