Allah yardımcınız olsun.
Eceli gelmeyen atom bombası düşse ölmez.
İnsanoğlu'nu kurtaracak tek güç, tek kişi Allah.
Hiç kimse ondan güçlü değil, onun kadar merhametli değil.
Soğuktan dönüp ölme tehlikesi çok yüksek.
Haberlerde görüyorum ula deprem yardımı diye gecelik, mayo gönderen her kimse o öyle bir soğukta kalsın ki donmanın ne demek olduğunu başına gelince anlasın.
Gecelik, mayo vb yerine..
Şöyle içini ısıtacak kıyafetler, montlar vb gönderseler
Allah onların belasını versin kusura bakmasın kimse ama versin yaz değil, kış günü şu an ne mayosu ula ne geceliği...
Birde hırsızlık, yağmalama, fırsatçılık bunları kazığa öyle bir oturtmak lazım ki bir daha hırsızlık, fırsatçılık yapamasınlar.
Allah merhamet eder, ben etmem.
Böylelerine merhamet etmem.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şu an Şanlıurfa dayım merkez de durum biraz daha iyi şu an.
Ama Adıyaman da durum çok kötü.
Burdan oraya elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz ama ne kadar faydası olur bilemiyorum zira çoğu yerde arama çalışması başlamamış bile.
Şu an ben ve arkadaşlarım da Adıyamana gitmeyi düşünüyoruz, arkadaşım sün gitti ama bir şey yapamadık geri geldik dedi.
Şimde arama çalışması için gönülü ihtiyacı olursa gitmeyi düşünüyoruz.01 Yorumla- +1 yıl
Malatya daha beter
Yarın mont, battaniye, kazak falan göndereceğim. Yardımlar hızla devam ediyor, umudunuzu yitirmeyin.
19 Yorumla- +1 yıl
Biz alamıyoruz
- +1 yıl
Tanıdıklarınız varsa bize yönlendirin lütfen
- +1 yıl
Malatya Battalgazi hatunsuyu nmrmıda veririm
- +1 yıl
Lütfen
- +1 yıl
Tamam
Malatya bolgesınde sok marketler ucretsiz oralardan alabılırsın
110 Yorumla- +1 yıl
Talan edildi
- +1 yıl
İnsanlar hayvan olunca görmemiş gibi üst üste çıkınca napabilrsin
- +1 yıl
Kaç kişi ezildi biliyor musun
- +1 yıl
Ayağım zaten sakat
- +1 yıl
Da gelirler bekliycem
- +1 yıl
şu an aradılar bekliyoruz
- +1 yıl
Olur Battalgazi hatunsuyu kıraç mezrası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuriyeli ve Afganlara dikkat edin gece mümkünse tek kalmayın Türk gruplar arasında kalın vatandaşlara saldırdıklarının haberini aldım şok oldum birde bu pisliklerle uğraşmak zorunda kalmayın. Yardım için biraz daha sabretmeniz gerekiyor biliyorum çok zor ama yardımların büyük bir kısmı geldi, gelmeye de devam ediyor. Edecek de.
64 Yorumla- +1 yıl
Suriyelilerin afgaların yüzünden bize kalmıyor
Cevap sahibi+1 yılYolda tırları bile yağmaladıkları söyleniyor.
- +1 yıl
Aynen ya
Cevap sahibi+1 yılİşin bu boyutu gerçekten çok çirkin şu acı günlerimizde yapılan bu çirkin davranışın cezası sert olmalı. İnsanlar can kurtarma derdine düşmüşken bu adiliği yapanlar öldürülmeli. Zerre üzülmem.
+1 yılAilemde şu an 2 kamyon dolusu erzak enkaz getiriyor. şu an için kendi kafamıza göre götüremiyoruz valilik izni ile valliliğin yönlendirdiği alana götürüyor abim umarım en kısa zamanda sizlerin eline ulaşır. Bizde burada sizler için seferber olduk tüm Mersin yardım ediyor. Allah yardımcınız olsun tüm duam sizlerle 😔
15 Yorumla- +1 yıl
Sağolun ama hiç bir şey gelmiyor
- +1 yıl
Gerçekten şu an elimden başka bir şey gelmiyor keşke bi şey yapabilsem
- +1 yıl
Paylaşım yapın afad a falan ulaşamıyoruz
- +1 yıl
Yapıyoruz emin olun ki yapıyprız.
- +1 yıl
Tamam sana nmrm falan veririm
+1 yılSuriyeli ve Afganlara dikkat edin gece mümkünse tek kalmayın Türk gruplar arasında kalın vatandaşlara saldırdıklarının haberini aldım şok oldum birde bu pisliklerle uğraşmak zorunda kalmayın. Yardım için biraz daha sabretmeniz gerekiyor biliyorum çok zor ama yardımların büyük bir kısmı geldi, gelmeye de devam ediyor. Edecek de.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet öyleler
+1 yılÇok geçmiş olsun. Buradan ve her şehirden tırlarla yardımlar gidiyor. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız. Dualarımız bütün depremzedelerle. Elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Allah yardımcınız olsun. Dua ediyoruz. Başka da elimizden bir şey gelmiyor. Acımız hepimizin. Ülkece başımız sağolsun. Güçlü olmak zorundayız
11 Yorumla- +1 yıl
Sağol abla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElimden keşke daha fazlasi gelse sizin icin kardes bagis falan yaptik yurtdisindayim baya bagis topladilar sizin icin ama nezaman ulasacak ulasinca nezaman size biseyler alinacak bilemiyorum. Kiyafet daha fazla yollamayin dediler bizde gönderemedik :( Allah yardimciniz olsun. Urfaya adiyamana antepe daha bikac ay önce gitmistim demistim buralarin insani nekadar iyi insanlikli simdi oralarin yikildigini görmek nekadar üzücü :(
22 Yorumla- +1 yıl
Çok kötüyüz
+1 yılSanırım afet bölgesindesin. Senin yazmış olduğun şeyler çok önemli olacaktır. Tam olarak nelere ihtiyaç var? Gıda olarak ya da yorgan, battaniye, kıyafet eğer güncellemeye yazarsan daha sağlıklı yardımlar olabilir.
23 Yorumla- +1 yıl
Ya geliyor yardım ama biz zorla 1 bisküvi 2 süt alabildik
- +1 yıl
Yardımlar ulaştı ulaşmaya devam ediyor elbet elinize ulaşacak
- +1 yıl
Fırsat kalmıyor
maalesef ben çalışmadığım icin bir şey gonderemedim benimde ihtiyaçlarım var ama KS den gondermek isterim ama nasıl gondericem bilmiyorum xper yetmiyormu bilmiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Yetmiyor ya
+1 yılSon durumları söyleyeyim ; cesetler her yerde artık topraktan ceset kokusu geliyor her yerde battaniye ve poşetlere sarılı cesetler var hiçbir şey haberlerde gösterildiği gibi değilll ezilen insanları kepçeyle çıkarıyorlar ekipler yetişmiyor çoğu binaya hala bakılmadı bile … ve daha birçoğu
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok kötü
+1 yılDahada ınş her şey gelsin dilerim bereketle bize bu bile güç oluyor sizi öyle mutsuz gördükçe yeme içme hepsi zehir haram burada bize yüreğimiz sizinle 🙏🙇🙏🙇😢😢
14 Yorumla- +1 yıl
Nolur çok kötüyüz
- +1 yıl
Ne denir bilmem kelimeler anlamsız sakin kal her şey düzelecek çaresiz bizde bekliyoruz yollar kapalı 😢😢😢😢😢yüreğim hep orada dualarımda bunuda atlatıcaz
- +1 yıl
Abla nolur yardım et
- +1 yıl
Abla sana ulaşamadım
+1 yılEvet evet bizde aynı kaderi paylaşıyoruz sabahtan beri dışardayim 3-5 bişey ancak alabildim her saldırıyor resmen gelen şeylere Allah yardımcimiz olsun biraz daha dayanalim
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Allah yardım etsin hepsine birdaha yaşatmasın hergun dua ediyorum elimden geldiği kadar bağış yaptım keşke daha fazlası gelse çok üzüldüm aklımdan çıkmıyorlar herkes dikkat etsin çocukları kaciriyorlarmis enkazda kalanlara hepsi inşallah kurtulur herkes doğum yapan olmuş regl olanlar bebekleri olanlar yaşlılar kendi çıkarı dersinde olan insanlarsa maalesef Allah birdaha yaşatmasın
12 Yorumla- +1 yıl
Lütfen yardım edin
+1 yılSeninde mi ihtiyacın var deprem bolgesindeyim sanırım Allah rızası için neyim var neyim yok göndereceğim
23 Yorumla- +1 yıl
Yiyecek ve giyecek gönderiyorum
- +1 yıl
Var ihtiyacımız
- +1 yıl
Malatyadayız
+1 yılOğuzhan Uğur ve ahbap derneğine yazarız Edameda06 yorumundan adres aldım Allah yardımcınız olsun
13 Yorumla- +1 yıl
Lütfen biz yazdık hala gelmedi cevap
- +1 yıl
O kadar çok bölge var ki ulaşmaları gecikecektir sabredin.
- +1 yıl
Nmrmıda veririm ilacım yok daha afad a ulaştım gelmediler krizlerim durmuyor
- Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılNerdesnz cok üzücü hwp dua ediyorz ama manevi destek kadar maddi destekte lazm insanlar medeni degl kargaşa çikabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Evet malatya Battalgazi hatunsuyu
+1 yılÇok çok geçmiş olsun yüzlerce yardım tırı çıktı yollara, bizim Burdan bile çıktı onlarca tır, nasıl az da olsa merakımdan soruyorum?
15 Yorumla- +1 yıl
Berbat donuyoruz ne battaniye ne yemek ne başka bir şey
- +1 yıl
Anlamıyorum nereye gitti o kadar yüzlerce binlerce yardım tırı?
- +1 yıl
Geleni araçlar falan alıyor
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle yardımcınız olsun sormak istediğim şey var mesela depremzedeler evsiz kaldı bundan sonraki süreçte ne yapacaksınız sonuçta kalacağınız yerler sınırlı devlet size ev verecek mi yapacak mı süreç nasıl işleyecek?
13 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum
- +1 yıl
Devletin şu anda böyle bir imkanı yok muhtemelen kiralık ev bulmaları için bir miktar para verirler o kadar
- +1 yıl
Of of
+1 yılSuriyeliler varsa boş ver çekin acımayın. Öncelik kendi halkımız unutmayın.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen ama bakıyorum da ezip geçiyorlar bizi
Allah Yar ve Yardımcınız olsun.. kalanlara sabır versin, ölmüşlere rahmet eylesin, vaadesi dolmayanlara da bir an evvel kurtuluş nasip etsin.. 😔
Almanyadan para yardımı yapıyoruz çoğunlukla kızılay üzeri, camiler, cem evleri, ülkü ocakları hepimiz elimizden geleni yapıyoruz ins sha Allah kısa sürede yardımlar ulaşmışdır veya ulaşır.. 😔00 Yorumla
+1 yılŞu anda yerin altında karanlıkta olmadığınıza şükredin keşke herkes sizin gibi kurtulmuş olabilse. Bilinmezlik çok zor ama çaresizlik kadar zor değil inşallah yardımlar size de ulaşır
15 Yorumla- +1 yıl
Ona şükrediyoruz da donma tehlikesini biliyor musun
- +1 yıl
Biliyorum tabiki elinizde ısınmak için hiçbir şey yok mu
- +1 yıl
Yok işte
- +1 yıl
Senin gibi ihtiyaç sahiplerine gitmediği sürece yardım göndermenin ne anlamı var bu yardımların daha kontrollü dağıtılması gerekiyor
- +1 yıl
Bittik
+1 yılNerdesin acil Malatya avm parkın oraya git çadır kurulmuş yemek gelmiş
11 Yorumla- +1 yıl
Gidemiyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yar ve yardımcınız olsun çok üzgünüm 😔
Bu Suriyeliler neden bu kadar açgözlülük yapıyor. Onlarda zor durumda elbete ama, insan biraz kardeşini düşünür.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok kötüyüm
Cevap sahibi+1 yılDayanmaya çalış, yardımlar ulaşacaktır en kısa sürede inşallah. biliyorum zor ama, şu an başka çarem yok. Üzgünüm gerçekten.
- +1 yıl
Bilmiyorum
+1 yılAbimm cok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah
113 Yorumla- +1 yıl
Kötüyüm ilaç bulamıyoruz
- +1 yıl
Abim dün yardimlarda bir sürü insan serum ilaç getirdi inşallah ulaşır
- +1 yıl
Abine söyler misin ilacım concerta
- +1 yıl
Abiyi senin için demiştim
- +1 yıl
Haaa anladım
- +1 yıl
Şu an nasılsınız hangi ildesin
- +1 yıl
Malatya dayız sıkıntı çok
- +1 yıl
Ailen ne durumda
- +1 yıl
Kötüyüz
- +1 yıl
Yanında mi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Çok şükür abim bugunleri de atlaticaz inşallah
- +1 yıl
Zor abim
+1 yılAllah yardımcınız olsun gereken her yardımı yapmaya çalışıyoruz. İnsAllah kurtulacağız.
112 Yorumla- +1 yıl
Bıktım artık
- +1 yıl
Sabredin benim kuzenimde enkazdan çıktı hayat bazı insanlar için devam ediyor güçlü ve birlik olmak zorundayız. Bu günlerde gececek
- +1 yıl
Seni anlıyorum. Dua ediyorum. Sizin için. Yardım da etmeye çalışıyoruz. Ülkece atlaticaz
- +1 yıl
Benim kuzenim teyzem öldü ayağıma beton düştü
- +1 yıl
Evet ölen yakınlarımız var. Ayağın nasıl?
- +1 yıl
Allah Rahmet Eylesin
- +1 yıl
Kötü berbat
- +1 yıl
Nelere ihtiyaç duyuyorsunuz en çok
- +1 yıl
Geçmiş olsun kardeşim 😔😔😔
- +1 yıl
her şey düzelecek bunu unutma böyle düşün iyi olmaya çalış. Atlaticaz
- +1 yıl
Geçmiyor
- +1 yıl
Geçecek inan bana
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz burada şükür iyiyiz sizin için mayalı ekmek bazlama yaptık yoldadir Allah kolaylık ve yardım etsin kardeşim dualarımız sizle yatıp kalkıp dua ediyoruz🥺🤲
13 Yorumla- +1 yıl
Çok ihtiyacımız var
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hersey iyi olacak moraliniz yüksek olsun bu günlerde geçecek
- +1 yıl
Off bilmiyorum
+1 yılÇok geçmiş olsun, keşke elimden bir şey gelse de size yardımcı olabilsem. 🌸🌺
13 Yorumla- +1 yıl
Sağolun ama çok kötüyüm psikolojim bitti
- +1 yıl
Dayanmaya çalış, kimse yok mu o bölgede?
- +1 yıl
Yok köy bura köye geldik ilk dakika
+1 yılHerkes açtı dükkanlarını yemek dağıtıyor, siz neredesiniz?
17 Yorumla- +1 yıl
Biz uzağız biraz
- +1 yıl
Neredesiniz işte?
- +1 yıl
Battalgazi hatunsuyu malatya
- +1 yıl
Ha Malatya, orayı bilmiyorum
- +1 yıl
Yok işte burada yok
- +1 yıl
Yardım göndermek de yasaklanmış ne diyeyim bilmiyorum 😔😔
- +1 yıl
Sağolsun arkadaşlar maddi yardın ediyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılenkazdan mi cikarildiniz? çok gecmis olsun, neler yasadiginizi hayal bile edemiyorum, cok yücesiniz ama insan oglu düser kalkar. her sey guzel olacak. sabredin cok yardim geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Bize kalmıyor insanlar aç gözlü
+1 yılHeryerden tırlarla yardım gonderiliyor ama tek bir yerde yığılıyor dağıtım organizasyonda cok ciddi sıkıntı varmıs
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya
- +1 yıl
Lütfen herkese söyleyin
- +1 yıl
Hangi il
- +1 yıl
Malatya abla Battalgazi hatunsuyu
- +1 yıl
Nmrmıda verebilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende facede izledim cocuk bize kalmiyor hep bu suriyeliler vs yagmaliyor diyordu videoda. ben sunu da anlamadim sizin sayiniz mi az bu ne cesaret bunlarda boyle davranabiliyorlar. yazik yav kendi ulkende multeci durumuna dusuyorsun. hala bu insanlari savunanlar varsa ben dayanamam döverim. herkes köyune evine dönsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirbirinize sarılarak ısınmaya çalışın, yardim tirları gelir sabredin biraz daha lutfen
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılMalatya bölgesi çadırı için 042 221 128 432 çadır veriliyor
14 Yorumla- +1 yıl
Veriliyorda nerde daha bize gelmedi
Cevap sahibi+1 yılİnönü üni kampüsüne 9 tırlık yardım gelmiş
Cevap sahibi+1 yılMalatya için iş adamı çay çorba atacak yer için numara 0532 325 83 40
- +1 yıl
Biz köydeyiz yol kapalı
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten durum çok kötü Hatay Antakya ya abim gitti ayakta ev kalmamış orada erzak yokmuş arama ekibi yokmuş oraya gücümüz yettiği kadar erzak gıda ve içecek götürdük ama çok yetersiz tabi böyle bir durumda devletimizin ve halkımızın daha çok çalışması gerek bu konuda
00 Yorumla
+1 yılBize hiç bir şey gelmedi..
Sanırım hatta biri soğuktan bayıldı hastaneye kaldırdılar burada.11 Yorumla- +1 yıl
Aynıyız aynı
- Gündem konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılYiyecek ve giyecekten daha önemli olan artık barınma ihtiyacı.
Buna çözüm bulunması lazım.
Mat ve ⛺ ihtiyacı daha fazla.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini suriyeli ve afganlara karşı ezdirme ne demek bi tane bisküvi alabildim ben olsaydım agizlarina scardm onlarin
17 Yorumla- +1 yıl
Vuruyorum da olmuyor gene deprem oldu
Cevap sahibi+1 yılNe zaman oldu yeni mi
- +1 yıl
Aynen kötüyüm
Cevap sahibi+1 yılŞehir neresi
- +1 yıl
Malatya
Cevap sahibi+1 yılÇok geçmiş olsun canım ben yardım yaptım evdeki yeni eşyaları gönderdim ahbap derneğine de bol dua ediyorum sizlere rabbim yardimciniz olsun hepinizin inşallah kazasız belasiz atlatirsiniz bu günlerde geçecek sen hiç canını sıkma
- +1 yıl
Geçmiyor hala erzak yok
Ne güzel emeğine sağlık 🙏
11 Yorumla- +1 yıl
Sağol
Allah yardımcınız olsum
11 Yorumla- +1 yıl
Off bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor
Gündem konusunda 349 cevap paylaştı. Çocuklara dağıtın bol bol sevinsinler
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ya
+1 yılOha noldu sana 😳
13 Yorumla- +1 yıl
Şaka mısın deprem oldu ya
- +1 yıl
Tamam da sen askeriyede değilmisin ben haberleri izlemiyorum orasida mi etkilendi 😳
- +1 yıl
Ben hastaydım izindeydim hatırladın mı
+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun hangi ildesiniz
11 Yorumla- +1 yıl
Malatya
+1 yılÇok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Sağolun
+1 yılAfiyet olsun ve çok geçmiş olsun. Nasılsın?
18 Yorumla- +1 yıl
Kötünün iyisi ölmediğim için şükür mü etsem keşke ölsem mi dediğim bir ayrımdayım
- +1 yıl
Hayır lütfen öyle söyleme
- +1 yıl
Napim
- +1 yıl
Allah seni ailene bağışlamış sevdiklerine bağışlamış
- +1 yıl
Kanka bu halimiz daha kötü
- +1 yıl
Biliyorum ama bugünler de geçecek inşallah
- +1 yıl
Zor artık
- +1 yıl
Zor ama imkansız değil. Moralini bozma ve umudunu yitirme
+1 yılÇok geçmiş olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Sağolun
Allah yardımcıniz olsun. Deprem yüreğimizi yaktı. Metanetli ve sabırlı olun lütfen biz yardımcı olmak için her şey yapıyoruz.
02 Yorumla- +1 yıl
Bize ulaşmıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizde, burdan yardım etmeye çalışıyoruz kolay gelsin hocam
00 Yorumla
+1 yılKıyamet kopsada topluca istifa etsek beş para etmez bu dünyadan
10 YorumlaElimizden geleni yapmaya calisiyoruz daha fazlasi da olacak insaAllah
00 YorumlaAdana'da adam çok ancak Hatay ve diğer illere yardıma gidilmeli
00 Yorumla
+1 yılMerak etme yardımlar yola çıktı ulaşacaktır elbet
11 Yorumla- +1 yıl
Suriyeliler den kalırsa
+1 yılGeçmiş olsun
16 Yorumla- +1 yıl
Geçmiyor
- +1 yıl
Bir yardıma ihtiyaç varsa destek olabilirim isterseniz?
- +1 yıl
Bulunduğunuz yerde de varsa
- +1 yıl
Umarım can kaybı yoktur
- +1 yıl
İhtiyacımız var teyzemgili kaybettik
- +1 yıl
İlacımı alamıyorum
+1 yılEndişeyle takip ediyorum haberleri
00 Yorumla
+1 yılGök Tanrı yardımcı olsun zor 😭😭
00 Yorumla- Gündem konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun, afet bölgesindesiniz sanırım?
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle yazmış iste
- +1 yıl
Anladım hanımefendi
- +1 yıl
anladiysaniz guzel beyefendi.
Gelmiş geçmiş olsun kardeşim
00 Yorumla
+1 yılAdresini söyle
03 Yorumla- +1 yıl
Yardım göndertecegim
- +1 yıl