Deprem sonrası arkadaşımdan bir daha haber alamadım, sabahtan beri telefon başındayım, ümidimi kaybetmeye başladım. Ne yapmalıyım?

Kendisi Maraşlı ve orada yaşıyor. Sabah uyandığımda iyimisin birşeyin var mı dedim, bana şu an iyi olduğunu ama tehlikenin hala sürdüğünü yazdı Instagramdan. Ona herhangi bir gelişme olursa haber vermesini, korkmamasını söyledim o da tamam dedi. O kısa mesajlaşma sonrası bir deprem daha oldu ve o mesajlaşmadan sonra arkadaşımdan birdaha haber alamadım. Çocuğun hesabından kız arkadaşı yaşıyor bana haber yok ondana daha diye. Kız arkadaşı çok kıskanç olduğu için onada soramıyorum bir haber var mı diye. Ümidimi kaybetmeye başladım, öldümü, yaşıyormu, göçün altında mı kaldı, durumu iyi mi hiçbir bilgi yok öldüğünü düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş. Ne yapmalıyım, arkadaşımın telefon numarasını isteyemedim önceden çünkü kız arkadaşı mesajlaşmalarımızı hep okuyor yanlış anlar diye isteyemedim o yüzden tek sosyal medyadan cevap yazmasını bekleyebiliyorum şu an. Ne yapmalıyım 🥺

Deprem sonrası arkadaşımdan bir daha haber alamadım, sabahtan beri telefon başındayım, ümidimi kaybetmeye başladım. Ne yapmalıyım?