Yazdıklarım güzel tespitler ve doğru şeyler değil mi?

Bak şimdi depremler arttı insanlar ölüyor, kızdınız küfür ettiniz bana futbolcular şişti, siyasetciler şişti, şarkıcılar durmadan azıttı en karaktersizi paranın sayesinde adam olmuştu, yaşıyordu, imparatorlar krallar... lakabın bile en yüksekleri bunlarda İzmir'e gidiyorum da deniz kıyılarında milletvekili yazlıkları, eşitlik yok adalet yok dünyada, mafya babaları ooooo kimse dokunamaz bunlara, sanki gökten indiler, 2 sene önce bir şarkıcıya azcık yardım et seni seviyorum dedim, beni twitten engelledi, youtubeda savcılıkla falan tehdit etti beni, ben bide deniyorum insanları, nasıl tapıyorlar dünyaya, davranışları nasıl faydası dokunur mu diye, geçen instagramda bir futbolcunun profiline denk geldim girdim, bir genç; abi yardım et falan yazmış futbolcuya, öbürü boşuna parmaklarınızı yormayın onlar kimseye bişi vermez yazmış, bunlar çok önemli şeyler aslında.. yarısı yaşayıp yarısı ölürken dünyanın, yaradan mesaj veriyor durmadan.. anlayana. Vaka sayısını gördün mü 1014 tü en son, volkan demirel ağlıyor, bizim ağladıklarımızı niye kimse görmedi peki, ben fenerlinin ne küfürlerini yedim 20 yaşında Gs tutuyorum diye, kız arkadaşımdan hem hakaret hem terkedildim hastayım diye, facebookta siyaset din konuştum küfür, futbol konuştum zarar gördüm, oyun oynadım face hesabımı çaldılar, savcılıklarda süründüm, hayallerim zaten evde kalınca olmadı, insanlar karaktersiz insanları azcık başarılı diye hep yükselttiler, bizim gibilere hep vurdular şansızız çünkü, ağladım ağladım bide insanlar vurdu, gs baya severdim şimdi takım bile tutmuyorum, tv bakıyonuz mu siyasetçiler ötmeye başladı bugün, yer bilimciler fay hattı konuşuyorlar, konuşmaktan önce birde düşünmek lazım o binalar ne kadar sağlam yapıldı neyse ama önemli. Ama bişi diyorum linç küfür hakaret aşağılama.. volkan demirel ağlamıyor aslında garibanlar ağlıyor, şimdi sadece o bölge ve vaka konuşuluyor ama genel konuşmak düşünmek önemli. Googleyi bi açıyorum ronaldonun sevgilisi 4 milyon tıklandı, ne büyük olay, daha düne kadar kimse bakmıyordu suratına, paralı erkek ve zillinin hiçbir vasfı olmadığı meşhur oldu, halde tıklanma rekoru kırıyormuş. Ha bu yazdıklarım yanlış demi, bana deli diyende var, sonunda haklı çıkarsam en akıllısı ben olurum, oda birşeye yaramaz, neyse kötüde olsa bir yorum atın beklerim?

Yazdıklarım güzel tespitler ve doğru şeyler değil mi?