AFAD: “İstanbul Kağıthane’de saat 03.15’te 3 büyüklüğünde deprem oldu." şeklinde açıklama yaptı. 3 şiddetinde deprem aslında fazla değil ama Kağıthane çok yakın olduğundan herhalde yerin altından güm diye ses geldi.

AFAD: “İstanbul Kağıthane’de saat 03.15’te 3 büyüklüğünde deprem oldu." şeklinde açıklama yaptı. 3 şiddetinde deprem aslında fazla değil ama Kağıthane çok yakın olduğundan herhalde yerin altından güm diye ses geldi.
Bu şiddette deprem yaşayıp panik yaşayanlar bana gülünç geliyor. Gölcük, Düzce depremlerini yaşamışım. Kılımı bile kıpırdatmam.. Soğukkanlı olmak gerek.
Dün uyku tutmadığı için kulaklığı takıp şarkı dinleyerek uyumaya çalışıyordum hayatımda hiç deprem hissetmedim her seferinde bu tarz paylaşımlardan öğrenirdim hatta deprem olduğunu. Ama dün kulaklıkla şarkı dinlememe rağmen bir değişik hissettim boğuk bir ses duydum gibi çok derinden ama güçlü hiç deprem duymayan ve hissetmemiş biri olduğum için anlamadım aslında ne olduğunu geçen sene kötü bir olay başıma gelmişti direkt o canlandı gözümde biraz o yüzden korktum. Gerçekten kötüydü ya yani insanın kalbi bile farklı atıyor direkt internete baktığımda 4.1 diyordu o an ama yanlışmış demek ki.
Aman çok geçmiş olsun. Sen de hissettin mı?
Evet maalesef ödü koparacak kadar hem zemin kattayım hem de uzak sayılmam kağıthaneye
Umarım tekrarı olmaz dicem ama deprem bilimciler bas bas bağırıyor deprem bekleniyor diye
Sağol :)
Amerikan gemisinin gelip denizcilik kurallarına aykırı büyük bayrak açıp sonrasında deprem olması bu iblisin evlatları ile insanlık bir savaş yaşayacak etinden korkanın da kemiğini...
Cevap
27Cevap
Geçmiş olsun ben Ankara da olduğum için hissetmedim
Sağol Barış
Geçmiş olsun Anadolu yakasındayım o yüzden duymadım
Teşekkürler
Şu sıralar depremler fazlalaştı. Sonumuz hayrola...
Bunu yazdıktan 34 dk sonra bizim burada deprem olması peki? 😅
Neresi ki orası 😨
3 şiddetine de deprem diyorsak diğer ülkeler bize bir taraflarıyla güler. Hani normalde bunu hissetmememiz lazım. Hissediyorsanız o evde oturmayın.
Ancak bu deprem Yeryüzüne çok yakın olmuş, ayrıca deprem öncesi çok yüksek bir ses de çıkmış. Bu yüzden korkutucu.
Bizim evde kimse hissetmedi. Gece uyumuyordum abimle ne ben hissettim ne de o. Başkalarının hikayelerine girince gördüm.
Geçmiş olsun aman dikkat edinn bu aralar artçı depremler artmaya başladı burada da dört beş defa oldu
Sizden duydum Avcılar dayım fay hattıyla ilgili gaz bosalması olmuştur düşüncesindeyim hazır olmak lazım!!!
Ya allah allah geçmiş olsun amerikan savaş gemisi neden bayrak acti bogaz da bilen var mi gitti mi
Silivride deniz dibinde yaşıyorum ama hissetmedim. Geçmiş olsun herkese.
Güm güm dum dum tek 😂Montumu giydim kaçıyordum üstümde kaldı😕şaka 😬
Evet dün hissettim ben de uyumadan önce. Haberlere baktım bir şey yoktu.
Evet arkadaşım yazmış bana da öyle öğrendim kötüymüş geçmiş olsunn herkese ✨
arkadaşın baya sallamış galiba 3..0 nesi kötü olucak
ayrıca o deprem bile değildi sesti deneme vs vs her yazılana hemen kanıyorsunuz
okey banane inan sen deprem kötüde bu deprem değidli
bir geminin atış sesiydi hani uyandırım bea:)
anma alıngansınız peki hanımefendi::)
İzmir sabah 2 kere sallandı zaten her gün sallanıyor
İstanbul'da değilim ama arkadaşım orada ve korkudan sabaha kadar uyuyamamışlar.
Depremde ilk defa böyle bi ses duydum ve Allahtan 2-3 saniyelik bişeydi 😰
hissettim bi 3 sn falan sürdü asla 3 şiddeti değildi bu
Ben Anadolu yakasındayim yatıyordum.. hissetmedim şu an muaazzam bir yağış var
Yok ya yerin kaç km altında oluyor deprem öyle bir ses imkansız gibi başka bir şey ötmüştür.
Beşiktaş'tayım ama çok fazla bir şey hissetmedim
Hemen çök kapan yapıp şehadet getirmeye başladım neyseki durdu
Bence abd gemileri boğazda bi işler çeviriyor diye geliyor aklıma
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Sağol :) amin
Bir kesim HAARP'tan şüpheleniyor o sesten dolayı ben de hissettim ama o sesi duymadım ablam duymuş o sesi ama. Bilmiyorum sonumuz ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun.
Öyle zaten
boş işler ya bu milletin abartması.. abartmada üzerilerine yok.
Şu depremi bir ben göremedim , İstanbul büyük depremde tatile gitmiştim göremedim , hiç yaşamadım artçı bile denk gelmedim nasıl bir şey acaba.
Evet sesi dün gece duydum.
Ben şimşek çaktı sandım.
Celal Şengör uyarıyor dinleyen yok
Hayır hissetmedim, geçmiş olsun
Ben hissetmedim. 3 az zaten.
Hayır
Abartın bir de bayılın isterseniz awq. Mışıl mışıl uyuyordum hiç bir şey duymadım.
Beşiktaş beyoğlu şişli de hisedilmiş
O ne ki biz 6.9' la sallanmışız. Geçmiş olsun
Sislideyim hic hissetmedim hasta ve yorgunum
Geçmiş olsun 😢
Ben duymadım
Duymadım
geçmiş olsun
Hissetmedim ama herkese geçmiş olsun.
3 şiddetinde ne sesi
Geçmiş olsun
Aman Yarabbi ne güzel de sallıyorsun
Durun daha İstanbula öyle bir deprem geliyor ki