Güncellemeler
+1 yıl
"Harikasınız kadınlar harikaa!" şsncşsncşdmd btw %60 erkekler yüzünden ülkenin Afgan-Suri terörüne maruz kaldığını görmüş olduk.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
akp hariç hepsi olur
Kazanacak olan olmalı, ihtimale bırakılamaz.. Aksi halde bir sonraki seçimi göremeyebiliriz Afganlar gibi.
Rte vericem mansur olursa mansura ama mansur yerine kemal olcak vermem
Kardeşim siz nasıl kanıyorsunuz her şeye? Bu CB'de aday olamaz adamın görevi belli.. Şimdi orta ideal bir aday çıkartmak zorundalar zaten İKİ SENE SONRA BELEDİYE SEÇİMİ OLACAK KİMİ İSTİYORSANIZ O OLUR ERKEN SEÇİMLE A Q. Anında istediğiniz olmaz böyle işlerde, sizin gibiler yüzünden aday çıkamıyor.
Benim ne suçum var rte ile kemal adaylar dedi dersin
Kemal en son ne zaman CB adayı oldu ki? Sırf Mansur ya da Ekrem diye ezberlemişler yüzünden başka kim aday öne süremiyorlar..
Kemal hep kaybetti oldu olmadı bilmiyorum ben sonuca varıyorum yorumu siz yapın
Neden kaybetti söylesene peki? Karşı taraf okumayıp oy verdiğinden ezbere beyni yıkananlar yüzünden olabilir mi? Yok HDP yok MHP dediler.. ya şeriatçılara düşünce özgürlüğü isteyenler kürtlere gelince terörist diyor. İkisinin farkı ne gördünüz 14 Temmuz'da. Karalamalar bundan ibaret. Mecliste AKP'lilerin arkadan HDP ile fısıldaşmalarını bilmiyorsunuz tabii Fetö'de solun işi.. Karalamaya kanan TC ve hak ettiği boktan kaybetti.
Of cidden ne bş birisiniz ya sonuç olarak muhalefet te iş yok ağzında laf eveleyip geveleyeni sevmem
Gizli Akp'liyim diyemeyen de böyle kıvırıyor ya komedi. Ülkenin geçmişi ile övünmekten başka bir bok bırakamayanların kuyruğu olmaya devam edin, Türk dederiniz-atalarınız sizleri görse tek yumrukta indirir a q.
Bana kalsa en son çare akp vericem sanane dikdatör müsün herkesin kendi kararı oyunu ver kendin defol git sus benim kararıma karışma
Diktatör diyene bak diktatöre oy verecekmiş, dikta yönetiminde yaşadığından haberin var mı? Verdiğin son oy olmasın dikkat et.
Aahahah ay hoşt s g
Çocuğunu, kardeşini, yeğenini ya da torununu 8 yaşına bastığı gibi evlendirmeye götürdüklerinde ötme sonra.
Sus be bş yapma ikile
Tabiki de Cumhur İttifakı.
❤️❤️ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ❤️❤️
Aday mansur olursa millet
Kardeşim siz nasıl kanıyorsunuz her şeye? Bu CB'de aday olamaz adamın görevi belli.. Şimdi orta ideal bir aday çıkartmak zorundalar zaten İKİ SENE SONRA BELEDİYE SEÇİMİ OLACAK KİMİ İSTİYORSANIZ O OLUR ERKEN SEÇİMLE A Q. Anında istediğiniz olmaz böyle işlerde sizin gibiler yüzünden aday çıkamıyor.
Ne alaka sende cobanligina kılıf arama aday olmasında engel yok kazanırsa Ankara belediyesi boş kalacak diye cbaskanligini feda etmek nasıl ahmaklıktır kazanamazsa da göreve dönebilir mevzuatta engeli yok
Siyasetten zerre anlamıyorsun sanırım? Anlayacağın şekilde açıklayayım.. belediye başkanı sözleşmesi var öyle ha dediğinde olmuyor bu şeyler. Ki hükümet muhalefetin vaatlerini çalıp kullanıp oy toplarken ve oy verecek solcuları bahaneyle yıllarca hapise tıkıp götürken, Ekrem'i boş yere silah zoruyla tutulmuş hakimlerin mahkemesinde yargılarken he aynen Mansur aday olarak öne sürülür.. Bu halka müstahak anca duyduklarıyla ilerlesinler.
Geç bunları kendini kandırma kemal kılıçdaroğlu istemediği için tüm gerekçe bu sözleşme buna engel değil iktidar vaatleri çalıp oy tooluyorsa bu muhalefetin ayıbı ben iktidar yanlısi değilim ama aynı vaad le iktidar oy toplu dersen muhalefet vaadi dikkate alınmıyor inandırıcı değiller demekki derim siyaset anlamayan sensin asil
Daha aday belli değil
Neye göre oy verilecek
Düşünceniz belli değil mi la hâlâ? Senin ideal adayını mı bekleyecekler yoksa Afgan çetelerinin istediğini mi istiyorsunuz?
Yok AKP artıklarını istiyoruz
Madımakda alevileri yakanları istiyoruz
Zafer Memleket
O da bir şeçenek.. Ama ben muhalefet ile birlikte çalışmalarını umardım. Ülke kurtulunca kendilerine çatabilirler.
Muhalefet başarılı değil. 6lı masa akpyi iktidarda tutuyor. Gerçekten muhalefet oldukları ve Atatürkçü oldukları için zafer ve Memleketin kazanması daha iyi olacaktır
Sence kazanabilir mi? No. Gençlerin oyu bir yere kadar. O yüzden gerçekçi yaklaşın ve birleşin diyorum.