Bugün Gazeteci Abdi İpekçi'nin ölüm yıl dönümü. Katili Mehmet Ali Ağca, 1990 yılında girdiği hapisten 2010 yılında çıkmış ve hâlen masonlara hizmet ediyor. Masonlar tarafından yapılan silah ticaretini ifşa ettiği öne sürülen İpekçi, Mehmet Ali Ağca tarafından öldürülmüş, ağca verdiği ifadesinde İpekçi'nin ve Abdullah Çatlı'nın da aralarında bulunduğu bir mason grubunun üyesi olduğunu beyan etmişti. Bazı insanlar Mason örgütlerin varlığına bile inanmıyor. Siz ne düşünüyorsunuz. İlluminati ve mason icraatleri sizce gerçek mi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tüm dünyada devletleşen hükümetlerin, kendi uzantısı olan hayalî bu tarz örgütler var. Yok dünyayı 7 aile yönetiyor yok örgütler yönetiyor. Örgüt olan İlluminati ve diğer örgütler. Yine kapitalizmin önde gelen isimlerinin kurduğu örgütlerdir. Dünyayı kapitalizm ve kapitalizmin en tepedeki iş adamları yönetiyor. O yüzden o bunu dedi vardı, bu bunu dedi vardı. Söylemle değil ispatla gerçekleşir her şey. O zaman ben de diyorum ki Satürn de uzaylılar örgütü var. Alienzm diye bunlar papa suikastı gerçekleştirdi. Şimdi başına uzaylı koymasam geçmiş bir tarihten bahsetsem inanırdin. Yılmaz'ın da dediği gibi; "insanların hiç bir şey bilmediği yerde, bir insan her şeyi bilebilir"
bütün ülkelerin derin devletleri var. gerek türkiye olsun gerek başka bi ülke olsun bu derin devlet yapılanmalarının birbiriyle olan ilişkileri açığa çıkalı çok oldu. ağca gibi delilerin kanıtsız beyanlarını esas almıyoruz sadece tabiki. çok sayıda bilgi ve belge mevcut.
Güzel bir noktaya parmak bastın. Derin devlet ne demek? Devlet içindeki devletin kurduğu gizli yapılanma. Sıradan bir vatandaşın bu gizliliğe ulaşma şansı 0. Çıkıp söyleyenin de kafasını koparırlar, sistem değişikliğine giderler. Kurtlar vadisi neden yayın yasağı almadı? Konusu derin devletti ama birden hükümet propagandasi yapan bir dizi haline geldi. 😉
kurtlar vadisi bir ara yayından kaldırıldığında senaristi ifade verdi. daha sonra da serbest bırakıldı. kim inanır buna. 😀 derin devlet yapılanmasını ifşa edecek adamlar türkiyede belliydi. onları da bir bir ortadan kaldırdılar. muhsin Yazıcıoğlu mesela. direk feto suikastine kurban gitti. fetoyu ülkede ilk açıklayan da kenan evrendi. o yıllardan belliydi kimin ne tarafta olduğu. ülkede güvenilen insanlar aslında güvenilmez kişiler. öyle bi senaryo döndürüyorlar ki insanlar kurdu kuzu sanıyor. kurtlar vadisinin kuzular vadisi olmasının sebebi de bu zaten 😉
Zaten şimdi kimse sorsan kandırılmışlar. Kendini kurt sananlar hep mi zeka geriliği olanlar çıktı şimdi. Bir dünya insan bir terör örgütüne bu kadar kolay kanıyorsa, bizim kendini iyi gösteren insanlar da terörle mücadele de söz sahibi ise o zaman biz ayvayı yedik. Ülke savunmasız halde. Her terör örgütü bunları kandırıyor 😉 kimse de demiyor ki ulan teröriste kanan adamları biz nasıl tepe de tutuyoruz. Böyle vadinin soyunu sopunu silkeleyip atayım
haklısın bu konuda. zaten ülkede bir danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum. bu kadar küresel bir örgüt kendi adamı olmayan birini bu kadar uzun süre iktidarda tutmaz. zaten o baştaki muhterem bir gün öldüğünde veya iktidardan gittiğinde o veya onun yardakçıları darbeden önceki dönemin hesabını tek tek verecek. ha yargılamayı yapacak olan iktidar da onlardan biri mi olur bilemem. ama bu örgüt veya örgütlerin türkiyeyi başıboş bırakacaklarını sanmıyorum. her şey plan dahilinde ve plan tıkır tıkır işliyor
Mevzular açık mikrofon Barış Atay bölümünü izle. Adam orada her şeyi açıklıyor hemen hemen. Ama üstü kapalı, ama bariz şekilde. Zaten orada kim nedir? Ne değildir. Belli. Her şeyin üstü ort bas edilmiş. 3.30 saat konuşma yapıyor adam. Her sorunun altından da duruşunu bozmadan kalkıyor. Ciddiyim o 3.30 saat ülke hakkın da sana çok güzel bilgiler verir
valla bi adama bakarım adam mı diye bi de lafa bakarım laf mı diye. söylediği şeyler doğru olsa bile güven vermiyor o herif. Terör yardakcısı hdp'den istifa edip komunist olmaya karar vermiş bir maşa sadece.
Adamı alıp evimize götürüp beslemicez jdksks hükümet hakkındaki gerçekleri anlatıyor. Bir tane de yanlısı yok bana göre ki. Duruşunu bozmayan bir adam ve bu olayları da açıklıyor. Sen sadece izle ama objektif olarak izle. Fanatik olarak izlersen hiç bir şey kavrayamazsin
dedim ya (objektif olarak izlediğimde) doğruları anlatıyor diye. aynı şeyleri yıllarca öcalan da kitaplarında yazdı. bu adamlar başka bir siyasi görüşe sahip olsa çok şey değişirdi ülkede. önce saflarını belli edecekler ondan sonra kâle alacağız. kimse kusura bakmasın. ve son olarak hdpye oy veren terör yardakçılığı yapan kim varsa ülkenin sorunları hakkında fikir belirtmeye hakkı yok. çıkıp aponun heykelini diken adama özgürlük dileyeceksin sonra ekonomiden işsizlikten bahsedeceksin. kimse kusura bakmasın. önce kırmızı çizgiyi aşmayacak. neden bu zamana kadar bi allahın kulu da çıkıp "ben kürdüm haklarımı istiyorum ama pkknın da allah belasını versin" diyemiyor anlamış değilim. bu kadar mı vatan haini var ülkede be. 20 milyon kürdün hepsi mi pkk sempatizanı. buna inanmak çok korkunç.
Kürtlerin hepsi öyle değil. Benim askerlik arkadaşlarım da Kürt. Adam arazı de benle beraber iz sürüyordü. Bu ülkeyi bölmeye çalışıp, ırk ayrımı yaparak rant sağlamaya çalışıyorlar. Kurtuluş Savaşı'nda yine Kürtler vardı. O yüzden bu siyasilerin dediği hiç bir şeye inanmaya gerek yok ama bu adam hükümet hakkında gerçekleri anlattı. Beni ilgilendiren kısım bu. Ben zaten CHPliyim. Mansur Yavaş veya İmamoğlu aday olsun isterim. Kurtuluş bu iki adamda. İmamoğlu, Erdoğan'a rağmen dim dik durdu. Mansur Yavaş ise Ankara 'yı yoktan var etti. Gerisi fasa fiso benim için
aynı şekilde ben de o iki adayı destekleyeceğim. ama milliyetçi bir siyasi görüşe sahibim. o yüzden kim ki demirtaşı çıkartırım diye miting yapıp oy toplamala kalkacak ben ona oy vermem. oy aşkı için onu kullanmaları bile benim ideolojime aykırı. kim kime oy veriyor beni ilgilendirmez. dediğim gibi bildiğim tek şey var o da bu ülkede milyonlarca kürdün (askerlik dahi yapsa , vatanımı milletimi seviyorum dahi dese bile) HDP'ye oy vermeye devam ettiği gerçeği. allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim
Mansur Yavaş MHP çıkışlı zaten eğer milliyetci isen ama şunu da bil ki yanlış biliyorsun. Milliyetcilik bir siyasi görüş değildir. Türkiye Cumhuriyetinden doğan herkes milliyetci doğar zaten. Amerika'daki Amerikan milliyetçisi, İngiltere'de İngiliz milliyetcisi, Almanya'da ki alman milliyetcisi. Milliyetçilik bir siyasi kavram değildir. Ülkenin bu kadar çok seviyorsan kandırılanlarin veya kandiranlarin değil. Bu ülke için emek verenleri desteklemen lazım. Çok net bu yanı. Siyasi görüş şudur. Devrimci olmak, anarşist olmak, faşist olmak bunlar ve türevleri siyasi kavram. Sakın ola ki milliyi siyasete sokma çünkü milliyetciligi ayaklar altına aldılar. Ülkende kendi milletinden başka herkes kral muamele görüyor 😉
milliyetçilik bir ideoloji değil tabiki ama ana kriter bu olmalı benim oy vereceğim partide. valla darbeye karar mhpliydim. darbeden sonra iyi partiye geçtim. meral akşenerin geçmişi beni şüphelendiği için şu an partisizim. chpnin 6 okundan biri zaten dediğim milliyetçilik. tek başına bir ideoloji olamaz bu gerçeği ben de fark ettim. ancak bu çatı altında siyeset yapılabilir. mansur yavaşın milliyetçiliği de şüpheli. Etimesgut belediye başkanlığı sonrası direk chpye geçmiş birisi. çok sayıda milliyetçi parti varken neden chpye geçti hala neden chpde anlamış değilim. ve demirtaş konusundaki görüşleri de bana uymuyor. zaten 6lı masanın amacı da eski sisteme dönmek. bu sistemde de cb'nın yetkisi yok. o yüzden kimin cb olacağı da pek önemli değil. cb seçimleri için tayyibin karşısına boş sandalyeyi çıkarsalar oy veririm ama ileride bir başbakanlık seçimi olursa daha ayrıntılı düşüneceğim. 😀
Mansur Yavaş MHP nin ne olduğunu gördü. MHP milliyetçi hareket partisi değil. Hükümet destekleme ve cebini doldurma partisi oldu. O yüzden kardeşim 6li masa da bana göre gereksiz de bu barajı 7 ye çektiler yine akp kendince düzenlemeler yaptı diye zorunlu kuruldu. Mansur Yavaş ve İmamoğlu gelirse kesin kazanır, ülke kurtulur. Çünkü CHP çok fazla çözüm önergesi verdi ama hepsi reddedildi akp tarafından. Adamlar her yeri ele geçirmis. d neyse çok fazla konuşup başımı yakmak istemiyorum iki seneye düğünum var. Hatuna kavusmadan içerde yatmayak dkks
ya mhp önce yine iyidi darbeye kadar. chpyle ittifak yapıp cb adayı bile çıkardı. chp ve mhpnin oylarıyla meclisten geçen çok sayıda yasa da var. meclise giren herkes elinden geleni yapıyor. benim tek takıldığım şey şu an için mansur veya ekremin Kılıçdaroğlunun maşası olacakları sorunu. Kılıçdaroğlu kendi çıkmıyor o da seçim propagandası haline getirilecek. bunlar hep eksi puan. chpnin başında daha lider duruşlu bi adam olsa ülke bu halde olmazdı. belki siyaseti iyi yapıyordur Kılıçdaroğlu ama halk sevmedi işte. artık chpnin sol sağ ayrımını bırakıp muhafazakar kesimden oy alabilecek bir lider çıkarması ve tüzüğü tamamen değiştirmesi lazım. bu şekilde iyi parti zafer partisi gibi milliyetçi seçmenin dikkatini çeker ve oyunu artırır. tek başına iktidar bile olur. o potansiyel var ama terörle arasındşa mesafe koymalı. yardakçı milletvekillerini partiden atmalı. daha muhafazakar ve milliyetçi kesimden insanları aday çıkarmalı. çünkü halk böyle istiyor. bak 21 senedir herifler ideolojisinden taviz vermedi. yeri geldi atatürke bile hakaret ettiler. (bu atatürk konusu bile ayrı bir siyasi açılım gerektiren bir konu belki de kilit rol bu konudur) insanların oy potansiyeli ideolojiden öte daha çok icraate yönelik. bir adam hem Atatürk'ü hem de muhafazakarlığı savunabiliyor. bunu en iyi yapacak tek parti şu an chp ama chp de kullanamıyor. yapmacık oluyor güven vermiyor. ya komple kapatılıp siyasi bir müze haline getirilecek ve yeni bir parti olarak siyasi hayatına devam edecek, ya da böyle kalacak ve hep muhalif olacak.
Kılıçdaroğlu alevi diye hor görülüyor. Adamın yaptığı kötü bir şey yok aslında hep karalama kampanyası. Ülke düzeltme peşinde ama siyasi duruşu yok. Adam figür olarak pasif görüntü de. Kimse maşa olmaz merak etme. İmamoğlu ve Mansur reis kendi başına mücadele veriyor ki. Ankara 'da ve İstanbul'da olan hiç bir şeye Kılıçdaroğlu karışmadi. Adam alevi diye zulüm ettiler. Erdoğan düne kadar alevi düşmaniydi. Aleviler ayaklaninca hemen Aleviler kardeşimizdir. Sünni olunca ne oluyor? O yüzden Atatürk laiklik getirdi. Din ve devlet işlerine birbine katmadi. Bu akp ise din üzerinden siyaset neyse beni konuşturma kdjksks ayarım kaçıyor
valla alevilikten kaynaklı olduğunu sanmıyorum yaa adam konuşmayı bilmiyor. Gaf gaf üstüne. gerçi hepsi yapıyor ama bununki acayip göze batıyor. o yüzden güvenemiyor millet. neyse dediğin gibi sinir tansiyon arttıkça insan söyleyeceklerine engel olamıyor. boş ver en iyisi 😀
Aynen aynen kdkkd sonra yengen yine bidi bidi yapmışın başına bela almışın der o topa girmeye gerek yok 😂 çünkü böyle konularda çok doluyum ama konuşma özgürlüğü yok. Meclise girsem ortalığı ağlatırim, başkan bile olurum da uğraşmıyorum jejjs
😀😀 Allah işini rast getirsin kardeş güldürdün 😀
Jsjjs eyvallah bro görüşürüz dikkat et kendine
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!