Ekrem İmamoğlu İBB si döneminde metrobüslerin geç gelmesinin yarattığı olumsuz durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

1 dk da 1 gelen metrobüsler 2-3 dakikada, bazen 5 hatta 10 dk sonra geldiği zamanlar bile oluyor. Daha bugün metrobüsler dolu olduğu için yine metrobüs bekledim. Benim bu saçma durum ile ilgili konu açmam bile belediyenin ne kadar kötü yönettiğine bir işarettir.

Ben kendi işimi gücümü bırakıp bunlarla mı uğraşıcam? 1 saatte vardığım yere 1 saat 20 dk da varıyorum. Zaten zaman yetmiyor, sürekli bir koşuşturma halindeyiz İstanbul'da. Para kazanmak zor, ekonomi zaten allak bullak olmuş. Peki neden insanları mağdur etmek için bu kadar geç veriyorlar metrobüsleri.

Defalarca İBB 153 propaganda hattını aradım. Hiçbir şey yapmıyorlar. Saçma sapan kayıt oluşturuyorlar. İçini ferah tutmaya çalışıyorlar. Seni rahatlatmaya çalışıyorlar. Ama hiçbir çözüm üretmiyorlar. Çok saçma bir taktik.

Açık konuşuyorum. İmamoğlu hem Chp nin hem de sol partiler için bir fırsattı. Ben de oy verdim. Ama gördüm ki ne sol ne Chp belediyecilikte sıfırlar. Bir daha asla ama asla oy vermeyeceğim. Bir de zaten Chp İstanbul Sözleşmesi denen erkek düşmanı uygulamayı getireceğini söylüyor. Oy vermeme ihtimalim yüzde 100.

Ekrem İmamoğlu İBB si döneminde metrobüslerin geç gelmesinin yarattığı olumsuz durum hakkında ne düşünüyorsunuz?