1 dk da 1 gelen metrobüsler 2-3 dakikada, bazen 5 hatta 10 dk sonra geldiği zamanlar bile oluyor. Daha bugün metrobüsler dolu olduğu için yine metrobüs bekledim. Benim bu saçma durum ile ilgili konu açmam bile belediyenin ne kadar kötü yönettiğine bir işarettir.
Ben kendi işimi gücümü bırakıp bunlarla mı uğraşıcam? 1 saatte vardığım yere 1 saat 20 dk da varıyorum. Zaten zaman yetmiyor, sürekli bir koşuşturma halindeyiz İstanbul'da. Para kazanmak zor, ekonomi zaten allak bullak olmuş. Peki neden insanları mağdur etmek için bu kadar geç veriyorlar metrobüsleri.
Defalarca İBB 153 propaganda hattını aradım. Hiçbir şey yapmıyorlar. Saçma sapan kayıt oluşturuyorlar. İçini ferah tutmaya çalışıyorlar. Seni rahatlatmaya çalışıyorlar. Ama hiçbir çözüm üretmiyorlar. Çok saçma bir taktik.
Açık konuşuyorum. İmamoğlu hem Chp nin hem de sol partiler için bir fırsattı. Ben de oy verdim. Ama gördüm ki ne sol ne Chp belediyecilikte sıfırlar. Bir daha asla ama asla oy vermeyeceğim. Bir de zaten Chp İstanbul Sözleşmesi denen erkek düşmanı uygulamayı getireceğini söylüyor. Oy vermeme ihtimalim yüzde 100.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Acizlik narkörlük hepsi sizin özelliğinz. Chp liler.
Baska derdimiz yokmus gibi 😂😂
Gülünecek bir şey yok.
Diğer olumsuz durumlara odaklan takılıp kalma
Neye odaklanacağımı sana soracak değilim. Şu odağı başka yöne çevirme manipülasyonunuz da sıktı artık !!!
Manipülasyon bizim işimiz değil
Belli belli. Açık açık manipülasyon yapıyorsun.
bende geç geliyom bu bi sorun değil
Sorun işde aga. Önemli bir konu. Bugün otobüs de arızalandı. Akia ve otokar otobüsler maalesef ki arıza yapıyor sürekli.
iha tasarla kendine uçarak git aga
Olur tasarlarım
Özel olmayacaksa kime oy vereceksin peki?
Oy kullanmayacağım muhtemelen. Benim görüşlerimi yansıtan bir parti yok şu anda görünürde.
Norveçte yaşamıyoruz ki. Oy vermemek iktidar partisine oy vermekle aynı şey neredeyse.
Seçimler bir at yarışı değildir. Seçim barajını yüzde 1 yapsınlar o zaman. Ayrıca seçim barajı yüzde 1 olsa bile yine oy kullanmayabilirim. İnsanların oy kullanmama hakkı da var.
Keşke seçimler bir at yarışı olsaydı. En azından kaybettiğimiz zaman yalnızca yatırdığımız miktarda paramız giderdi, hayatımız gitmezdi. Ben de muhalefet partilerini mükemmel bulmuyorum. Kimse bulmuyor. Kötünün iyisi oldukları için oy veriyoruz çünkü hepimiz aynı gemideyiz ve kaptanın değişme vakti geldi.
Akp nin Chp den daha kötü olduğunu düşünmüyorum. Chp nin ekonomiyi düzeltebileceğine de inanmıyorum. Ekonomi daha kötü de olabilir ki ben daha kötü olacağını düşünüyorum eğer ki kılıçdaroğlu yönetirse. Akp nin ekonomiyi iyi yönetemediği de ortada. Ama belediyecilikte kesinlikle Chpden bin kat daha iyi. Akp şeriatçı, dinci bir parti. Chp laikçi ve Atatürkçü bu yönden iyi evet ama yine de Chp nin laikliğe dair yaptığı hiçbir şey yok. Chp gelince belediyenin spor salonları erkek-kız karışık olmadı. Hani neye yaradı o zaman bu laiklik? Akp den ne farkı var ki Chp nin? İstanbul Sözleşmesini getireceğiz diyorlar. Bu da Chp nin eksi yanı. Gerçi akp de sözleşmeyi getiren parti. Onların da bu konuda chp den eksi kalır yanı yok. Bilmiyorum ya, hepsinden nefret ediyorum. Oy moy kullanmayacağım. Kim gelirse de eleştireceğim.
Muhalefet tarafında yalnızca CHP yok ki. Zafer-Memleket ittifakı? Ayrıca AKP'nin ekonomi politikaları cidden çok kötü. CHP geldiği zaman hiçbir şey yapmasa ekonomi yine toparlar.
Hiçbir şey yapmadan ekonomi toparlanmaz. Bir sürü değişkenler var. Bak yaşın 19. Bir çok şeyi belki bilmiyorsun. İyi niyetle yaklaşıyorsun ama yanıldığın noktalar var. Muhtemelen benzer şeylerin olmasını istiyoruz. Bu ülkede dolar bazlı maaş hiçbir zaman 500 doları geçmedi. Fakiriz abi. Ülkecek fakiriz. Bunun düzelmesini istiyoruz. Ama bu Kılıçdaroğlu ile de olmaz akp ile de. Bu bir gerçek. Gerçeklere kulağımızı kapatırsak, gözümüzü kapatırsak bu ülkede bir şey değişmez Takım tutar gibi parti tutmamak lazım. Zafer partisi bir tık iyi gibi ama o da idamı savunuyor. O yüzden gözümden düştü. Memleket partisi nasıl bir parti olur bilmiyorum ama gerçekten bütün partilerden sıkıldım. Bence bu partilerle alakası yok. Türkiyenin potansiyeli bu. Ülkede eğitim yok ki. Kim çıkıcak da ekonomiyi düzeltecek. İslam olduğu sürece bu ülke düzelmez.
Haklısın ve görüşlerine imzamı basarım ama ta ki son kurduğun cümleyi görene kadar... Aslında müslüman biri değilim ama ülkemizin birinci sorunu bana kalırsa İslam değil. Ülkemizin en büyük sorunu demokrasi. Atatürk'ün erken gelen ölümüne ülke hazırlıksız yakalandı. Çok partili sisteme erken geçtik ve genç cumhuriyetimiz buna hazır değildi. Halkımız cahildi ve bu yüzden demokrasi bir süre daha rafa kaldırılmalıydı. Sonuç olarak halk devleti yönetti ve demokrasi bir üreme yarışına dönüştü. Bizim şu noktada ihtiyacımız olan şey teknokrasidir. Uzmanlar iktidarı bir süre eline almalı, belki 30 belki 40 sene. Türk halkı olgunlaşana kadar bu böyle gitmelidir.