Sizce seçim 73 yıl önce 1950 seçimlerinde olduğu gibi 14 Mayıs'ta mı olur?

Benim düşüncem seçim 14 Mayıs'ta olacak. 14 Mayıs 1950'de tek parti olan CHP'li dönem nasıl sona erdiyse şimdi de Altılı Masa dönemi sona erecek gibi. 14 Mayıs 2023'te Cumhur ittifakı yine kazanarak Sayın Başbakan Adnan Menderes döneminde olduğu gibi Adnan Menderes zihniyetli bir Cumhurbaşkanı kazanacak. 1960 darbesinde Adnan Menderes günümüz Altılı Masa zihniyeti tarafından idam edildiği gibi şimdi de Sayın Cumhurbaşkanını darbeyle idam etmek istiyorlar. Ama bu kez yapamayacaklar. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum; günümüz Altılı Masa, vatandaşları laf oyunlarıyla özgür iradelerini engellemeye çalışıyor. Buna izin vermeyelim. Beni eleştirecekler fazla olacak. Ama bir an olsun düşünmenizi istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ülkenin savunmasını güçlendirdi ve küçümsedikleri ama pek de küçümsenmeyecek işler gerçekleştirdi. Ülke ihracat yapan ülke haline geldi. Eskide değil ihracat dış ülkelerle ilişki içerisinde bile olunamıyordu. Tamam bazı ekonomik zorluklar var. Bunu Sayın Cumhurbaşkanı da söylüyor zaten ama eskisi kadar şartlar kötü değil. Ben dahil akranlarım sinemaya, cafeye, markete gidebiliyorsam demek ki ekonomi kötü değil. Pandemiden dolayı doğal olarak alım gücümüz düştü. Ama yine de alım gücümüz artacak. Şimdi de muhalefet, Sayın Cumhurbaşkanını ve Sayın Bahçeliyi zayıf yerinden yani kabul edilemez biçimde Ülkücü ideolojisinden vurarak ülküdaşı canice öldürerek ülkeyi eski haline döndürme çabasında bulunuyor ve bunu da daha katilleri bulunamadı yalanıyla ülkede darbe dönemindeki iç savaş haline döndürmek istiyorlar. Sinan Ateşi de muhalefete mensup bazı zorbacı komünistler öldürdü ve bunun karşılığı sandıkta verilecektir. Sizler çok eleştirecek ve belki beni aşağılayacaksınız. Ama ne olursa olsun bir an düşünmeye çağrıda bulunuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Hiçkimse yok mu beni savunan?
Güncellemeler
+1 yıl
Tabii ki de ben herkesin düşüncesine saygı gösteririm. Ama düşünmek pek kötü değil bence.
Sizce seçim 73 yıl önce 1950 seçimlerinde olduğu gibi 14 Mayıs'ta mı olur?