Benim düşüncem seçim 14 Mayıs'ta olacak. 14 Mayıs 1950'de tek parti olan CHP'li dönem nasıl sona erdiyse şimdi de Altılı Masa dönemi sona erecek gibi. 14 Mayıs 2023'te Cumhur ittifakı yine kazanarak Sayın Başbakan Adnan Menderes döneminde olduğu gibi Adnan Menderes zihniyetli bir Cumhurbaşkanı kazanacak. 1960 darbesinde Adnan Menderes günümüz Altılı Masa zihniyeti tarafından idam edildiği gibi şimdi de Sayın Cumhurbaşkanını darbeyle idam etmek istiyorlar. Ama bu kez yapamayacaklar. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum; günümüz Altılı Masa, vatandaşları laf oyunlarıyla özgür iradelerini engellemeye çalışıyor. Buna izin vermeyelim. Beni eleştirecekler fazla olacak. Ama bir an olsun düşünmenizi istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ülkenin savunmasını güçlendirdi ve küçümsedikleri ama pek de küçümsenmeyecek işler gerçekleştirdi. Ülke ihracat yapan ülke haline geldi. Eskide değil ihracat dış ülkelerle ilişki içerisinde bile olunamıyordu. Tamam bazı ekonomik zorluklar var. Bunu Sayın Cumhurbaşkanı da söylüyor zaten ama eskisi kadar şartlar kötü değil. Ben dahil akranlarım sinemaya, cafeye, markete gidebiliyorsam demek ki ekonomi kötü değil. Pandemiden dolayı doğal olarak alım gücümüz düştü. Ama yine de alım gücümüz artacak. Şimdi de muhalefet, Sayın Cumhurbaşkanını ve Sayın Bahçeliyi zayıf yerinden yani kabul edilemez biçimde Ülkücü ideolojisinden vurarak ülküdaşı canice öldürerek ülkeyi eski haline döndürme çabasında bulunuyor ve bunu da daha katilleri bulunamadı yalanıyla ülkede darbe dönemindeki iç savaş haline döndürmek istiyorlar. Sinan Ateşi de muhalefete mensup bazı zorbacı komünistler öldürdü ve bunun karşılığı sandıkta verilecektir. Sizler çok eleştirecek ve belki beni aşağılayacaksınız. Ama ne olursa olsun bir an düşünmeye çağrıda bulunuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Hiçkimse yok mu beni savunan?
Güncellemeler
+1 yıl
Tabii ki de ben herkesin düşüncesine saygı gösteririm. Ama düşünmek pek kötü değil bence.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ülkenin bulunduğu bu iğrenç ekonomi ve adalet ile hala bunları savunabiliyorsan bir nörolojiye muayene ol derim
Zaten demiştim beni eleştirecek ve aşağılayacağınızı.
Sinan Ateş konusunda iyi parti ne kadar bu konu araştırilsin dese de mensubu olduğu Parti'nin başkanı bu konuda neden hiç konuşmuyor?
Hepiniz yalancısıniz ve günü geldiğinde yüce divan da hesap verecekler
Çünkü yapanın hangi komünist olduğunu biliyor ve muhalefetin ve sözde ülkücünün bu oyununa sessiz kalmakta haklı.
Sen kendine bak pis komünist.
Sizlerin Moskova'ya gitme zamanınız yaklaştı.
Sizler komünistlere suç ararken liberaller ve emperyalistler kıçınızda ki donu alacaklar haberiniz yok
İmkan olsa bu ülkede duran olmaz da neyse
Ciddiyim ben komünist düşmanıyım. Çünkü onlar teröristler. Sen de onlardan mısın
O zaman ülkeyi sevmiyorsunuz madem siz komünistler. Moskova'ya gidin de orada daha iyi etkinlikler yapın şerefisizler
Farzet ki sosyalistim ne olabilir? Beni de mi milyonlarca gence dedikleri gibi terörist ilan edeceksin?
Emin ol senden daha çok seviyorum bu ülkeyi
Ben gençlere demiyorum komünist diye. Sana diyorum. Defol git nankör. Tarih bilmiyorsan bu ülkede yaşamaya hakkın yok.
Ben canımı veririm vatan için. Sen de laf olsun diye veririm dersin ama için başka söyler. Seni şerefsiz. Adi pislik
Git len Moskova'ya. Ruslarla Ukraynalı kardeşlerimiz de seni öldürsün.
Senin gibi birini ciddiye alıp zaman harcadığım için giden zamanıma üzülüyorum, neyse bye
Sağlıklı beslenen bir insan şunları yazamaz. Demek ki ekonomi kötü. teşekkür.
Var ya sizleri Cumhurbaşkanına şikayet edip siz komünistleri Moskova'ya gönderebilirdik
xD
Neden gülüyorsun şerefsix
:)))
Sanki tek sorun ekonomi ve adalet. Daha nice sorunlar sizde biraz onları düşünün
Bak knk yanlış bir şey söyleyip o güzel kalbini kırmak istemiyorum. Ama bir an düşünmeni öneririm.
Rica ettim. Umarım sen bari dinlersin beni.
Düşünmek kötü mü? Sana bir link göndercem. Linkteki videoyu izler misin?