Masanın mimarı olduğu için kemal bey diyorum ben
Kemal Kılıçdaroğlu
Meral Akşener
Ali Babacan
Ahmet Davutoğlu
Temel Karamollaoğlu
Gültekin Uysal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Masanın mimarı olduğu için kemal bey diyorum ben
6 li masadaki liderlere göre açık ara K. K bunu hakeder. Tabii ki gönül isterdi ki CHP mevcut belediyelerinde örnek bir hizmet verip, diğerleri gibi çalıp, çırpmasalardi.
Ama liyakatsiz, torpilli, hırsız yönetici sevgisi milletin genetigine işleyince buradan ne desek boş oluyor.
Ne saçma soru, diğerleri kim ki aday olacak? 6 lı masa dediğin zaten CHP dir ve tabi ki CHP kimi derse o aday olacak ki bu kişi Kılıçdaroğlu olarak görünüyor. CHP şu an sadece Millet İttifakının değil, Türkiyenin en büyük ve oyu en yüksek olan partisidir.
Cevap
18Cevap
Meral Akşener
O masayı kuran o iyi partiye 30 milletvekili verip palazlandiran o diğer ortakları bulan o demokrasi için alternatifi o oluşturdu o masa olmasaydı tek adam devam ederdi
Kak eden iyi partinin seçime katılmasını sağlayan ve masayı kuran özgürlükçü, dürüst, kibar, devlet tecrübesi olan Chp lideridir.
Muharrem ince yi dusunuyorum 6 li Masada Adam dahi gormuyorum ama Bay kemal e oy attim onu da anca burada atarim
Muhtar heyeti gibi olmaz kı 1 kişide karar olur buda bence dısarıdan
Şey şimdi temel karamollaoğlu aday olur da kazanırsa temel reis mi dicez djxhxsjhs
Hepsi de umutsuz vaka size yine hüsran Cumhur ittifakına zafer var
Ya hic birinde siyasi deha ve ileri görüşlu muhalefet olmalari daha iyu
Hiçbiri tabii ki, Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş dışında hiçkimsenin seçimi kazanma şansı yok.
Kemal kilicdaroglunu bu ülke haketmiyor. Millet cok bozuk bu millete layık biri devam etmeli
masanın mimarı kemal bey :) masa mimarı :) fındıkkıran.
6 masa değil 66 masa olsa inadına TAYYİP ERDOĞAN
Neyin inadı bu futbol takımı mı tutuyorsun?
Hiçbiri.
Hepside aynı bokun suyudur
Hiçbiri. Kemal Kılıçdaroğlu kaybedecek.
Bunlardan biri kazanamaz..
hiç biri ne liderinden bahsediyorsun orada lider mi varmış altılı ganyan orası
Apartman yöneticisi mi seciyoruz 😁
Hepsi aynı al birini vur diğerine
Ben daha iyi yönetirim bu isimlerden
ben daha çok hakediyom ya
Kemal Kılıçdaroğlu.
Hıc biri
Kemal