Gündem 6'lı masa liderlerinden hangisini daha iyi buluyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener Ali Babacan Ahmet Davutoğlu Temel Karamollaoğlu Gültekin Uysal Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 6'lı masa liderlerinden hangisini daha iyi buluyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Gündem konusunda 894 cevap paylaştı. Meral Akşener ismi daha çok ön plana çıkıyor gidi... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Meral Akşener 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 371 cevap paylaştı. Babacan odtü mezunu, amerikada master var, konuşması temkinli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cidden çok iyi bir konuşması var ben de beğeniyorum Yorumla Copernicus +1 yıl Bi de ekonomist ve bakanlık tecrübesi var, ve yurtdışında iyi tanınıyor kredisi var Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hiç birisini iyi bulmuyorum ancak hepsi de birbirinden komikler 😅 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 583 cevap paylaştı. Tek çare yeniden Refah benim için 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ali Babacan ve Kemal Kılıçdaroğlu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Meral Akşener ismi daha çok ön plana çıkıyor gidi...
Meral Akşener
Babacan odtü mezunu, amerikada master var, konuşması temkinli
Cidden çok iyi bir konuşması var ben de beğeniyorum
Bi de ekonomist ve bakanlık tecrübesi var, ve yurtdışında iyi tanınıyor kredisi var
Hiç birisini iyi bulmuyorum ancak hepsi de birbirinden komikler 😅
Hepsini topla bir Tayyip Erdoğan etmez.
Tek çare yeniden Refah benim için
Ali Babacan ve Kemal Kılıçdaroğlu.
6 sıda fos...
Tabii ki Temel Dede :)
Bilge başkan :)
Hepsinin canı cehenneme tüm hepsinin
Hepsi de birbirinden gereksiz
Meral