Kadın-erkek eşitliğine karşı provokatif ifadeler kullanmasıyla gündeme gelen Halil Konakçı’nın 10 bin TL'lik atkı taktığı görüldü. Vatandaşlar 'Nereden geliyor bu değirmenin suyu' diye sormaktan kendini alamadı.
Cumhuriyet karşıtı imamın 520 Euro değerinde (10 bin 585 TL) atkı taktığı ortaya çıktı. Ne düşünüyorsunuz?
@Maskelimucize Müsriflik yok durumuna göre harcamak var sizin gibiler de insanların zihnini okuduğu sanmayı bırakın cennet için yazıp yazmadığımı sormadan bilemezsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Adam çalışıyor kazanıyor Müslüman zengin olamaz diye bir kural yok ki malının zekatını veriyorsa ne sıkıntı olacak ki
Müslüman aza tamah eder şükür eder derler birde. Mayası bozuk bunların.
Şükür edeni sizi doğur yola götürmeye çalışan adam hocamız hakkında neler saçmalıyorusnuz yazık size bu kadar kör olmayın be
Şükür edeni kınıyorsunuz iyisini alıyor yine kınıyorsunuz kalbiniz çok çirkin
Ne alakası var islamda müsriflik var mı.. herkes menfaati kadar müslüman hacı hocayı savununca cennete gitmiyorsun
@Maskelimucize Müsriflik yok durumuna göre harcamak var sizin gibiler de insanların zihnini okuduğu sanmayı bırakın cennet için yazıp yazmadığımı sormadan bilemezsin
MHP de bunların peşine takılsın yazikkar olsun tek istedlgim gelecek seçimde hepsinin gitmesi
atkıyı resimde göremiyorum.
Knk haber alıntı video var galiba
he ok
Dincilik iyi bir gelir kapısı.
Fakir ol cennet senin jjj
Cennetin olduğu da şüpheli ya.
Adamlar kendi inancını yarattı be
Bir insan neden cumhuriyet karşıtı olur ki 🤦🏼♂️
Elin gevuru takıyor bizim imamımız takamaz mı
Taksın bananem
Niye soruyorsunya burada bir artniyet var bence
Knk haberde gördüm fikrinizi merak ettim
Ben bu adamı seviyorum bu adam dinin gerekliliklerini savunuyor solcu kafirler sevmese de