Olağanüstü güçlere sahip olduğunu söylediği 'Deccal'i 'çok uzun boylu, cüsseli' diye tanımlayan Cübbeli Ahmet Hoca, "Deccal hayatta ve Türkiye'ye geliyor." diye devam etti.
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Olağanüstü güçlere sahip olduğunu söylediği 'Deccal'i 'çok uzun boylu, cüsseli' diye tanımlayan Cübbeli Ahmet Hoca, "Deccal hayatta ve Türkiye'ye geliyor." diye devam etti.
Evet var Bana kalırsa deccal ABD'de ve deccal ABD'de yaşayan bir sahtekar keza o sahtekar Atatürk'e de tıpkı Said Nursi gibi deccal der halbuki deccal Atatürk değil bizatihi kendisidir ve Atatürk'ün deccal olması imkansız Çünkü Cübbeli deccal yaşıyor diyor onu dediğine göre o olamaz Çünkü Atatürk yaşamıyor yani Said Nursi ve ABD'deki sahtekarın dediğine inanmıyorum ama en doğrusunu Allah bilir tabii ama bu arada deccal kendi isteğiyle bizim ülkemize gelemez ve gelmeye niyeti de yoktur gelirse tutuklanır fakat ABD onu derdest edip mahkemeye çıkarırsa ve mahkeme iadesini onaylarsa o zaman Türkiye'ye mecbur gelir ama oda çok zor Çünkü ABD mahkemeleri tarafsız yani bizim ülkemizdeki gibi iktidarların ve muhalefet partilerinin kısacası siyasilerin oyuncağı değil hiçbir siyasetçi bizim ülkemizdeki gibi yargıya talimat veremez o yüzden
Hayır yok tabi ki. her düşünceye saygım var ama bence kendisine saygısı olan bir insan böyle insanları izlememeli ya da takip etmemeli. yani inancı öğrenmek istiyorlarsa bile bunu kitaplar yardımıyla yapmalılar. bugün dini kendi çıkarı ya da gösteriş için kullanan bir çok insan var bilmeden konuşan.
Yaşar Nuri Öztürk, deccalin İnternet olduğunu söylerdi. Kolları tüm dünyayı saran, insanın iyisini ve kötüsünü ortaya çıkaran şey, internettir derdi. Dört duvar arasındasın. İyi varsa içinde, internette çıkar açığa. Kötü varsa o da çıkar...
Deccal var mı bilemem ama varsa bence de bir insan değildir
Allahım canım mısınız nesiniz aynen cübbeli hasan ahmet hocAĞĞĞĞ dediyse kesinnn doğrudur bak hatta ben sınırda gördüm beni kovaladı gece 3 de sakın babaannenle boks yapma yoksa gelirim dedi yani kesinnnlikle gerçek. Bu adamdan nefret ediyorum saygıda duymuyorum saygı duyanada saygım sıfır.
Cevap
7Cevap
Suriye sinirindan geliyor olabilir kapatilsin bence
Umarım vardır ve yine umarım kıyamet yakında kopar.
Bunaklık göstergesi... Direkt olarak hayatta demesi, bunu açıklıyor.
Şuna inananların yazık kafalarına. Böyle şarlatanlıklarla milleti düdüklüyorlar
Deccalın tüm kemniklerini tüm dünya hayvanları düzsün.
Yanmaz kefende vardı dimi😆 uydurma masallardan ibaret
Deccal Kuran'da geçmez. O yüzden sadece bir uydurmadan ibaret benim için.
Sallıyor henüz daha çıkmadı, çıksa bana bilgi gelirdi
Erdal abi?
Deccal zaten Türkiye'de
Hocanın pingi var herhal
Kıyamet yakın o zaman
Zaten Türkiye’de değil miydi
Türkiye’de bi o eksikti
İlginç
her şey olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?