Suçlu psikolojisi öyle işlemiyor ama. Baştan karşı çıkarsa tv ninde gücü ile acaba soruları artar ve polis ve savcılıkta üstüne gider ki gitmezlerse bu seferde yargı toplumsal linçe uğrar filan
Suçlu psikolojisini biliyorum benimde dosyam var ufak tefek ama yayına çıkıp konuşmam isteyen isteği linci yapsın ayrıca savcı sana dese bile ben niye ifade verecem televizyon programında dedimi iş biter
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çıkmayınca hedef konumuna gelir. Halbuki suçlular hep iz bırakır.
Gelsin hedef konuma ben çıkmam şahsen savcimisin der geçerim adliyede ifade veririm tek
Suçlu psikolojisi öyle işlemiyor ama. Baştan karşı çıkarsa tv ninde gücü ile acaba soruları artar ve polis ve savcılıkta üstüne gider ki gitmezlerse bu seferde yargı toplumsal linçe uğrar filan
Suçlu psikolojisini biliyorum benimde dosyam var ufak tefek ama yayına çıkıp konuşmam isteyen isteği linci yapsın ayrıca savcı sana dese bile ben niye ifade verecem televizyon programında dedimi iş biter
Savcı sana tv programına çık demez. Savcılık polisler aracılığıyla üstüne gelir 😀
Gelsin cikartamadigi sürece bir sorun yok savcı böyle biseyle ilgilenmez çıkmayan da oldu kimse zorla tutup getirmedi sonuçta
Zorla tv ye çıkaramazlar o başka. Zaten kimsede onların kafasına silah dayayarak çıkarmıyor
Farkındasan da çıkanlar hep suçu üstüne gelse bile sessiz gerçek psikopat suç açığa çıktımı başaramasa bile saldırmaya çalışır
Kurgu ve ayarlanıyor birileri tarafından reyting için
Kurgu değil ayrıca bir adam neden çocuk istismarı dan kurgu yapsın sokakta rahat gezebilir mi
Hikaye doğru ama Müge anlıya cikmasi kurgu özellikle TV ye çıkarıyorlar
Niye çıkıyor işte bende onu diyom bunda ne kurgusu olacak
Millet TV den seyrederek o TV kanalına reyting veriyor ve çok seyredildigi için daha çok reklam alıyor ve para kazanıyor yani amaç para kazanmak
Tamam onu anladım ama gerçek zanlı suçlu hepsi ben onu diyorum gerçek zanlı ne kafayla çıkıyor
Bir şekilde TV ye çıkmasını sağlıyorlar adamın haberi bile olmayabilir kendini muge anlinin karşısında buluveriyor
Kimse zorla tutup getiremez yok öyle bir dava Ümit Can uygun yayına katılmadı mesela
Ayrıca yayına çıksa bile siz kimsiniz savcimi hakim mi ifade alıyorsunuz deyince konu kapanır
Dedim ya bir oyuna getiriliyor kişinin psikolojisine ve durumuna göre
Ozaman o zanlılar düşük zekalı
Tabiki öyle olmasa TV ye çıkıp 80 milyona rezil olur mu
Yani
Hepsi kurgu olduğu için sorun yok
Kurgu değil itiraf edenler gerçekten zanlılar var bizim memlekette de eskiden çıkan olmuştu
Tamam işte gel burada itiraf al şu parayı
Cezaya girdikten sonra paranın önemi yok
Geride kalanlar için var
Arkadaşım benim hayat gittikten sonra gerisini niye düşüncem
O sensin
Yakalanmak için
Bende onu diyorum çıkmasın