Özel bir dershanede kpss için ders veren hocamız mini etekle derse girince haber olmuş ve neden haber yaptığınızı anlamiyorum diye paylaşım yapmış sizce bir öğretmenin böyle bir elbise ile ders anlatması ne kadar normal ya da haber olması şaşırılacak bir durum mu?
Mini etek ile ders anlatan öğretmen haber olmuş ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
KPSS için diyorsa zaten 18 den büyük insanlara anlatıyordur, devlet dairesi de değil gerçekten neyin niye reklamı yapıyorlar aşırı saçma. Çok sıkıldım gerici orta Doğu zihniyetinden artık beyinlerine s**çtıklarım
İş ve mesleğe göre uygun kıyafetler olmalı bana göre. Ben nasıl bir iş yerine veya ders almak için gittiğim yere atletle şortla gidemiyorum bu da aynı şey. Yasal olarak yasak değil ama etik olarak uygun da değil öyle gitmem. Sivil hayatta şort atletle gezebilirim kimse bir şey demez ama meslek hayatında ciddiyet ve etiklik açısından ona uygun giyinmem gerekir.
Haber yapılmasının sebebi öğrenciler tarafından videoya çekilmiş olması neden edepli giyinen birini çekmiyolar da bu kadını çekiyolar? Demekki ortada bi sıkıntı var… diz üstü giyersin ama burada erek ciddi anlamda kısa
Dikkat çekmek için yapmış çok belli. Çğnkü yaptığı bir değil iki değil.. öğrencilere videosunu çektirip sosyal medyada paylaşması da bunu kanıtlıyor. Herkes istediğini giymekte özgür elbette ama eğitim kurumlarında dikkat çekmek için böyle hareketler yapılmamalı. Kendi mesleğine saygısızlık
Sov yapmis izledim. Kendiside hic normalmis gibi durmuyordu. Dikkat cektiginin farkinda bisey yokmus gibi davraniyor ama cok belli ediyor. Ayak yapiyor yani.