Ben bir öğretmenimle bir konu hakkında konuşuyordum ve biz koridorda yürüme halindeydik. Aramızda 3 adım gibi mesafe vardı bahçeye açılan kapıdan geçmek üzereyken 2 sani falan koluma çok hafifçe dokundu ve hiç acıtmadan naif bir şeklide kendisine bir adım daha yakın olacak şekilde çekti. Ben sağ taraftayım o da sol tarafta. Birine çarpacağım için yaptığnıı düşündüğüm için çaktırmadan etrafı kolaçan ettim ve o sırada hiç bozuntuya vermeden konuşmaya devam ettim. Etrafa baktığımda kimseye çarpmak üzere olmadığımı fark ettim. Böyle bir hareketi neden yapmış olabileceğini ben pek anlam veremedim. Sizce neden böyle bir hareket yaptı ve bu hareket etik mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Boş yorumda bulunacaksanız o yorumlarınızı kendinize saklayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya kendi kendine kafada kurma bence ne alaka yani yapabilir böyle şeyler
Bazı öğretmenler teması seviyor bilemedim
Başka bir yorumunuz var mıdır acaba?
O sırada ne konuştuğunu tahmin edemiyorum ama durup dururken kimse kimseye temas etmez
Ya ben sana ne konuştuğumuzu anlatsam sende ona göre yorumlasan. Ama yorumda anlatamıyorum. Çünkü eğer o veya bunu bilen biri görürse bu soruyu benim paylaştığım anlaşılacak ve ben anlaşılmasını istemiyorum. Ben şu an mesaj gönderemiyorum. Sen göndeirsen sevinirim anlatmam için.
Mesajın kapalı
takip isteği gönderdim kabul et ve sende at o zaman gönderilir bence bekliyorum
Kafanda kurmussun. Öğretmenine his besliyorsun
En son ilgi duyacağım kişi o.. Hatta son bir kişi kalsa dahi ona ilgi duymam.
Canım fevri davranma ben yazdıklarından öyle anladım
Ben sadece yorumlanılmasını istedim.
💋
Belki birinin geleceğini düsünüp çekti
Öğretmeninden beklentilerin var
Bu sonuca nasıl vardın? Ben bu olayı yorumlanmasını istedim. Benim ilgim var ya da yok diye bir şey sormadım.
Öküz altında buzağı arayan sensin Bir de üstüne adam kapıdan geçerken dokundu diye bu ne anlama geliyor demişsin..
Sen bu sonuca nasıl vardın peki. Madem ilgin yoksa.
Burada kendine çok zeki sanıp millete aptal yerine koyma
O eğil, başka birisi de dokunsaydı bu soruyu yine soracaktım. Her soruyu farklı yöne çekip insanların niyetini farklı anlamdıran sensin.
Yav he he başka yere çeken sensin ki bu soruyu sormuşsun geri*zek@lı
Tebrikler, karakterine yakışan şekilde konuşuyorsun. Şimdi git ve senin gibilerle muhattap ol.
Sana mı soracağım nasıl konuşacağımı s******* şimdi karakterini
Öğretmenlere akil sır ermez tehlikeli olabilir