Gündem Yıllar sonra Savaş Cebecinin fakir olduğu ortaya çıktı hepimizi kandırmış ne düşünüyorsunuz? butikçi374 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl savaş cebeci gaaaayyyy :D Güncellemeler+1 yıl :D Yıllar sonra Savaş Cebecinin fakir olduğu ortaya çıktı hepimizi kandırmış ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Deja_vue Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Kimse kusura bakmasın fakir bir eleman vücut geliştirme yapamaz.Bunun protein tozu var , yumurtası , eti var.Gelişim için salon parası ayrıca var. Hangi parasızlıkla yapmış bu naturel vücudu? 0 6 Yorumla butikçi374 +1 yıl steroid Yorumla Deja_vue +1 yıl Ben Savaş beyi biraz tanıyorsam steroid hormon almayacak kadar akıllıdır. Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Kanka ifşa videolarını izlemedin sanirim Yorumla Deja_vue +1 yıl @Kâl-Ell Yok izlemedim. Gerçekten var mı videolar ?Bir link alabilir miyim? Yorumla butikçi374 +1 yıl youtube ye jahrein savaş cebeci ifşa yaz cıkar Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Evet var sağlam balon oldu. Kendi videoları hep dislike alıyor Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl tanımam etmem ılk defa duydum adını ayrıca zengınse kendıne fakırse yıne kendıne banane ya ısınız yok mu boyle seylere takılıyorsunuz 1 3 Yorumla butikçi374 +1 yıl olm asıl senin işin yokmu gündende bu adam var şuanda 1 haftadır nasıl tanımazsın :P Yorumla devilish_humanity +1 yıl bos haberlerle ılgılenmıyorum dıyelım benım televıyonum bıle yok :) inanki ilk defa duydum bos vaktımde buraya takılıyorum stres atmak ıcın Yorumla devilish_humanity +1 yıl ılgımı yıne cekmedı kadınlardan hoslanıyorum :)))))))) Yorumla
Rotence_Türk_Dilidir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Fakirse nasıl spor salonuna gidiyor? ABD gibi bir yerde yaşıyor. Troll paylaşım. 0 1 Yorumla butikçi374 +1 yıl kadını kabdırmış işte evlenmiş yabamcı kadınla oraya gidince vatandaş olunca şutlamış ve amerikada spor salonları çok ucuz gider yani Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Jaho sayesinde adını duydum, pek de umurumda değil kendisi. 0 0 Yorumla
mert5599 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl fakir değil de sugar mommy ilişkilerinde kadın parası yiyen bir kardeşim işte 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yok ve fakir değil yine zengin ama bilindiği gibi milyoner falan değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kimse kusura bakmasın fakir bir eleman vücut geliştirme yapamaz.
Bunun protein tozu var , yumurtası , eti var.
Gelişim için salon parası ayrıca var. Hangi parasızlıkla yapmış bu naturel vücudu?
steroid
Ben Savaş beyi biraz tanıyorsam steroid hormon almayacak kadar akıllıdır.
Kanka ifşa videolarını izlemedin sanirim
@Kâl-Ell Yok izlemedim. Gerçekten var mı videolar ?
Bir link alabilir miyim?
youtube ye jahrein savaş cebeci ifşa yaz cıkar
Evet var sağlam balon oldu. Kendi videoları hep dislike alıyor
tanımam etmem ılk defa duydum adını ayrıca zengınse kendıne fakırse yıne kendıne banane ya ısınız yok mu boyle seylere takılıyorsunuz
olm asıl senin işin yokmu gündende bu adam var şuanda 1 haftadır nasıl tanımazsın :P
bos haberlerle ılgılenmıyorum dıyelım benım televıyonum bıle yok :) inanki ilk defa duydum bos vaktımde buraya takılıyorum stres atmak ıcın
ılgımı yıne cekmedı kadınlardan hoslanıyorum :))))))))
Fakirse nasıl spor salonuna gidiyor? ABD gibi bir yerde yaşıyor. Troll paylaşım.
kadını kabdırmış işte evlenmiş yabamcı kadınla oraya gidince vatandaş olunca şutlamış ve amerikada spor salonları çok ucuz gider yani
Jaho sayesinde adını duydum, pek de umurumda değil kendisi.
fakir değil de sugar mommy ilişkilerinde kadın parası yiyen bir kardeşim işte
Yok ve fakir değil yine zengin ama bilindiği gibi milyoner falan değil
Kim defi
tanimiyorum