2023 seçimlerinden önce yeni sürprizler yaşar mıyız?

2023 seçimi geldi geliyor ayrıca dahada erkene alma durumu bekleniyor memurlar, asgari ücretliler Eyt'liler ve emekliler son kozlarını paylaşıyorlar. Gerçi seçim gündemde olmasaydı EYT çıkar mıydı? Kesinlikle çıkmazdı yine memur, asgari ücretli ve emekliler bu kadar fazla zam alabilir miydi? Alamazlardı! Yine %7 %8 %10 zam oranlarıyla giderdi. Ama gel gelelim seçim var ve bir şeyler verilecek ki oylar alınabilsin. En son memur ve emeklilere önce %25 sonra %30 zam verildi ama kimse memnun olmadı çünkü hayat aşırı pahalı. Bence bu oranda burada kalmayacak gibi memur ve emekliler seçimden önce %50 zamma tamamlanacaklar diye düşünüyorum. Yine sistem hatta parti kapatma konuları, siyaset yasakları, Yunanistan'ın karasularını 12 mile çıkarma ihtimali ve bizim sert tepkimiz gündeme gelebilir diye düşünüyorum. Umarım ülkemiz ve milletimiz için en hayırlısı ne ise o olur çünkü güzel insanımız ve ülkemiz her şeyin en iyisini hak ediyor ama seçim zamanı yaklaştıkça tansiyonlar artacak gibi gözüküyor, siz ne dersiniz?

Evet yaşarız kesinlikle, aynı şekilde düşünüyorum
Hayır, normal bir seçim yaşarız.
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: