Gündem 2021 yılında erken seçim görünüyor mu? Vindicta Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Joe Biden ermeni soykırımını tanıdığını ilan etti. Pazartesi doların 10 lirayı aşaçağı bekleniyor. 3 mayısta halk Bankası Mahkemesi olacak. Erdoğan'ın mal varlığı tartışmaları gerilimi daha çok artıracak gibi görünüyor. Erken seçim olur mu? Evet ortalık çok karışmış hayat pahalı Hayır herşey süt liman abartmaya gerek yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2021 yılında erken seçim görünüyor mu? Cevapla Banka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
fernandosucree Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ne kadar erken giderlerse o kadar iyi olur. Ülke kalmayacak elde 0 0 Yorumla
bey-men Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl 21 bıttı sayılır unutun bu hayallerı 23 den baska cacık kolmaz 0 0 Yorumla
druha19rika Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Karşılıklı hır gür olurda seçim olacağını sanmıyorum 0 0 Yorumla
narinkızınız Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Hayır olmasın şu an olursa z kuşağı oy kullanamaz 1 0 Yorumla
NeyyMıstafamNeyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Nayn 0 1 Yorumla Vindicta +1 yıl Guten abınt Yorumla
TakkeliVeÖfkelii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl silivri soğuktur agam dikkat et 0 1 Yorumla Vindicta +1 yıl Silivri'yi sevsinler ne yaptım ki ben? Bunları internette herkes konuşuyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne kadar erken giderlerse o kadar iyi olur. Ülke kalmayacak elde
21 bıttı sayılır unutun bu hayallerı 23 den baska cacık kolmaz
Karşılıklı hır gür olurda seçim olacağını sanmıyorum
Hayır olmasın şu an olursa z kuşağı oy kullanamaz
Erken seçim olacağını düşünüyoru
Nayn
Guten abınt
silivri soğuktur agam dikkat et
Silivri'yi sevsinler ne yaptım ki ben? Bunları internette herkes konuşuyor.
Her şey süt liman mıı oy verenleri merak ettim
Olmaz
Daha çok yok olma görüyorum
Evrt
Erken seçimi unutun
akp alır