R. Tayyip
Kılıçdaroglu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet ülkede ekonomik olarak çokbüyük problemler varken dahi muhalefetten bu problemlerin çözümüne dair toplumda karşılığı olacak hamleler maalesef gelmiyor. Tam aksine 465467698654 kez toplanıp dağılmalarının neticesinde sadece parlementer sistem üzerinden çözüm arıyorlar. Oysa toplumun en büyük derdi geçim sıkıntısı iken bununla ilgili konuşmaktan kaçınıyorlar. Erdoğanı sevin ya da sevmeyin ama istediği herşeyi yaptı. Kendi cenahı tarafından çok güzel tutulan bir lider. Ama Kemal bey'in toplumda bir Erdoğan kadar karşılığı yok. Bu seçim Erdoğan'ı isteyen kesim ile istemeyen kesim seçimi. Kemal bey'in seçilmesinden ziyade Erdoğan'ı seçtirmemek seçimi. Bu yüzden seçimin neticesi çok ilginç olacak. X Y Z kuşakları kavramına katılmıyorum ben. Benim bulunduğum yerde Z kuşağı diye adlandırdığınız seçmen kitlesi arasaında seçim olsa Erdoğan en az % 70 ile seçilir. Ama seçim sonucunu bu kitle belirleyecek şüphesiz. Çünkü aidiyet kavramı diğer nesillere göre daha az olan bu topluluğun kararı çok merak ediliyor.
Ben Erdoğan'ın yerinde olsam aday olmam yerime Selçuk Bayraktar'ı aday gösteririm. Hem kendisine muhalif kesimlerden gelecek muhtemel tepkileri azaltır hem de toplumda karşılığı yüksek olan birisi ile seçime girmesi kazanma şansını daha da artırır.
Benim naçizane görüşüm bu yönde.
Recep Tayyip Erdoğan büyük ihtimalle kazanır. o da kıl payı kazanacak gibi duruyor, z kuşağı Recep Tayyip Erdoğan'ı pek sevmiyor bilmiyorum
İyi olan kazansın bizim için hayırlısı kimse o olsun
memleket nere senin?
Neden sordun
doğulumusun?
Kürt değilm bende senin amacın ne nereye varmak istiyorsun
Niye soruyor ısrarla çözemedim bide açıklasa 😅 doğulu olunca ne oluyor acaba @Mehmet452
Cevap
4Cevap
6 lı masanın adayı açıklandı mı
Fifti fifti olacak
Kılıçdaroğlu
Neden mis o
Yürü git
Defol
Sonuna kadar akp
Alin bunu burdan dkdkd
İnşallah seçim günü yolda kalırsın
Şaka yaptım be