Cidden niye sürekli terliyor ne zaman görsem selpakla terini siliyor çok mu kalın giyiniyor?

Cidden niye sürekli terliyor ne zaman görsem selpakla terini siliyor çok mu kalın giyiniyor?
Bakıyorum da bazıları yalan konuşmaktan olabilir demiş. Sorarım o kişilere: doğru konuşmak ne zamandan beridir yalan olmuş. Tüm konuşmalarını son zamanlarda birebir takip edip, söylediği şeyleri araştırıyorum doğru. Problem İmamoğlu ve partisinden dolayıdır. Taraftarlık yapmayın, doğruyu görüp elinizi vicdanınıza koyarak yorumlayın.
Ben bu adamı bir kere gördüm Antalya'da 5 yıldızlı otelde aramızda 10 metre ya vardı ya yoktu yemn ederim
Adam hiç yerinde durmuyordu hep hareket ediyordu
Ya zaten fazla durmadı 1 2 gun durdu gitti ama ben hiç terlediğini görmedim
Adam memleket meselesi derdine düşmüş ne yapsın
😊😊
Bende öyleyim. Bunun için doktora da göründüm yapacak bişey yok hormonlar, bezler, gözenekler, genler falan filan işte
Benim genetik, cilt yapım bu şekildeymiş. Özellikle yüzüm böyle bu adamcağız gibi 😅
Hayır ege kkdksj
Cevap
21Cevap
Sağlık sorunu vardır
Çok normal insan olduğundandır hani... Sen neden imalısın onu de asıl? Neyi battı? :D
Ciddiye aldığım bir adam değil. O yüzden dikkat etmedim.
O Koltuğa çuval koysan İBB daha iyi yönetilirdi. Boş, şişirme balon.
Sana göre iyi ve kötü arasındaki fark nedir?
Mesela ;
Önceden - Her yıl 4 adet arıtma tesisini sessiz sedasız yapan mı, yoksa
Şimdi - 2 yılda 1 tane yaptığı arıtma tesisi için sosyal medyada şov yapan mı?
Önceden - Taksim meydanındaki trafiği yer altına alıp, meydanı rahatlıkla gezilecek yer haline getiren mi, yoksa
Şimdi - O meydanı reklam panolarına ve yandaşlarına büfe hale ile rezil hale getirmeye çalışan mı?
Önceden - İstanbul'un her herine 17 tane dev tünel ve onlarca yeraltı araç geçidi açan mı, yoksa
Şimdi - o yollarda önceki yönetimin yenilediği halk otobüslerinin yanmasına bozulmasına seyirci kalan mı?
Önceden - İstanbul'un her yerine metro & tramvay ulaşımı açanlar mı, yoksa
Şimdi - açılmış ve halen çalışan metro istasyonlarının kapılarına kırmızı kurdele bağlayıp yeni yapılmış gibi sahte açılış düzenleyenler mi?
Önceden - ayrım yapmaksızın her yere metro hattı kuranlar mı, yoksa
Şimdi - kendisine oy verilmedi diye o semtin metro yapımını durduranlar mı?
Önceden - İstanbul'un her iki yakasına da deniz dolgu üzerine dev sosyal alan ve parklar (Maltepe Orhangazi parkı 3x8 km uzunluklarındadır) yapanlar mı, yoksa
Şimdi - o parklardaki tur bisikletlerini kaldıranlar mı?
Önceden - daha yüzlerce BÜYÜK projeyi sessiz sedasız hayata geçirenler mi, yoksa
Şimdi - fahiş fiyatlarla yandaşlarından kiraladığı binaları öğrencilere yurt yaptık diye bol bol reklam yapanlar mı?
Önceden - Ana yol kenarlarına dikey canlı çiçek bahçesi yaparak hem peyzaj güzelliği hem da ses yalıtımı sağlayanlar mı, yoksa
Şimdi - o bahçeleri söküp, yerini reklamcılara peşkeş çekenler mi?
Önceden - şehirdeki soruna anında müdahale edenler mi, yoksa
Şimdi - muhtarların yapması gereken boya badana işlerini, birçok ülkeden büyük İBB yaptı diye reklam yapıp marabalarınca alkışlanan belediyecilik mi?
Sana göre iyi ve kötü nedir?
Yukarıda sana şov yapan ile yapmayan arasındaki farkı yazdım. Çok fazla araştırma yapmana gerek yok. Şu an elindeki internetten Google da İSKİ sayfasına gir ve son 30 yılda yapılan artıma tesislerini kimin hangi tarihte yaptığını incele... Sonra da, 1,5 yıl önce Baltalimanı na yapılan artıma tesisi için yandaşlarının yaptığı sosyal medya şovlarını ince... Ne demek istediğimi anlayacaksın.
Ha bu arada, yazamadığım daha çok şey var... Mesela İBB nin önceden halk için yaptığı hizmetler ve buna karşılık gelen borçları ile, şimdi yaptığı hizmetler ve buna karşılık gelen borçlarını "dolar bazında" araştır.
Rezaleti göreceksin.
Şu an İBB nin kasası tarihinde görülmemiş bir hızla soyuluyor ve talan ediliyor.
Bu, suçluyu savunmaya yönelik laf dolandırma ifadesi. Tekrar yazayım. Şu an İBB tarihinde görülmemiş bir hızla ve rutin günlük işler dışında hiç hizmet vermeksizin soyuluyor. Hiçbir proje yok, yatırım yok... Küçük makyajları marabalarına büyük başarıymış gibi aktarmak dışında hiçbir ÇALIŞMA yok. Bu nedenle sana yukarıda "önceden" yapılan projeleri yazdım. Karşılaştırma için. Ama görüyorum ki sen öncesi-sonrası dikkate almadan, "İbb soyulmaya açık kim gelirse gelsin değişmiycektir" diyerek, suçu örtbas etme, görmezden gelme ve suçluyu masumlaştırma çabası içindesin.
Annesi küçükken malın giyimmesi için aşırı tembihlediyse artik
Sürekli bi saniye bi saniye derken terini siliyor heralde..
Galiba
Kışın terlemiyor yahu adam ben görmedim terliyorsada bir doktora görünsün 😂
Yalan söylerken haklıymış gibi çok çalışıp ben bu konuda çaba harcadım izlenimi veren mimikler bunlar. Bütün stresli tartışmalarda yapıyo bunu
Kişilerin fizyolojik ve biyolojik etkenleri farklıdır ve bu nedenle yapısı gereği İmamoğlu'nun terlemesi çok normal.
Belki bir rahatsızlığı vardır ondan olabilir. Ya da bazı insanlar yüzünden terler öyle olabilir.
Normal bir durum anormal olan nedir? Her insan terler
Sağlık sorunu olmalı hekime gitsin biz nerden bilelim.😅🤷🏻♀️
Uyuz oluyorum şu Eko'ya
yalancılıkla suçlayanlara malzeme veriyosun
Sanırım bir hastalığı varmış, öyle duymuştum
Onu bilmiyorum
Bende heyecan yapınca göz altım terler, ya da terleme olayım yüzden oluyor o da öyledir belki
Sadece heyecandan değil,
Olabilir
Heyecanlanıyor olabilir.
Dalga mı geçiyorsun kardeşim kimin keyfi yerinde? Hele ki son yıllarda yerinde öyle mi? Eskidendi o. 5 6 yıl önce asgari ücretin 2.5 katı alınırken şimdi 1.5 katının altına düştü. Yıllarca emek harca asgari ücret seviyesine in bu mu keyif? Üstelik arkadaşın da belirttiği gibi kira gibi durumlar var. Kendi memleketinde asgari ücretle çalışan biri memurdan çok daha kârlı şu an
Ben diğerleri mükemmel demiyorum zaten. Allah yardımcıları olsun. Kastettiğim şey orta kesim bitiyor. Eskiden memur olan kendini kurtarirdi. Bir çıkış yoluydu bi nevi. Şu an bu durum ortadan kalkıyor. Memuriyet sadece çalışma saatleri olarak kârâ geçti. Ki emin ol kafa yorgunlugu da vücut yorgunluğu kadar zor. En zor işlerde de çalıştım ben. Yeri geldi taş ayıkladıgım da oldu tarlalardan. Fakat hiç şu anki kadar yorgun hissetmedim kendimi. Fabrikada çalışan biri çalışma şartları yani çıkarılma korkusu vs olmasa memurdan daha rahat olurdu inan bana.
Maalesef yıkıldım ben de. Kira yüküm biraz azalsın diyordum da hevesim kursagimda kaldı
Dedigimi anlamiyorsun ki
Bak kardeşim. Okudum üniversite vs bitti kpss belasiyla uğraştım sonunda atandım yaş oldu 27. Kuzenim geçen yıl askerden geldi girdi fabrikaya çalışmaya başladı. Güncel zam ile konuşuyorum mesai vs ile aldığı para 11 binin altında değil. Hadi 10 bin diyelim. Ben 15 bin alıyorum (ki çoğu memur 12 bini anca görecek) ev kiram var kuzenimin kirası yok 6000 in. 9 bine geliyor maaşım. Faturalarım ölüsü 1000 lira onda fatura yok 1000 in maaşım 8 bin oldu. Yol giderim 500 yeme içme de 2000 diyelim minimum in 2500 maaşım kaldı 5500. 7 yıllık kaybim peki? Kuzenim 7 yıl masrafsız ailesiyle yaşasa kredi vs evini ayarlar. Ben nasıl ayarlayayim? Tek amacım günü kurtarmak ve imkan varsa 3 4 bir yere atıp evlilik için çabalamak 4 5 yıl. Empati kurar misin şimdi? (Asgari ücret ile çalışanlar mükemmel vs demiyorum demedim de zaten. Sen karsilastirsigin için karşılaştırıyorum. Memuriyetin farkı nerde kaldı?)
Dipnot: hiçbir fabrika çalışanı eve iş getirmez. Ben işim gereği sürekli hazırlık yapıp bir şeyler ile uğraşıyorum. Mesaim 12 saat var rahat
Olympe ve ilk başladığında kira depozito emlakçı ev eşyası vs cabasi. 40.000 borç ile başladım işe (2. el eşyalar hem de ve yarım yamalak)
Giyim konusunda da haklısın memur olduğun için üzerinde ekstra devlet adabı baskısı var ve sürekli bakımlı olmak zorundasın. Normalde saçımı 2 3 ayda bi kestiren biriyim pek önem vermezdim şimdi haftada bir 100 lira berbere veriyorum sırf saç sakal. 7 8 bin lira kiyafete para vermişim ömrümde vermezdim bunu da mecbur
Bu dediğin ilerde olacak da millet hazır değil henüz.
Olmpe ben ot gibi yasiyorum büyük ihtimalle 5 6 bin atarım gibi 😂
Ve devlete kendini atan çoğu kişi (herkes değil) kapağı attım kafasıyla gelisimini durduruyor. Özelde olsa belli bir baskı olur çok daha faydalı olunurdu. Devletin sürekli denetim yapması hakları koruması şartıyla devlet kurumlarinda özelleştirmeye gitmek çok iyi olurdu. Devletin yükünü alırdı büyük oranda. Dünyanın parasını aktarıyor devlet bakanliklara. Yükü altında eziliyor
Valla yaş kemale erdi evlilik gibi bir realite var önümde. Mecburum 😂 kadınlar bu konuda bizden şanslı.
Yalan söyleme işareti dir bazısında
Siyasete yorum katmam ama ne anlarsan o derim ozaman
tek işaret o değil tek başına yeterli de değil
yalan söyleyen her insan gibi oda terliyor normaldir.
Fazla heyecanlı ve de fazla su içiyor olmalı...
Olabilir insanlık hali
Tipik karadeniz insanı.
Görürsem sorarım 😂
Can yeleği
Heyacan olabilir
adamı terletti ülkenin ślkğıda ondan
Ter bezleri fazla çalısıyordur.
Şeytanla savaşırken ateşe yakın olduğu içindir
Belki yalan söyleyince terliyordur
Çok tropik bir iklim ondandır😆
Dersini iyi çalışmamıştır 😂
İstanbul a kurtardığı için 🤣🤣🤣