Gündem Seçim sizce hangi tarihte yapılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence 30 Nisan da olur 9 Nisan 30 Nisan 7 Mayıs 14 Mayıs 18 Haziran Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Seçim sizce hangi tarihte yapılır? Cevapla Tarih Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Gündem konusunda 882 cevap paylaştı. 30 Nisan ile 15 Mayıs arası bir tahminim var... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. 18 Haziran 1 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gönül ister ki Haziran olsun. Ama haziranda seçim olursa anayasaya göre aday olamaz. Büyük ihtimalle Mart ayında yapacaklar aday olabilmesi için 2 0 Yorumla
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl Katılıyorum bayramdan önce yapılabilir çifte bayram olsun diye😌 2 1 Yorumla nevarselam +1 yıl ajwıdpakjahaahaha aynenn Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Yaw seçimin sonucu önemli tarihi fark etmez 3 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Nisan ya da mayısta bence. ilkbaharda :) 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Vaktinden erken olacağını düşünmüyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
30 Nisan ile 15 Mayıs arası bir tahminim var...
18 Haziran
Gönül ister ki Haziran olsun. Ama haziranda seçim olursa anayasaya göre aday olamaz. Büyük ihtimalle Mart ayında yapacaklar aday olabilmesi için
Katılıyorum bayramdan önce yapılabilir çifte bayram olsun diye😌
ajwıdpakjahaahaha aynenn
Yaw seçimin sonucu önemli tarihi fark etmez
Sanırım Nisan Mayıs gibi yapacaklar
Nisan ya da mayısta bence. ilkbaharda :)
Vaktinden erken olacağını düşünmüyorum
14 Mayıs gibi görünüyor
Ne farkeder, ne zaman yapilirsa yapilsin.
Erken seçim olursa ülkeyi unutun gençler
Haziran