Osmanlı Devleti'ni mi daha çok benimsiyorsunuz yoksa Türkiye Cumhuriyeti devletini mi?

Bu topraklarda 600 yıldan fazla hüküm sürmüş Osmanlı devletine sadece bir hanedan'dı diyerek koca bir imparatorluğu hiçe saymak sizce ne kadar hakkaniyetli yaklaşım? İstanbul'u fetheden Fatih'i zulüm yapmak ile suçladılar ( gezi olayları'da dahil ) ve Cennet mekan Abdülhamid Han'ı ise de toprak kaybetti algısı ile kızıl Sultan diyerek al aşağı ettiler.. Yazık.

Tüm bunlardan sonra cumhuriyet ilan ediliyor kılık kıyafet devrimi harf devrimi italyanın ceza kanunu falan filan derken atalarımızın ayak bastığı bu yurtlarda onlara karşı kin besleyen bir nesil yetişiyor..
Sizce de tuhaf değil mi?

Cumhuriyeti her ne kadar benimsemeye çalışsam da kuruluş sürecinde yaşananları ele aldıkça maalesef bir türlü bu durumu kabullenemiyorum..

Hem Osmanlı'yı hem Cumhuriyeti benimseyen kesime asla sözüm yok benim derdim cumhuriyet öncesini kabul etmeyenler ile..
Osmanlı Devletini mi daha çok benimsiyorsunuz yoksa Türkiye Cumhuriyeti devletini mi?
Osmanlı Devletini mi daha çok benimsiyorsunuz yoksa Türkiye Cumhuriyeti devletini mi?
Osmanlı Devleti'ni mi daha çok benimsiyorsunuz yoksa Türkiye Cumhuriyeti devletini mi?