Gündem En çok kivirtan yalan söyleyen siyasetçi kim? adarAmed Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erdoğan... öyle demeyin arkadaşlar 😎 Erdoğan bahçeli Kılıçdaroğlu Akşener Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok kivirtan yalan söyleyen siyasetçi kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. baştaki kişi 0 4 Yorumla adarAmed +1 yıl 😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Malum adını söylemek istemem :D :D adarAmed +1 yıl Erdoğan 😂😂 adarAmed +1 yıl 6 ay kalmış en fazla 6 ay yatariz
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 495 cevap paylaştı. Allah insanın yarattığı en mükemmel varlıktır diyen Kılıçdaroğlu sjsjjshsh tövbe haşa yarabbim affet 1 14 Yorumla adarAmed +1 yıl AKP'li bakan bir kereden bir şey olmaz diyordu ondan sonra 50 den fazla kız tecavüze uğradı? Yorumla MarsRafinha +1 yıl Ya dalgaya alıyoruz siyasete girme şimdi nsjsjs Erdoğan'ın tarafını tuttugum için demiyorum dnhshshs Yorumla MarsRafinha +1 yıl Ben bu anketten kimseyi tutmuyorum Yorumla MarsRafinha +1 yıl Hattı müdafaa yoktur... hattı müdafaa yoktur... Yorumla adarAmed +1 yıl Bende tutmuyorum hicbirini ama sen bu 4 luden kilicdaroglun7 hedef aldın oyuzden Kılıçdaroğlu bu 4 dundende şerefli namuslu biridir Yorumla MarsRafinha +1 yıl Hedef almadım komik sadece dediği hahaha. Yorumla adarAmed +1 yıl Paris'te herhalde... birisi bişey dedi ekmek değilde pasta Paris'te şok sokya e sokmayı so o Yorumla adarAmed +1 yıl E diyetlerine niye sallamisen diyerlerinin daha komiği var Yorumla MarsRafinha +1 yıl Kimse bu kadar ters bir şey söylemedi ama dbdhdhhzhs Yorumla MarsRafinha +1 yıl Bunlağğr tencere tavağğ hep aynı havaağ Yorumla adarAmed +1 yıl Hangi partiyi tutuyon merak ettim Yorumla MarsRafinha +1 yıl Zafer Yorumla adarAmed +1 yıl Bana kalsa zaferin Türkiye'de yeri olmaması gerek insanları kiskirtip düşman etmek başa gelse iç savaş çıkartır y Yorumla adarAmed +1 yıl Yapmaları gereken um it beyi alip hayvanat bahçesine kilitleyip bırakmak orada kuduz köpek gibi zararri Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Hepsi :D 2 5 Yorumla adarAmed +1 yıl Hiç birini tutmuyorum ama bir kişi hariç diyerleri yalan üstüne yalan Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Siyaset yalansız sor bir meslek dalı :D Yorumla adarAmed +1 yıl Soylemiyenler var 1 kaç kişi gergerlioglu gibileri Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Benim bildiğim yok.:D Yorumla adarAmed +1 yıl İyi arastirmadin oyuzden Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yalan siyasetin doğasında var 😊 0 1 Yorumla adarAmed +1 yıl 👍👍 eh işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
baştaki kişi
😂😂
Malum adını söylemek istemem :D :D
Erdoğan 😂😂
6 ay kalmış en fazla 6 ay yatariz
Allah insanın yarattığı en mükemmel varlıktır diyen Kılıçdaroğlu sjsjjshsh tövbe haşa yarabbim affet
AKP'li bakan bir kereden bir şey olmaz diyordu ondan sonra 50 den fazla kız tecavüze uğradı?
Ya dalgaya alıyoruz siyasete girme şimdi nsjsjs Erdoğan'ın tarafını tuttugum için demiyorum dnhshshs
Ben bu anketten kimseyi tutmuyorum
Hattı müdafaa yoktur... hattı müdafaa yoktur...
Bende tutmuyorum hicbirini ama sen bu 4 luden kilicdaroglun7 hedef aldın oyuzden Kılıçdaroğlu bu 4 dundende şerefli namuslu biridir
Hedef almadım komik sadece dediği hahaha.
Paris'te herhalde... birisi bişey dedi ekmek değilde pasta Paris'te şok sokya e sokmayı so o
E diyetlerine niye sallamisen diyerlerinin daha komiği var
Kimse bu kadar ters bir şey söylemedi ama dbdhdhhzhs
Bunlağğr tencere tavağğ hep aynı havaağ
Hangi partiyi tutuyon merak ettim
Zafer
Bana kalsa zaferin Türkiye'de yeri olmaması gerek insanları kiskirtip düşman etmek başa gelse iç savaş çıkartır y
Yapmaları gereken um it beyi alip hayvanat bahçesine kilitleyip bırakmak orada kuduz köpek gibi zararri
Hepsi :D
Hiç birini tutmuyorum ama bir kişi hariç diyerleri yalan üstüne yalan
Siyaset yalansız sor bir meslek dalı :D
Soylemiyenler var 1 kaç kişi gergerlioglu gibileri
Benim bildiğim yok.:D
İyi arastirmadin oyuzden
Yalan siyasetin doğasında var 😊
👍👍 eh işte