Akrep
Balık
Yay
İkizler
Kova
Koç
Aslan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Akrep burcu
Oğlak olmadığı için ikinciyi seçtim yani aslan. Görünüşte aslan gibi gözükürler içlerinde korkak düşüncelerini savunamayan ezikler.
Bir değil, birden fazla. Kişilikleri pastanın kekiyse, burçları ancak o pastadaki çilek olabilir.
Koç.
İstisnasız tüm koçlar aynı mı olur? ama oluyor işte
burçlara inanacak kadar s a l a k değilim
4000 yıl önce asurlardan sümerlerden ya da babillerden kalma bir efsane.
eğer gelecek okunabilseydi burçlarla bu tarihe adını kazımış kültürler tarihten silinip yok olup gitmezlerdi.
296 kişilik bir bilim insanı topluluğu işi gücü bıraktı insanlar aklını başına alsın diye burçlar hakkında manifsto yayımladı.
burçların nereden bakarsanız her yeri sallanıyor.
tek tek ele alalım
***asurlar normalde 13 burç belirledi. ama sahtekar günümüz falcıları 12 aya denk gelsin diye yılancı burcunu gizledi 12 burç var dedi. oysa asurlar 13 burç var dedi
***asur takvimine göre olan dünya devinim hesabı bu günün hesabı ile aynı değil
yani yaklaşık 4000 yıldır 3 aylık bir gecikme sözkonusu. sandığınız burçtan 3 burç öncesindesiniz normalde.
***asurlar gök yüzünü 2D sanıyordu ama oysa 4D dir. bu nedenle birbirinden uzak yıldızları yan yana sanıyorlardı. hiç bir yıldızın dünyaya manytik bir etkisi yoktur.
***araştırmalarda aynı gün doğan insanları incelemişler her biri farklı karakterde ve meslekteler.
***15 dakika arayla doğan ikiz kardeşler farklı karakterde.
bilim ispatlamıştır ki karakterin bir kısmı dna ile gelse de %70 i sonradan çevre kültür ile kazanılan bir yapı. yani yıldıların etkisi yok
*** kurnda buruç kelimesi geçer ama astroloji yani faldan bahsetmez, astronomiden yani uzay biliminden bahseder.
Sakin ol şampiyon
maalesef, en ötesisin hemde.
@aslegionaire
aptallllll olanlarla aklını kullanmayanlarla tartışmıyorum.
sen git yıldız taşlarınla tarot kartlaınla oyna beyinsiz böyle yorumlara girme
Oğlak
Hem de en sinsisi 👍🏻
@İzmirli2735 ordinaryüs derecesinde master yapmış tam sekiz adet doktorası ve 11 tane kürsüsü var sinsilikte😄
Bir de en masum onlarmış gibi takılırlar. Dünyadaki en iyi aktörler bile onların yanında sönük kalır 🤦♀️
@İzmirli2735 aynen✌️
@İzmirli2735 p. ç kurusu oldukları için şanslıda oluyor kardeşim
Ben o şansı da aldım elinden 🤭 ve hiç pişman değilim 😏
@İzmirli2735 iyi yapmışsın helal olsun 🙏
🙏🙏☺️
Oğlak
İkizler
Abi net ikizler..
Burçlara inanmıyorum
basak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar