Ve aday ne zaman açıklanır
Nisan
Mayıs
Haziran
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ve aday ne zaman açıklanır
Bana Haziran'da olacak gibi geliyor ama daha erken olsun tabiki çok isterim adayında kim olduğu zerre önemli değil ne kadar erken kurtulursak o kadar iyi
Böcek olsa böceğe veririm yeterki bu kişiden kurtulalım zaten millet artık uyandı bu diğer kişide olmazsa bu da gider tıpış tıpış artık siyasetin bile rengi değişti herkes önceden oy vermek için oy veriyordu şu an bilinçli oy verecek kitle doğdu
Ben suanki yönetimi sevmiyorum gitmesini istiyorum karşısına çıkacak kişiler zaten üç beş belli yani bunun dışında zoraki bir aday koymaya muhalefetin bir yeri yemez yiyemez bunun için rahatlıkla diyorum aday ihtimali olan 3-4 kişi zaten hepsine baktığında veririm ya diyorsan sorun yok demek ki verirsin ha su Kılıçdaroğlu aday olmasın o olursa oy vermem diyen tipler gibi düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun zaten adam konuşmasında aday her kim olursa olsun parlamenter sisteme geçilecek cumhurbaşkanını yetkisi kalkacak dedi başbakan ülkeyi yönetecek dedi yani aslında Kılıçdaroğlu olsa daha iyi ihtimal daha genç Mansur Yavaşi başbakan ilan ederiz ülkeyi o yönetir anladın mı şimdi
Olay bu kadar basit ondan rahatlikla kim çıkarsa veririm diyorum
Cevap
4Cevap
Haziran
Seçim olsada bitse artık her gün aynı konu
Sencesi bencesi mi var bu işin
Var tabi erken seçim ihtimali de var
Olmaz öyle şey şurada 5 ay kaldı zaten. Ayrıca mevcut iktidarın işine gelmez erken seçim.
Haziran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?